Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 247
  • 905
  •   1
Отговори
# 780
Ама бавно действаща, че да се мъчи повече. Mr. Green

# 781

Класика 😁

Ма после ще го лежиш кат за човек 😃

# 782

Класика 😁

Ма после ще го лежиш кат за човек 😃

Идеал Петров. Ще ме хранят, ще ми спазват човешките права- к'во повече му трябва на човек?

# 783
Питах мойта какво ще направи ..
каза шма заколи с нож докато спа  tooth

# 784
Мъчителна смърт...май ти е набрала.

# 785
каза шма заколи с нож докато спа  tooth

А пита ли я, от коя част на тялото ще започне да коли. Мисля, че не е за подценяване този въпрос Mr. Green

# 786
каза шма заколи с нож докато спа  tooth

Май те подозира. А щом една жена те заподозре значи вече си виновен, дори и да не си...

# 787

А пита ли я, от коя част на тялото ще започне да коли. Мисля, че не е за подценяване този въпрос Mr. Green

Каза първо гърлото, после корема .. да е сигурна  tooth
Притеснява се от вероятност да не умра въпреки че ме коли ..

Не ми се вярва да посегне на к*ра , че много го обича  newsm62

# 788

Каза първо гърлото, после корема .. да е сигурна  tooth
Притеснява се от вероятност да не умра въпреки че ме коли ..

Не ми се вярва да посегне на к*ра , че много го обича  newsm62

Ти гледай да не те хване, тогава ще разбереш колко го обича. newsm47

# 789
Beauty, защо темата да се е изчерпала? Бих казала, че е доста интересна, защото се забавляваш на тъпото, жалко и кухо мислене на повърхностните мъже, които си мислят, че света се върти около тях и парите  Peace

# 790
Beauty, защо темата да се е изчерпала? Бих казала, че е доста интересна, защото се забавляваш на тъпото, жалко и кухо мислене на повърхностните мъже, които си мислят, че света се върти около тях и парите  Peace

Маргаритке, за теб истински мъж е онзи, който ти ходи по свирката.
Това е комплекс на повечето жени без реална власт hahaha
Затова толкова държат мъжете да се допитват до мнението им.
Не че мъжете го вземат в предвид де  Joy

# 791
Едн умна жена винаги знае как да накара един мъж да и играе по свирката, без да се усети. Аз съм на мнение, че в обществото всички трябва да знаят, че мъжа командва вкъщи. Поне така е в моето семейство. Всички знаят, че той е главата на семейството и се слуша неговата воля. Но дали е така в действителност...  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 19:15 от fiolio

# 792
Едн умна жена винаги знае как да накара един мъж да и играе по свирката, без да се усети. Аз съм на мнение, че в обществото всички трябва да знаят, че мъжа командва вкъщи. Поне така е в моето семейство. Всички знаят, че той е главата на семейството и се слуша неговата воля. Но дали е така в действителност...  Mr. Green

Напълно съгласен   bouquet
Лошото е че умните жени са в пъти по-малко от комерсиалните. Затова и отношенията между двата пола се израждат

# 793

една жена може да кара да играе по свирката й мъж .. без той да се усети, само ако мъжа е простичък .. така меко да се изразя  tooth

пък аз съм чувал една приказка , че ...... и най умната жена е по проста от най простия мъж  tooth

# 794

една жена може да кара да играе по свирката й мъж .. без той да се усети, само ако мъжа е простичък .. така меко да се изразя  tooth

пък аз съм чувал една приказка , че ...... и най умната жена е по проста от най простия мъж  tooth

Загубихме аудиторията... Simple Smile
Нека си мислят че командват Simple Smile За жените е важно какво чуват ушите им Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт