Хотел, забранен за деца

• 26 637
  • 494
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Лято, Лято, къде я извади тази простотия, като текст за фолк-певачица е.

# 241
Лято, Лято, къде я извади тази простотия, като текст за фолк-певачица е.
Това е песен на "Контрол" бее. Истинска класика.  Български пънк! "Жестока" песен.
Всичките им са готини .
"Българите сме велика нация
Кисело млеко, секс и демокрация!"
Бях им голям фен едно време..
Еееех, младини...

# 242
кВи простотии уе!
Гимназията, цял клас пубери в хижи4ките на Боровец или на Костенец или на нечия вила  Sunglasses и велики уикенди в които на никой ме му пука дали киселите лелки от хотелите го аресват или не . Велики бяхме и ни интересуваха само книги, компании, дискусии, срещите вечер ... Контрол, AC/DC, Металика, Джими Самървил, Рей чарлс ... поляти с джин иииии може би тоник ... на кого му пукаше тогава за лелките уе?
Имаше и готини даскалици , купонджийки  Twisted Evil

Касита не ми се вписваш . Може би си вкаменелост?

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 23:44 от лято лято

# 243
Песента на Контрол е от моята младост и е мега яка. Така си е, една права лопата оправя нещата. Ако и ударът е точно премерен, си става перфе.

# 244
  • София

Аз също бих ползвала такъв хотел. Между другото, изключително ми е неприятно да отида на спа уикенд и разни хлапетии да ми рипкат по глава в джакузито или в басейна...Смятам, че всички хотели трябва да въведат детски часове през деня - примерно сутрин от 8 до 10 ч. и след обяд да речем от 13 до 15 ч. и след това на деца да е забранено посещението в спа зоните и басейните. Това при положение, че няма детски басейни в съответния хотел, разбира се. В крайна сметка човек отива на спа да релаксира, а не да му крещят и рипат по главата разни деца. А и родителите им би трябвало така да правят - има си баби, детегледачки, да помагат, докато мама и тате са на спа уикенд.

# 245
Ами питате,защо се обиждаме,а като ви се сложи определение вие започвате да се обиждате.

Към кого се обръщате?
Лично аз нито определения ползвам, нито намирам за признак на възпитание и мислене ползването на груби такива, при това- редовно, както и обобщенията на едро.

Лято лято, цитатът е всъщност един виц. Той не отразява отношението на /мисля на Герри беше, простете, ако бъркам/ автора на този цитат към децата по принцип.
Аз също нямам лошо отношение към децата, но и принципно положително такова нямам. Изцяло е според зависи- от конкретното дете.
И понеже на почивка никой не ми гарантира добро възпитание на децата, а то, простете, лично мнение ми е, напоследък е по- скоро недобро или направо липсващо, то наистина намирам идеята по темата за положителна.
............
Модният в последните десетилетия прекален либерализъм при отглеждането /и възпитанието, доколкото е налично и не се смята за чак дотам мръсна дума/ на деца и на мен ми е крайно несимпатичен.
Като търсих учителка за втория брой, изрично питах в РИО коя ще ми препоръчат за въдворяване  на ред и справедливост сред децата. Че и аз, като Герри, случих с № 1 на такава, но не й излизаше редът за № 2.

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 08:42 от Judy

# 246
На спа уикенд никога не съм ходила и няма и да отида. Бррр...  Rolling Eyes
Ходим през седмицата. Спокойствие и тишина, хора – почти никакви, деца пък – изключително рядко. Случвало се е с часове да сме съвсем сами в басейна с мъжа ми – е, няма такова удоволствие просто. Пълен релакс!

# 247
  • Бургас
Като изчетеш малко по-напред в темата ще разбереш.За мен въпроса не е спорен нека да има такава услуга и всички да са доволни в крайна сметка предлагането според търсенето,но някак си в цялата тази "дискусия" децата ми заприличаха ,не на хора ,а на някъкъв вид диви животни.

# 248
Скрит текст:
А така! Колко сте прави само! 

Първо мъки да го родиш
 после грижи да го възпитаваш
 и като не можеш да го уредиш
 удряй с лопатата, където свариш!!!

Вечно грижи и мъки създава
 затова налагай го здраво
 няма от него никаква радост
 само, само когато го правиш.

Не можеш да му купиш кола
 не можеш да му намериш квартира,
нищо не можеш да му дадеш
 удряй с лопатата, където свариш!!! !!!

Друго за него не можеш да сториш
 само да скъсаш от него колана,
няма с него никаква радост
 само, само когато го правиш

Колко за него не можеш да сториш
 само да скъсаш от него колана

Щом не можеш друго да сториш
 бий хлапето налагай го здраво

Бий, бий, бий, бий хлапето си... 

Щом това е асоциацията ти с хора, които искат спокойствие, нещо ти хлопа.

# 249
Като изчетеш малко по-напред в темата ще разбереш.За мен въпроса не е спорен нека да има такава услуга и всички да са доволни в крайна сметка предлагането според търсенето,но някак си в цялата тази "дискусия" децата ми заприличаха ,не на хора ,а на някъкъв вид диви животни.

Четох я, да ти кажа. И не намирам, че някой тук мрази така, по принцип, децата.

# 250
Имало е такова твърдение?

# 251
Имало е такова твърдение?

Такива определения "сме били давали".  Rolling Eyes

# 252
Ама че наглост. Значи да не правя забележки за очевидни идиоти, независимо от възрастта им, понеже това ме прави абсолютен мизантроп. Дрън-дрън ярина.

# 253
  • Бургас
Като ви чета силно се надявам с голяма част от вас да не се засека нито в хотели разрешени за деца,нито пък в такива забранени за деца.
Вие сами си пречите да почивате и релаксирате.Усмихнете се и може да ви се получат по-добре нещатата.
И както попитах по-горе каращите се семейни или несемейни двойки без деца и пиянските компании и глухите бабички къде ще ги сложите ?

# 254
В последните години ни се случи доста да обикаляме.
Вероятно ходим на места, където няма пиянски свади, нито каращи се двойки /или поне ако се карат, то не чуваме за това/. Бабите пък какво общо имат? Не виждам с какво "глухата бабичка" би попречила на почиващ си човек, за разлика от този, който вдига шум до небесата, крещи, пищи, тича и изразява претенциите си на висок глас, което човек, отишъл на почивка, определено не е задължен да търпи с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт