Звездни компромати- 238 част

• 61 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
От цялата работа ме интересува единствено Шиши с кого има връзка,защото го желая за себе си!
а готова ли си?

# 211
  • София
От цялата работа ме интересува единствено Шиши с кого има връзка,защото го желая за себе си!
Е тук вече си оскубАхме косите!  Mr. Green

# 212
# 213

СТори ми се ,че ги видях заедно тези дни в някое от новите  предавания на Халваджиян в публиката

# 214
  • Бургас

Заради Шанелите, нали  Laughing
Само не му давай да лежи върху теб, ако не искаш да си докараш умрялата физиономийка на Цеца Я.

# 215
# 216
Преслава:
Скрит текст:

# 217

Заради Шанелите, нали  Laughing
Само не му давай да лежи върху теб, ако не искаш да си докараш умрялата физиономийка на Цеца Я.

Ей,завистнице!!
 Аз почти я докарвам тази физиономия, ама не съм някоя дет да се хвали,та досега си мълчах.

# 218
Много променена Мари, а Гала не мръдна през годините.

# 219
  • Sofia
Мари е много хубава,но според мен Гала си остарява съвсем нормално за годините си,не мисля,че младее...

# 220
е тя Гала постоянно прави процедури инжекции лифтинги  hahaha
няма си остави магарето в калта я..

# 221
На мен ми направи впечатление, че при раздялата на Ники и Алисия, въпреки че тя не му е родила дете и връзката им поне за мен не беше чак толкова сериозна, колкото на Николета и Валери, неговото изявление за края между тях беше изпълнено с много повече уважение, имаше нещо от сорта, че докато е бил с нея е била само тя и че още много държи на нея и едва ли скоро ще има друга, а при Валери само тя е майка на дъщеря ми желая и всичко хубаво!? newsm78

# 222
# 223
  • София
Не се отваря
Валери преди 2м е решил да се развежда
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4653626
От цялата работа най ми е жал за Николчето.Много сладко детенце .Ще остане само с шашавата си майка.Дано Валери сега се грижи повече и за двете си деца.

А за Дилян Пеевски и Цв Янева .Аз доколкото знам той си има законна съпруга.Може би заради това нямат общи снимки.Надали според мене Цв Янева му е единствената любовница

# 224
Дъщерята на Гала е много красиво и нежно момиче. Тя самата Гала е хубава, и наистина остарява като катедрала.
А по темата за Николета и т.н., просто не знам защо някои хора изобщо имат деца, след като знаят какво представляват.

Общи условия

Активация на акаунт