Хотел, забранен за деца

• 26 637
  • 494
  •   1
Отговори
# 210
Сто пъти влезнах в темата с надеждата някой да е посочил подобен хотел в България. Уви...освен един в Гърция.

аз посочих-Орфей в Слънчев бряг.

# 211
Това пък, да се дразниш от здрави и прави деца, щото пищели и играели не го разбирам, честно.

Ами няма нужда да го разбираш.

В подкрепа на Нана е и моето мнение! Имахме една такава злополучна предколедна почивка във Велинград .... в съседната стая детенцето по цяла нощ плачеше (зъбки ли, друго ли беше не знам) но то милото месечно, а иначе в хотела още 4 семейства с по едно или две деца. Сутрешните закуски бяха нямам думи....между масите в ресторанта детски колички. Майките споделяха на висок глас кое повърнало, кое се спънало или акало. И вместо да закусиш и пиеш кафе с удоволствие на приятна музика слушаш дрънкане на лъжички в купички с попарки, а децата ходях между масите и изискват внимание, търсят закачки, а майките ги викат или гонят да им пъхнат лъжицата с попара....
Най се възмутих/изумих когато дойдоха всичките тези мами и татковци с децата си в басейна и най-безцеремонно ги натопиха с памперсите вътре. Имало било памперси за басеин чух, но какво от това! Три дни бяха мъки за нас. Обичам деца, и аз имам, но не видях някой да се съобрази с бих казала нормално почиващите. Всички тези семейства с малки деца очакваха да се сврем някъде, да не се пречкаме в басейна. Така, че мога да пожелая една такава "почивка" на неразбиращите Grinning

# 212
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ами да гледам ги благо ама не се дерат просто играят,тичат,смеят се,на плажа копаят в пясъка и се радват,че са деца.А сърдите лелки и чичковци да заминават за Гърция:)Така и никой не ми отговори,защо всички деца и родители са сложени под общ знаменател и защо всички дерящи се пияници и каращи се семейни двойки,без деца не са под този знаменател?

Е, а защо всички, които харесват идеята за такъв хотел са под общ знаменател "сърдити"?  newsm78

# 213
Ами да гледам ги благо ама не се дерат просто играят,тичат,смеят се,на плажа копаят в пясъка и се радват,че са деца.А сърдите лелки и чичковци да заминават за Гърция:)Така и никой не ми отговори,защо всички деца и родители са сложени под общ знаменател и защо всички дерящи се пияници и каращи се семейни двойки,без деца не са под този знаменател?

Е, а защо всички, които харесват идеята за такъв хотел са под общ знаменател "сърдити"?  newsm78

А в добавка повечето не изявяват желание всички хотели да имат такова ограничение, но имаме желанието да има и такива на пазара.
...................
А Слънчев бряг аз не го обичам, за жалост.

# 214

Абе, като се замисля от гледна точка на хотелиерите, много по- лесно ще изгониш младежи, алкохолици или нахални дом. любимци, отколкото беснеещи деца.  newsm78

ooooh! как ще гониш деца?
В тази тема сякаш става дума за някакъв вид нежелани животинки  Sick

И сякаш всеки възмущаващ се би направил чудеса във възпитанието на малките и при него детето винаги би било в такова върховно настроение, че няма и да се сети да заплаче. Да не говорим, че тяхното дете е идеален и много хигиеничен вариант без отделителна система като на останалите хора и няма нужда от памперс.

# 215

Е, а защо всички, които харесват идеята за такъв хотел са под общ знаменател "сърдити"?  newsm78

Защото вижте как описвате децата. Ами опишете своите нужди без да сочите с пръст и без да обиждате.

# 216
Точно защото не могат да изгонят децата, просто не ги допускат. Чиста работа.

# 217
О, да, това ме подсети за чудесната хрумка малките дечица да биват намъквани в общия басейн абсолютно голички, дори без памперс.  Sick
Нищо против децата, но не ми е представата за нормална почивка да плувам сред това, което отделят.

Апропо- как описваме "децата"?  Rolling Eyes Аз, например, никак не ги описвам. Излагам тук един /и едва тук/ един факт, на който съм бивала свидетел не веднъж.

# 218
Точно защото не могат да изгонят децата, просто не ги допускат. Чиста работа.

Не , просто си правят клуб за такива като тях. И си се събират там. Същото, просто казано по начин, който не обижда .  

# 219
Мисля, че всеки, който има дете, има представа какво значи да има деца наоколо. Дори и тези с най-възпитаните такива. Много пъти се каза, че просто хората искат да има и такива на пазара, така, какво някои искат да има само за жени, или само за мъже и т.н.

# 220
ами прочети добре и ще видиш как ги "описваме"
Хубаво бе съни. Всички са съгласни да си направите само за такива като вас  Peace За какво е спора. Задължително да бъде посочен дразнителя с пръст  Peace

# 221

Е напиши де- как? Аз, например, как ги наричам горките деца?  Rolling Eyes

# 222
  • Бургас
Ами питате,защо се обиждаме,а като ви се сложи определение вие започвате да се обиждате.
Няма нищо лошо да има такъв вид услуга,но изразете мнението до там,а не културни,невъзпитани,лигави,дерящи,крещящи и то какво деца!
И на мен не ми е приятно,дебели,разплути лелки и бабички да се топят в басейните,да си режат ноктите на плажа,подпийнали чичковци да псуват всичко дето мърда и лелки в ПМС да гледат сърдито и да хвърлят лоши погледи,да имат претенции за всичко и да се правят на Богопомазани ами като не ми харесва не ходя в кхотели с басейни,а на море през юли докато не се е изсипал през август целият елит:)
Всеки си намирам сам начина за релакс имястото без да търси виновни затова и онова:)
Усмихвайте се и всичко ще ви се стори с една единица по-добро,даже и детските игри ще ви бъдат приятни

# 223

Е напиши де- как?   Rolling Eyes

на това например как му викаш?

Един виц:
Възрастна двойка си резервира почивка в хотел с уверение от хотелиера, че
няма да има деца, почиващи по същото време.
Слиза двойката от колата, вади куфарите и първото нещо , което вижда е тумба търчащи и крещящи деца във фоайето..
На въпроса им защо са ги излъгали, хотелиера отговаря:
-Че това деца ли са?  Това са...Изроди!!

# 224
  • в рока
"За" съм да има хотели, които да обхванат различните видове нужди и желания на почиващите. Каква дискриминация, какви пет лева? Хотелиерите имат право да търсят и заемат свободни ниши .

Общи условия

Активация на акаунт