Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 246
  • 905
  •   1
Отговори
# 795
Мъжа, ако е умен ще се остави да го командват...И Марсо, умен мъж проста жена няма да си вземе, колкото и да е красива!

# 796
Мъжа, ако е умен ще се остави да го командват...И Марсо, умен мъж проста жена няма да си вземе, колкото и да е красива!

Аз мъж когото да командват не познавам.
Явно са от по-умните мъже.

# 797
Обратното, не те бива в сметките.

# 798

една жена може да кара да играе по свирката й мъж .. без той да се усети, само ако мъжа е простичък .. така меко да се изразя  tooth

пък аз съм чувал една приказка , че ...... и най умната жена е по проста от най простия мъж  tooth

Ех Марсо, признай си че леко завидя на мъжо Laughing
Само един истински глупак, може да си мисли, че командва парада. А ако наистина грам не дава думата на жена си, то тогава той е комплексар. Ти към коя група спадаш?
Чувала съм и аз една приказка, че една жена ако иска да изч...,ка един мъж, то тя ще го. Знаещ ли защо? Защото на жените им е дадена по природа възможността да мислят само с една глава. Това ги прави по-трезво мислещият пол. Докато вие, колкото и да се напъвате да ползвате горната, то винаги има ситуации, вкоито мислите с долната.

Scoba не е важно кой какво си мисли, важни са резултатите. Дали се случва това, което иска жената или това, което иска мъжа.
И сега да ви открехна на една женска тайна. Една умна жена не винаги споделя плановете си с мъжо. То тя просто леко го тласка, той да мсили в нейната посока. След това се бие в гърдите, че е успял, но въшност победата е на жената. Мъжа просто незнае, че тя именно това е искала.  Mr. Green

# 799

Що ? Щот така ви се иска ли ? Вас ако ви оставят .. граници вие не знаете
Това пък как го реши  tooth Първо, ако мъжа има акъл ... или си мисли , че има акъл за двама .. за какво му е умна жена ? И второ .. идея си нямаш колко умни мъже имат прости и красиви жени .. мъжете харесват очите , не като вас с ушите  tooth

# 800
Аа имам си идея, ама после се чудят какво да ги правят.
Аз мъж за командване не ща, предпочитам равностоен такъв, да имам какво да си кажа с него. Пък теб щом те устройва лачена куха лейка...

# 801

една жена може да кара да играе по свирката й мъж .. без той да се усети, само ако мъжа е простичък .. така меко да се изразя  tooth

пък аз съм чувал една приказка , че ...... и най умната жена е по проста от най простия мъж  tooth

Само един истински глупак, може да си мисли, че командва парада. А ако наистина грам не дава думата на жена си, то тогава той е комплексар. Ти към коя група спадаш?
Чувала съм и аз една приказка, че една жена ако иска да изч...,ка един мъж, то тя ще го. Знаещ ли защо? Защото на жените им е дадена по природа възможността да мислят само с една глава. Това ги прави по-трезво мислещият пол. Докато вие, колкото и да се напъвате да ползвате горната, то винаги има ситуации, вкоито мислите с долната.

Scoba не е важно кой какво си мисли, важни са резултатите. Дали се случва това, което иска жената или това, което иска мъжа.
И сега да ви открехна на една женска тайна. Една умна жена не винаги споделя плановете си с мъжо. То тя просто леко го тласка, той да мсили в нейната посока. След това се бие в гърдите, че е успял, но въшност победата е на жената. Мъжа просто незнае, че тя именно това е искала.  Mr. Green

Да, права си, льольото ще послуша жена си, че и в гърдите ще се бие.
За да го тласка мъжа трябва да чува какво му казва. А умните мъже чуват но не слушат

# 802
Зад всеки успял мъж, стои една умна жена. Нека Марсо и Scoba да помислят върху това.

# 803

Харесва ми как реагираш .. не се подразни или поне не го показваш .. макар и да те гризнах леко  tooth
Това ми говори , че си уверена и внимаваш .. което са добри индикации за теб  tooth

Но понеже питаш .. така индиректно .. и се закачаш и ти .. ще ти кажа .
Не мога да кажа, че на 100 % контролирам положението винаги и постоянно .. би било глупаво .. то и не е така , НО
Системата която ползвам е елементарна .. за сметка на това ефективна ..
Създавам един периметър .. на контролирана свобода .. представи си го образно ..
този периметър е малък , но създава достатъчно положително усещане ... за да се почувства човек свободен .. на границите обаче на този периметър има алармени системи .. и когато някой напуска нерегламентирано очертанията на периметъра .. на мен ми светва една сигнална лампа ..
извън периметъра има минирано поле  tooth има едни мини .. големи такива, които се виждат ...
има възможност тези мини да се заобиколят ... обаче там където има възможност мините да се заобиколят ... в земята има заровени други мини, които въобще не се виждат  tooth
Това в случай, че някой има смелост да напусне очертанията въпреки минираното поле ...
ако пък намери начин да прелети над минираното поле .. следва друга граница с невидима мрежа ...  мухарник .. tooth
Няма мърдане , без аз да знам .. а дали ще реагирам на сигналите .. е отделен въпрос ..
Дано да ме разбра какво се опитах да ти кажа  tooth

# 804
От това, което си написал съдя, че имаш умна и добра жена  Peace

# 805
От това, което си написал съдя, че имаш умна и добра жена  Peace

Каквото и да кажа .. все ще ми е вътре .. пак аз обичам да вкарвам , не да ми вкарват  tooth
За това ще замълча стратегически  tooth

# 806
  • Пловдив
Не разбирам - ЗАЩО говорите за командване?!!? Ние с моя мъж сме партньори и си говорим, всички по-значителни действия ги обсъждаме.

# 807
Ами има си такива двойки, които са на принципа работодател - служител. Няма как да няма командване. Те не са семейство, а изнес - тя е на служба при него.

# 808
     А моят мъж обича да казва, че жените са по-умни (като цяло), защото къде се е видяло жена да се омъжи за някой заради дългите му крака. Но мъже, женещи се за дълги грака, колкото щеш.

# 809
Ами има си такива двойки, които са на принципа работодател - служител. Няма как да няма командване. Те не са семейство, а изнес - тя е на служба при него.
Някои мъже даже го карат "робовладелец-служител" (поне като чета разни теми във нашта бг-мамма).

Общи условия

Активация на акаунт