Звездни компромати- 238 част

• 61 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • bad@ss
Това не е ли от What To Expect When You're Expecting?

# 46
Кание наистина често е със скъсани тениски и вишнавото яке  Mr. Green

Прочетох въшливо  Crazy

Ама то с тия пуловери изглежда точно така.

Добре, бе, кой ги измисля тия моди?  Thinking

Това според мен е взаимствано от грънджа през 90-те Simple Smile. Тогава скъсани блузи, нарязани панталони, раздърпано облекло, косата да седи като мазна беше много модерно. За справка Кърт Кобейн, бях му върла фенка.  Mr. Green

Джони Деп май никога не напусна този стил.

# 47
  • bad@ss
Охо, майка ми беше вдигнала ръце от мен  Mr. Green

Аз все още не пушех и постоянно се въртях около пушачите, за да ги моля да ми правят дупки с цигарите по дрехите. А те все ме гонеха, щото един фас се въртеше и нямаше време за екстравагантности  Joy

# 48
Кание наистина често е със скъсани тениски и вишнавото яке  Mr. Green

Прочетох въшливо  Crazy

Ама то с тия пуловери изглежда точно така.

Добре, бе, кой ги измисля тия моди?  Thinking

Това според мен е взаимствано от грънджа през 90-те Simple Smile. Тогава скъсани блузи, нарязани панталони, раздърпано облекло, косата да седи като мазна беше много модерно. За справка Кърт Кобейн, бях му върла фенка.  Mr. Green

Джони Деп май никога не напусна този стил.
Така си е, на ватените спортни блузи им режехме краищата на ръкавите, за по-куул.  Laughing Това в комбинация с кубинки, мешка на гърба и изтъркани дънки или кариран панталон.

# 49
# 50
# 51
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Някои са направо ужасяващи...

# 52
Омръзна ми във всяка статия за пластичната хирургия да слагат снимки на Котката. Видиш ли как се е окепазила, за да се разкраси. Само, че тя не е искала да става по-красива, а да прилича на лъвица в лице.

Eва Лонгория, вместо запис.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 20:27 от fiore_

# 53
# 54
Омръзна ми във всяка статия за пластичната хирургия да слагат снимки на Котката. Видиш ли как се е окепазила, за да се разкраси. Само, че тя не е искала да става по-красива, а да прилича на лъвица в лице.

И на мен така.
Да не говорим, че тя вече дори не е и толкова фрапантен случай.Навремето беше, а сега, в днешни дни, има къде,къде по-зле от нея, или поне много подобни на нея.

# 55
  • София
Изключително мъчно ми стана...

# 56
  • София
Сбъдваща мечти, да ти отговоря на въпроса на предната тема. Да, същото чедо. А за университета разбрах в последствие, но там вече не се учудих, защото бях претръпнала.  Mr. Green

# 57
Ето ви го lookbook-а на Кание.
Препратките ви към клошарите не са случайни. Значи все пак правилно сте му разбрали концепцията. Mr. Green

http://www.hintmag.com/post/kanye-west-lookbook-jackie-nickerson … arch-11-2015-2052

Btw, Кание съвсем не е открил топлата вода и по-скоро бих се усъмнила в плагиатство.
И то не от кой да е, ами от Демобаза, които са супер успешна дизайнеска БГ група и имат много фенове сред световно-известните:
https://www.facebook.com/DEMOBAZA?fref=ts
https://www.facebook.com/DEMOBAZA/photos/a.786262984741184.10737 … 524325362/?type=1

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 21:26 от Dress like Princess

# 58
Moята любимка ще си има бебеТА
 Embarassed
много хубава новина чудех се на 42г. е вече няма ли да става мама и ето новина
Скрит текст:

Много бих се радвала ако е истина. Много харесвам Камерън  Flutter

Мерси за темата   bouquet

# 59
  • където ми харесва

И на мен така.
Да не говорим, че тя вече дори не е и толкова фрапантен случай.Навремето беше, а сега, в днешни дни, има къде,къде по-зле от нея, или поне много подобни на нея.
Има един образ, дето все се чудя, защо го няма по такива статии.
А той си прилича с Котката...

Представям ви г-н Пийт Бърнс.
Скрит текст:
Преди =>

Сега

Общи условия

Активация на акаунт