Той му дал една метална кутия,където държим химикали,и нашия си драскал на воля,маркера пък беше отворил с уста...и да не ви казвам това как се мие,щото си иска търкане,а Звяра пищи та се къса.Та така,ужас.
Като се прибрах, имах сили за игри с малкия и се чувствам доста по-пълноценна, като майка, отколкото по цял ден с него и като парцал.
Е, септември живот и здраве яслата и работата са ни неизбежни.
)).
И майката е човек (цитат на Бу)

.
.
.Преди да забременея с второто ми дете се случи така, че лежах в болница заради зверски болки в кръста и крак.Не знаех какво ми е само чувстах,че умирам буквално от болки и нещо като ток в левия ми крак.Оказа се,че имам огромна двустранна дискова херния.Бях на 27 години.За жалост лекарствата не ми помогнаха много и се започна ходене по мъките за да намалее болката, лекарите казваха,че без операция няма да мине, ама аз не се престраших.Съобщиха ми как гръбнакът ми няма да издържи следваща бременност и да си го знам.Аз разбира се не се примирих и след година лечение забременях и Слава Богу имам живо и здраво момченце.Нооо, много се пазя.Усетя ли,че се уморявам каквото и да правя спирам и си почивам.Макар вече да не е много възможно с малкия, но гледам да си имам колкото може повече почивка в противен случай не бих могла да се грижа нито за себе си, нито за децата.За да е пълноценна майката преди всичко трябва тя самата да е здрава физически и психически
.Колкото и да ми е трудно на последък се старая да правя поне 1 нещо, което ме кара да се чувствам добре.Не в редки случаи е просто да си взема душ
.
.

, ако може само да те помоля и нас да влючиш по-натам. Бебе Алекс с термин 14.01. Роден нормално на 03.01-3.100 и 51см. 

. Който не вярва, като мен - да си има едно наум. 
.Аз също съм на ясно,че и при мен ще се случи по същия начин, за това съм си планирала когато малкото тръгне на ясла аз да съм месец в отпуска и да прекарам време в четене и ''припомняне''
.
.Може и аз да пробвам с възглавница да видим дали ще престане това вирене на дупе
. 
. Тук много рано става, бре...а в нас до 9 и нещо спи, ама какво да се прави...
. Мислех си, че рецептата ти е такава просто...мойта е с различни пропорции и затова. Иначе не са бухти...просто търсих специално такава рецепта, защото аз му ги предложих отдавна и още не бях предлагала прясно мляко. Иначе тук при майка ми се родих в правенето им. Тя има уред за такива.палачинки с 6 гнезда и двойната. доза става за 15мин, а в нас на тигана кибича по 2 часа и накрая -то не останало за мен

Препоръчани теми