Хотел, забранен за деца

• 26 631
  • 494
  •   1
Отговори
# 270
Ау как ги обичах тези от 2 до 4 да не се вдига шум, че в образцовия дом се спи!
Уау! Още го помня.  Те не спяха. Само стояха и гледкаха часовника да настане времето да скърцат със зъби на прозореца и да правят забележки и да ходят да се оплакват на родителите.
Уау! Живяла си в блок с прозрачни стени и си виждала какво правят всички съседи!
За да ви чуват през деня, значи сте много шумни. Не мога да намеря думите да ти опиша точно, но шумът, който вдигате, за да ви чуят посред бял ден на фоновия шум, наистина трябва да е изключителен.

От друго поколение си моето момиче Simple Smile
Не съм живяла в блок, а в кооперация и си познавахме кътните зъби . Нямаше никакъв фонов шум и това щеш нещеш вярвай на пряка на Иван Асен Simple Smile

Дори в момента си важи наредбата от 14-16 ч. да не се вдига шум.
наредбата ние я спазвахме, но имаше и такива , които я използваха за да се разправят с останалите . ако щеш разбирай  Wink

# 271
Невъзможно е да няма фонов шум през деня.

# 272
Невъзможно е да няма фонов шум през деня.

Освен чуруликане на птички и жужене на пчелички нямаше  Wink
Мириса на виолетки, на здравец, на цъфнала липа и на топола не се брои за шум Simple Smile

София беше малко по-различна тогава, не че сега е зле. Аз си я обичам. Просто тогава такъв фонов шум нямаше  Peace

# 273
Моите родители (+баба, дядо) бяха достатъчно възпитани да ме прибират между 14 и 16 часа. И най-кроткото дете на света (моя милост, например) има доста звънливо гласче. А без фонов шум пък става съвсем отчетливо.

# 274
  • София
Малко встрани, но все пак по темата:

При дебюта си във този сайт през 2005 отбелязах като плюс на това, че дъщеря ми живее при нашите възможността да излизаме без дете по кръчми или уикенди. Една съфорумка ме направи на бъзе и коприва как тя без детето си не мърдала никъде и затова били толкова близки. Е, донякъде имаше право, но после разбрах, че е известна оса.
Честно казано, не исках тогава и сега не искам детето да се чуди какво да прави в такива случаи, а преди години - и да диша цигарен дим. След като имам кому да го оставя, не вярвам да изразявам обичта си към него точно по този начин.

На въпроса - силно "ЗА" съм. Мнения "какво ви дразнят толкова децата" са несериозни.
Ако собственикът си прецени, че си заслужава да изгуби клиенти с деца, но ще привлече нетърпящите деца - изборът си е негов.
Вярно е, че в последно време принцесите (и принцовете, но женските са с предимство) нараснаха експоненциално Simple Smile

# 275
  • където ми харесва
Като ви чета силно се надявам с голяма част от вас да не се засека нито в хотели разрешени за деца,нито пък в такива забранени за деца.
Вие сами си пречите да почивате и релаксирате.Усмихнете се и може да ви се получат по-добре нещатата.
И както попитах по-горе каращите се семейни или несемейни двойки без деца и пиянските компании и глухите бабички къде ще ги сложите ?

И аз силно се надявам да спра да засичам един определен тип родители, ама уви-навсякъде са, че и придружени от принцовете и принцесите си.
Не си преча грам на релакса. Толкова съм усмихната, когато успявам да се насладя качествено на спокойствието и мъжа си-повярвай ми. Когато сутрин не се събуждам от детски писъци-усмихната съм, когато пия кафето си и закусвам, без стола ми да бъде подпиран от детска количка-усмихната съм, когато се кисна в джакузи/басейн, без до мен някое дете да скача и маха с ръце като обезумяло-усмихната съм. Усмихвам се, когато не чувам постоянни крясъци и забележки от изнервени родители. Усмихвам се, когато мога спокойно да си седя с мъжа ми на шезлога до басейна, без разговора ни да бъде нарушаван от странни детски въпроси, или от дете, което е решило, че трябва да изплиска целия басейн върху мен. И всеки пример, който давам в поста си, съм го преживяла на всяко едно място из България, което се води курорт. Rolling Eyes
И понеже последва въпроса, дали хората с деца нямат право да почиват като останалите-естествено, че имат. И е безумие да се задава такъв въпрос, защото хотелите, предлагащи забавления за деца и прочее, са в пъти повече от всички други хотели.

# 276
  • Бургас

[/quote]
И аз силно се надявам да спра да засичам един определен тип родители, ама уви-навсякъде са, че и придружени от принцовете и принцесите си.
Не си преча грам на релакса. Толкова съм усмихната, когато успявам да се насладя качествено на спокойствието и мъжа си-повярвай ми. Когато сутрин не се събуждам от детски писъци-усмихната съм, когато пия кафето си и закусвам, без стола ми да бъде подпиран от детска количка-усмихната съм, когато се кисна в джакузи/басейн, без до мен някое дете да скача и маха с ръце като обезумяло-усмихната съм. Усмихвам се, когато не чувам постоянни крясъци и забележки от изнервени родители. Усмихвам се, когато мога спокойно да си седя с мъжа ми на шезлога до басейна, без разговора ни да бъде нарушаван от странни детски въпроси, или от дете, което е решило, че трябва да изплиска целия басейн върху мен. И всеки пример, който давам в поста си, съм го преживяла на всяко едно място из България, което се води курорт. Rolling Eyes
И понеже последва въпроса, дали хората с деца нямат право да почиват като останалите-естествено, че имат. И е безумие да се задава такъв въпрос, защото хотелите, предлагащи забавления за деца и прочее, са в пъти повече от всички други хотели.
[/quote]
От прочетеното си правя извода,че ти си един много рядко усмихващ се човек.Не смятам,че децата ми са принцове и принцеси,просто правото им да бъдат тук и там е равно на твоето,а това дали на някой му харесва или не е друг въпрос на който сам търси и намира отговор.Както казах много пъти нямам нищо напротив да има такива хотели с такива услуги,просто не ми харесват определенията и обобщенията за деца и родители.

# 277
Elia, ако децата ти не тормозят системно околните под одобрителните погледи на тодителите си, няма какво да се припознаваш

Но щом ти е толкова на сърце това, явно ги оставяте да вършеят както искат, само защото са деца и всички са длъжни да им Търпят безобразията

Тогава какво разбиране очакваш, след като ти не проявяваш разбиране ...

# 278
Не смятам,че децата ми са принцове и принцеси,просто правото им да бъдат тук и там е равно на твоето

И в нощните клубове ли?

# 279
  • Бургас
Хайде преди да коментирате си направете труда да ми прочетете постовете по темата и след това с кардиналните изводи.Не се припознавам,просто се чувствам обидена от определенията(за Н-ти път пиша тази дума и общия знаменател) под който се поставят всички родители и децата им и нещастните семейни двойки без деца дето са отишли на реклас и всичко което мърда им пречи.
Трещица говорим за семейна почивка с деца,не изопачавай нещатата.
Следващия въпрос може да е:А цигари пушат ли? -Да и алкохол пият

# 280
  • София
Не смятам,че децата ми са принцове и принцеси,просто правото им да бъдат тук и там е равно на твоето

И в нощните клубове ли?

Е, как. И в нощните клубове, и в кръчмите.
Даже съм виждала да спят по пейките и столовете, докато мама и тате ядат и пият.

# 281
Не се припознавам,просто се чувствам обидена от определенията(за Н-ти път пиша тази дума и общия знаменател) под който се поставят всички родители и децата им и нещастните семейни двойки без деца дето са отишли на реклас и всичко което мърда им пречи.

Интересно, аз пък що не се обиждам от квалификациите за злобните лелки, каращите се семейни двойки, изтрещелите тийнове, глухите бабички и т.н.? Колкото и да се опитва някой да ме вкара в тези категории, не може изобщо да ме засегне. А ти се припознаваш в "родител на невъзпитано дете" и се обиждаш. Помисли си защо.
Отделно, че най-много от чужди деца се оплакват родителите, които са решили да си починат от собствените. Повечето писали тук са в тази категория.
Това не е ли дискриминация на нормалните родители, които си възпитават децата, не ги оставят да вилнеят и скачат по главите на хората, учат ги как да се държат на обществено място и когато решат да си починат от собствените си наследници и ролята си на възпитатели, са принудени да търпят магариите на чужди деца, и то с родители, които не могат или не желаят да ги социализират?

# 282
  • където ми харесва
Хайде преди да коментирате си направете труда да ми прочетете постовете по темата и след това с кардиналните изводи.Не се припознавам,просто се чувствам обидена от определенията(за Н-ти път пиша тази дума и общия знаменател) под който се поставят всички родители и децата им и нещастните семейни двойки без деца дето са отишли на реклас и всичко което мърда им пречи.
Трещица говорим за семейна почивка с деца,не изопачавай нещатата.
Следващия въпрос може да е:А цигари пушат ли? -Да и алкохол пият

Факта, че ти виждаш обобщения навсякъде и се припознаваш навсякъде, говори красноречиво за теб.
Щом децата ти не са от кралско потекло, защо се впускаш в обяснения? И откъде накъде ще ми казваш ти, колко често се усмихвам?
Сама се дискриминираш, защото никой не ти е казал, че има повече право от теб да бъде еди къде си.
Аз имам деца-две на брой, така че не ме обобщавай в друга група към която не принадлежа, ако обичаш.
Аз за теб не съм говорила, бъди така добра и ти да не говориш за мен и да ми преписващ реплики, които не съм изричала/писала.

# 283
  • Куциндрел
То е хубаво да вземеш детето на място, което става за него. Даже съм ЗА децата да ходят с родителите си на всякакви места подходящи за тях.
Но има места където децата нямат място, но са достатъчно привлекателни за родителите. Нека родителите да посещават тези места, а децата да си остават у дома с баба, гледачка и т.н.
Има и подобни екскурзии.

Аз също съм виждала малко дете в микс-клуб. Mr. Green Дете на около 6 годинки, изтипосано на дансинга до все интересните персони. В този микс-клуб имаше и травестит шоу, и беше в годините когато се пушеше. Но детето беше чести посетител заедно с мама. Whistling

# 284
просто правото им да бъдат тук и там е равно на твоето
Именно. Но според темата децата имат повече право да бъдат някъде, а родителите им имат право да държат сметка на непознати как си почиват.

Общи условия

Активация на акаунт