Звездни компромати- 238 част

• 61 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
С глас се смея  Joy Joy Joy hahaha
Много сте остроумни   bouquet

# 616
  • София
Joy hahaha Отвратителни стееее, начиии, аре,ако обичате!!!
 Колко завист има по този свят,колко завист...
  Ние с Шиши ще запазим дискретност и няма да досаждаме повече с връзката си!
Остави ги, муциииии! Завистнички!!! Само аз съм ти истинска приятелка!
А ти кажи списъчето къде да ти пратя и айде, моля те, оглеждай се за някой приятел на Шиши!

# 617
А ти кажи списъчето къде да ти пратя и айде, моля те, оглеждай се за някой приятел на Шиши!

ЗА какво ви е приятел?
Я го какъв е мъж-канара, за всички ще има и от него и от банковата му сметка  hahaha hahaha hahaha

# 618
Меркантилница като станеш хазайка на бг мама, да не ни забравиш Flutter

# 619
Сетихте се виЙй, че вместо да се подигравате трябва да се подмазвате, сетихте сееее,змии!!

# 620
  • Sofia
 Ние с Шиши ще запазим дискретност и няма да досаждаме повече с връзката си!

Дискретност  Rolling Eyes Миличка, при тези габарити тая дума ще трябва да си я изключиш от речника  Joy Мислиш ли, че може да остане незабелязан  newsm78

Патрик Шварцнегер в прегръдка с някаква мадама, която очевидно не е Майли

Сладкото Харпърче

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 20:57 от NBM

# 621

ЗА какво ви е приятел?
Я го какъв е мъж-канара, за всички ще има и от него и от банковата му сметка  hahaha hahaha hahaha

Оф, мани, представих си го разплут като Джаба в харем, пълен с пърхащи около него бг мами.

# 622
  • София
Не мога с вас, не могааааааа  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Меркантилница, моля те, муциии, не ти се подмазвам! Обичам тЪ, бе! (Дет се вика сигурна е информацията, че е прилапала Шуши, нали?)

# 623

Като се имат предвид старите слухове за Патрик,
тази снимка е далеч по-интригуващата от фотосесията  Twisted Evil
Тази също

Явно конфликтът с татко е продължителен и доста сериозен,
щом си е сменил името в Туитър на Партик Шрайвър

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 21:15 от Бумър

# 624
Сетихте се виЙй, че вместо да се подигравате трябва да се подмазвате, сетихте сееее,змии!!

ако може на темата отгоре да сложите снимка на Шиши, нека изскача от всякъде.
За меркантилница Шанел за мен торбичка''лафка'' ако може разбира се.

# 625
Аз не разбирам за какви подаръци сте се наточили, нали Шиши все ментета купува, аз не ги ща и няма да се мазня на меркантилница...  Crazy

# 626
Ама ти пък,  тя нашата хубавица ще му покаже откъде изгрява слънцето и ще започне да купува само истински,  и за нея,  и за нас.  Sunglasses Знаем си я ние нашта Меркантилница  Party

# 627
Аз не разбирам за какви подаръци сте се наточили, нали Шиши все ментета купува, аз не ги ща и няма да се мазня на меркантилница...  Crazy

Щото Цветка е балама, меркантилница няма да се мине.

# 628
Аз не разбирам за какви подаръци сте се наточили, нали Шиши все ментета купува, аз не ги ща и няма да се мазня на меркантилница...  Crazy

Щото Цветка е балама, меркантилница няма да се мине.

Да не ми е името меркантилница,ако не го науча аз него Шиши как се купуват оригинали!! Да не съм Цецка!

Ама до вадихме ( досадихме ) сигурно,аз пледирам за дискретност! То ще се чуе и без това.

# 629
Аз гарантирам, че ще съм дискретна, ако ме уредиш с някоя награда от Лафка. 10 000лв намесец за 20 години, примерно

Общи условия

Активация на акаунт