Хотел, забранен за деца

• 26 677
  • 494
  •   1
Отговори
# 225
Виждала съм от хотел да гонят младежи заради шумно държание, така че да не изпадаме в крайни обобщения.

Абе, като се замисля от гледна точка на хотелиерите, много по- лесно ще изгониш младежи, алкохолици или нахални дом. любимци, отколкото беснеещи деца.  newsm78
Именно, в това е проблемът. При равни други условия излитат всички, освен беснеещите хлапета. Като, подчертавам, не говоря за деца, които се радват, че са деца, а точно за беснеещи хлапета - дърпат, блъскат, заливат, понякога чупят. Не съм чула някое семейство да е било изгонено, защото детето им всяка сутрин си хвърля стъклената чаша със сок на земята или опищява етажа. Защо, те са по-специални от другите гости ли?

Шумни деца се гонят така, както се гонят шумни пияндета. Правилата важат за всички. В една съседна тема се коментира дете, което бие, плюе и обижда. Него какво ще го правиш, гушка и близалка, барем млъкне и не ти дърпа косата ли? И неговата майка си търси правата, доколкото чета.

# 226
  • където ми харесва
ами прочети добре и ще видиш как ги "описваме"

Е напиши де- как?   Rolling Eyes

на това например как му викаш?

Един виц:
Възрастна двойка си резервира почивка в хотел с уверение от хотелиера, че
няма да има деца, почиващи по същото време.
Слиза двойката от колата, вади куфарите и първото нещо , което вижда е тумба търчащи и крещящи деца във фоайето..
На въпроса им защо са ги излъгали, хотелиера отговаря:
-Че това деца ли са?  Това са...Изроди!!
Цитираш виц, в подкрепа на тезата си? Сериозно?
Ами има невъзпитани деца. Има и дразнещи деца.
Както има и ревящи, крещящи, непослушни и прочее деца.
Това не е обида, а определение.
И не разбирам, защо се обиждате? Нормално е, когато са деца, колкото и възпитани и добри да са, да им се тича и играе, да са емоционални и да крещят, никой не казва, че не е нормално. Но е нормално и човек, който по цял ден е със своето дете, да иска да си почине на място, където е ограничен достъпът на малки деца. И не виждам, кое е обидното в това?

# 227
  • На земята, която е всъщност звезда.
...
Е, а защо всички, които харесват идеята за такъв хотел са под общ знаменател "сърдити"?  newsm78

Защото вижте как описвате децата. Ами опишете своите нужди без да сочите с пръст и без да обиждате.

Къде и как Аз съм описала децата освен като деца?

Уф, единственият, който сочи с пръст и ръси етикети във всеки свой пост в тази тема си ти.  И дъвчеш едно и също до безкрай. Обвиняваш, че си обобщавана, като обобщаваш за другите. Наистина ли не се усещаш или просто нямаш какво друго да кажеш? Tired

# 228

Един виц:
Възрастна двойка си резервира почивка в хотел с уверение от хотелиера, че
няма да има деца, почиващи по същото време.
Слиза двойката от колата, вади куфарите и първото нещо , което вижда е тумба търчащи и крещящи деца във фоайето..
На въпроса им защо са ги излъгали, хотелиера отговаря:
-Че това деца ли са?  Това са...Изроди!!
Цитираш виц, в подкрепа на тезата си? Сериозно?

[/quote]
не знам що така ми скачаш...Тезата ми е че има деца, които са нетърпими.
какво толкова ся един виц...бъзикам се беее

# 229
  • където ми харесва
Герри, не реагирай първосигнално.
Първо, не съм "скочила" на теб, а на лято, лято, която цитира виц(който ти си постнала),  в подкрепа на тезата си, че тук се обиждат деца.
Второ, наистина-чети, преди да коментираш, моля!

# 230

В подкрепа на Нана е и моето мнение! Имахме една такава злополучна предколедна почивка във Велинград .... в съседната стая детенцето по цяла нощ плачеше (зъбки ли, друго ли беше не знам) но то милото месечно, а иначе в хотела още 4 семейства с по едно или две деца. Сутрешните закуски бяха нямам думи....между масите в ресторанта детски колички. Майките споделяха на висок глас кое повърнало, кое се спънало или акало. И вместо да закусиш и пиеш кафе с удоволствие на приятна музика слушаш дрънкане на лъжички в купички с попарки, а децата ходях между масите и изискват внимание, търсят закачки, а майките ги викат или гонят да им пъхнат лъжицата с попара....
Най се възмутих/изумих когато дойдоха всичките тези мами и татковци с децата си в басейна и най-безцеремонно ги натопиха с памперсите вътре. Имало било памперси за басеин чух, но какво от това! Три дни бяха мъки за нас. Обичам деца, и аз имам, но не видях някой да се съобрази с бих казала нормално почиващите. Всички тези семейства с малки деца очакваха да се сврем някъде, да не се пречкаме в басейна. Така, че мога да пожелая една такава "почивка" на неразбиращите Grinning

Наистина си мечтаех и продължавам да мечтая да бъдат разделени по време и/или място тези 2 групи почиващи - с малки деца и без деца (нормално почиващи).
Това е толкова нормално. Тези 2 групи имат потребности за почивката и различни навици.
Нормално е да бъдат разделени. Я си представете в 1 голяма зала да съжителстват офис и детска градина/ясла. Ъпсурт, нали. Същото е за почивката. 
Разбирам взаимното съскане и прехвърчащи обиди - просто двете групи взаимно си пречат.
Но обидите са излишни. Решението е много по-просто. Време е хотелиерите да разберат, че си пречим и да ни помогнат да не се засичаме. Дали ще е чрез забрани или стимули/предупреждения е все тая. Просто двете орбити НЕ ТРЯБВА да се пресичат.

Децата на възраст 3,4,5 ... години не могат да бъдат занитени на стола в ресторанта. Те пращят от енергия, за тях това е абсолютно нова среда и искат да я изследват, те искат да се запознаят и опознаят добрите чичковци и лелки на съседните маси. Те не знаят какво е досада, не я изпитват и не могат да разберат, че досаждат. И не трябва да го разбират на тази възраст (и това ще стане, но по-късно).
За да не пречат, трябва чичковците и лелките на съседните маси да са със същите разбирания - например и те да имат деца.

Когато детето беше малко не исках да преча на никого - например на нормалните лелки с интересна жълта шапка, която детето внимателно проучва, на студентската компания, която в 8 часа сутринта чува топуркането на детските крачета в коридора и смущава най-сладкия им сън  - ами нали до 6 часа са пели и танцували под прозореца. Млади са имат право, но защо трябва да сме заедно? #Crazy

Нека има деление/сегментация - и ще надделее групата, която осигурява повече приходи. 

# 231
Как се гонят деца ли? Ми, просто. На ден разгонвам поне по десет, дето са изпуснали първите седем и забравят, че не са на полето, а в училище.
Разгонвам редовно и лятото саранските мечки, които явно ги боли, заради това така неистово реват под прозореца ми в небивали часове.
Изобщо деца лесно се разгонват, но трудно се пре/възпитават.

# 232
Одобрявам идеята за такива хотели, в България "Метропол" на Златните беше такъв /поне миналото лято/. По принцип избягвам да резервирам хотели, където и двете деца са безплатни, защото това предполага наличието на повече деца.

# 233
Как се гонят деца ли? Ми, просто. На ден разгонвам поне по десет, дето са изпуснали първите седем и забравят, че не са на полето, а в училище.

Именно такава учителка търся за малкото като му дойде време за първи клас. Че ми е дошло до гуша от либералщина към разни изтървани гаменчета.
Голямата попадна на страхотна госпожа, но за съжаление няма да е тя като дойде време за номер 2

# 234
  • Варна
Мисля, че мога да изброя поименно съфорумките, чиито деца са първообраз на вица.

# 235
Давай първо вица, че съм го пропуснала, моля и после, ако ти е удобно и съфорумките, но за тях и сами ще се досетим.

# 236
  • София
Мисля, че мога да изброя поименно съфорумките, чиито деца са първообраз на вица.
Аууууу, недей, моля ти се. Ще стане страшно. Мир, мир..... Peace Peace Като чета, тук всички са възпитани, даже и повече...

# 237
А така! Колко сте прави само! 

Първо мъки да го родиш
 после грижи да го възпитаваш
 и като не можеш да го уредиш
 удряй с лопатата, където свариш!!!

Вечно грижи и мъки създава
 затова налагай го здраво
 няма от него никаква радост
 само, само когато го правиш.

Не можеш да му купиш кола
 не можеш да му намериш квартира,
нищо не можеш да му дадеш
 удряй с лопатата, където свариш!!! !!!

Друго за него не можеш да сториш
 само да скъсаш от него колана,
няма с него никаква радост
 само, само когато го правиш

Колко за него не можеш да сториш
 само да скъсаш от него колана

Щом не можеш друго да сториш
 бий хлапето налагай го здраво

Бий, бий, бий, бий хлапето си... 

# 238
Егати ква си, лято! Приятно ми е направо оргазъм изпита, наслаждавайки се на стиховете.

# 239
  • София
Стихчето е много банално. Лопати, колани...баси остарелите методи за инквизиция на хлапета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт