А точно се бяхме приготвили да излизаме
Добре, че не помръднал от мястото си, та не се беше порязал... 

.Вчера от облегалката на кухненския ъгъл се качил на радиатора и си шляпа по прозореца. Направо ми се изправя косата, а той се залива от смях.
А от вчера една кашлица,едни сополи,една досадна ниска температура.Не се успокочвам,че е зъб,така че в понеделник-на лекар. А пакости колкото искаш,добре,че са безобидни.Мокри навсякъде с шишето си.Има една кукла,на която й пада главата и тя изпада в истерия като се случи това.
Вече излизанията са рай,оставям я в пясъчника,нищо че там е такъв прахоляк,успокоявам се,че ще има баня после и го преглъщам.Иначе там сме голяма атракция,защото,както казах,още не се е пуснала да ходи сама,обаче и не лази....а подскача по дупе.Майките умират от смях,ама аз съм си и свикнала.
Чудех се,ЛЛ ми каза,че вече нямало смисъл да и давам АМ,само кисело.А защо тогава АМ са до 3 години,някакъв търговски номер за тотално объркване на майките или нашите лекари пак претупват нещата? Ох,ами това е от мен,скоро пак ще се включвам! Весел ден на всички!

Ужаст ви казвам.Хубав дееен

. Обогатени са с различни минерали, киселини.и витамини и то в концентрации според възрастта. Моя още търси мляко сутрин и вечер. Аз реших, че ще му давам докато иска. Надявам се само скоро да започне да го пие с чашата сам, защото за сега наведнъж си я обръща на главата 

Хубав ден!
Хубав ден!
може пък този шампоан да взема, защото на други, които гледах приложението им беше не повече от 15 дни. 
.
.Общо взето по цял ден сме на вън и той ходи ли ходи
. Скоро няма да ни трябва количката.С ваксините е все още на зад, с яденето нещата се случват доста трудно, зъбите са 10, 4 от които кътници.Препоръчани теми