Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 236
  • 905
  •   1
Отговори
# 810
     А моят мъж обича да казва, че жените са по-умни (като цяло), защото къде се е видяло жена да се омъжи за някой заради дългите му крака. Но мъже, женещи се за дълги грака, колкото щеш.

Там им е проблема. Взимат една дългокрака хубавица, с празна главица. Дават и малко кинти и леко свобода и дамата се самозабравя. После мъжете на такива се чудят къде да се ухапят, че са взели такова чудо под крилото си.

# 811
Едн умна жена винаги знае как да накара един мъж да и играе по свирката, без да се усети. Аз съм на мнение, че в обществото всички трябва да знаят, че мъжа командва вкъщи. Поне така е в моето семейство. Всички знаят, че той е главата на семейството и се слуша неговата воля. Но дали е така в действителност...  Mr. Green

една жена може да кара да играе по свирката й мъж .. без той да се усети, само ако мъжа е простичък .. така меко да се изразя  tooth

пък аз съм чувал една приказка , че ...... и най умната жена е по проста от най простия мъж  tooth

Загубихме аудиторията... Simple Smile
Нека си мислят че командват Simple Smile За жените е важно какво чуват ушите им Simple Smile

Да,да....не всички:)

# 812
момичета кокичета .. мъжете искат различни неща в различно време на различни години ..
има насищане , пресищани и т.н. появяват се нови желания , нови дефицити , всичко се променя с времето .. ако не сте го усетили и вие .. не знам . но мисля по скоро, че сте го усетили .. и просто не си го признавате .. или просто не сте готови да си угодите  tooth не ви се е насъбрало ..

# 813
Аз глупак до себе си никога не съм искала.

# 814
момичета кокичета .. мъжете искат различни неща в различно време на различни години ..
има насищане , пресищани и т.н. появяват се нови желания , нови дефицити , всичко се променя с времето .. ако не сте го усетили и вие .. не знам . но мисля по скоро, че сте го усетили .. и просто не си го признавате .. или просто не сте готови да си угодите  tooth не ви се е насъбрало ..

Ама разбира се. То това важи за всички, не само за мъжката част. Като те слушам съм почти сигурна, че си теле  Grinning

# 815

Ама разбира се. То това важи за всички, не само за мъжката част. Като те слушам съм почти сигурна, че си теле  Grinning

тц .. водолей  ... само по външност отговарям на телето .. smile3521

# 816
Ех, не те улучих.  Crazy

# 817
На половина  tooth

# 818
Темата е доста интересна и къде на шега къде на истина, се казват доста истини.Аз не работя от 20 години и точно от толкова съм омъжена.И не,не сам някоя кифла.Съвсем обикновена жена съм.За тези години нито веднъж не чух от мъжът ми ,че ме храни.Казва ,че всичко сме постигнали заедно,макар .че аз не съм изкарала нито лев.
Какво мислите?

# 819
Темата е доста интересна и къде на шега къде на истина, се казват доста истини.Аз не работя от 20 години и точно от толкова съм омъжена.И не,не сам някоя кифла.Съвсем обикновена жена съм.За тези години нито веднъж не чух от мъжът ми ,че ме храни.Казва ,че всичко сме постигнали заедно,макар .че аз не съм изкарала нито лев.
Какво мислите?

Аз лично мисля,че мъжа ти е с всичкия си и положението ви съвсем не е ненормално:) Разбира се,че всичко заедно сте постигнали. Ролите в едно семейство са разпределени и всеки има своите функции,които се припокриват или поне така трябва да бъде (писах го и напред,но се отказах вече да пиша философии в тази тема,защото е отчайваща).

# 820
Във едно семейство е важно да се гледа в една посока.Всичко друго губи смисъл.ако всеки дърпа към себе си.Минали сме през доста трудности,имаме своите проблеми,но състезание кой да надделее като цяло няма.Мъжът ми обича да казва;Един мъж с камион да влачи,жената с игла да изнася няма оправяне.

# 821
Какво мислите?

Имаш читав мъж .. това мога да кажа, но допускам, че има причина за всичко това .
Няма как да не си читава и нещата да изглеждат по този начин ..
Всъщност има ... варианти бол , но не ми се говори по този начин .. тук и сега .
Принципно аз не виждам нещо ненормално в ситуацията, но жена която не работи от 20 години ..
ми е леко странна ситуация newsm53

# 822
И аз не го разбирам това. Цял живот да не пипнеш работа. Но хора всякакви, цвят шарен. Всеки си знае какво му е и защо е стигнал именно до тук.

# 823
Имам двама сина родени през десет години Grinning.Таман порасна единия и се роди другия.Отгледала съм ги съвсем сама,без никаква помощ.Затова не съм работила.Но и никога не съм се чувствала непълноценна или по малко човек от жените които работят.Просто животът ни така се стече.

# 824
Имам двама сина родени през десет години Grinning.Таман порасна единия и се роди другия.Отгледала съм ги съвсем сама,без никаква помощ.Затова не съм работила.Но и никога не съм се чувствала непълноценна или по малко човек от жените които работят.Просто животът ни така се стече.

Уважавам решението ти. Затова сме различни. Аз например не бих могла да издържа. И мойте деца съм си ги отгледала чисто сама. Нито баби, нито дядовци. Дори и за минутка.

Общи условия

Активация на акаунт