ЯНУАРското човече вече тича смело надалече! (ЯНУАРИ 2014, тема 25)

• 50 722
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
  • София
тонито7, а дали има как да пътувате много рано сутринта - почти през нощта? Дето се вика по пижама го вземаш и направо в столчето на колата? Често помага при труднопътуващи деца, вкл. при повръщащи. Поне някаква част от пътя минава в сън...

Лимонката взе да прави лудории и той. В новата квартира се оказа, че му е много удобно да рови из багажите на количката. Вади, разглежда (ама не прибира)... Онзи ден се оказахме на другия край на София без чантата с храна. Кога е успял да я извади и скрие - идея нямам. Вчера пък успял да извади шишето с вода. А то стъклено. Разбрах го по оглушителния шум на трошащо се стъкло по плочките. В старата квартира беше балатум в коридора и нямаше проблеми Simple Smile А точно се бяхме приготвили да излизаме  ooooh! Добре, че не помръднал от мястото си, та не се беше порязал...

# 121
Хахаха тоз малък Лимончо опасееен Simple Smile
и нашия така отваря и вади и не прибира нищо. Поради тази причина баща му не може да си намери чифт чорапи  Grinning
Даже е придобил един отвратителен навик като му е игриво и е на леглото, да се изправи и да ходи на него  #Crazy .Вчера от облегалката на кухненския ъгъл се качил на радиатора и си шляпа по прозореца. Направо ми се изправя косата, а той се залива от смях.
Иначе не е повръщащо дете. Това го направи за първи път и то от яд, защото не го взех от столчето, а ми го оставих да реви. Ама затова са виновни бабите и дядовците да знаете. Направо не си е работа да седите при тях повече от два дни, защото дисциплината изчезва тотално  #Cussing out
Хайде лек ден от мен. Днес май времето ще е добро Simple Smile

# 122
Като гледам май повечето отдавна сте усвоили стъпките...нашето момиче още не иска сама,ходи си много стабилно,но...само ако я държа за ръката  Crossing Arms А от вчера една кашлица,едни сополи,една досадна ниска температура.Не се успокочвам,че е зъб,така че в понеделник-на лекар.  А пакости колкото искаш,добре,че са безобидни.Мокри навсякъде с шишето си.Има една кукла,на която й пада главата и тя изпада в истерия като се случи това.  Grinning Вече излизанията са рай,оставям я в пясъчника,нищо че там е такъв прахоляк,успокоявам се,че ще има баня после и го преглъщам.Иначе там сме голяма атракция,защото,както казах,още не се е пуснала да ходи сама,обаче и не лази....а подскача по дупе.Майките умират от смях,ама аз съм си и свикнала. Joy Чудех се,ЛЛ ми каза,че вече нямало смисъл да и давам АМ,само кисело.А защо тогава АМ са до 3 години,някакъв търговски номер за тотално объркване на майките или нашите лекари пак претупват нещата?  Ох,ами това е от мен,скоро пак ще се включвам! Весел ден на всички! newsm10

# 123
  • София
има ли някоя мама от лондон, трябват ми капки ципрофлоксацин за бебето, а не ми дава доктора

# 124
Здравейте, споделям тук това събитие, организирано от мои приятели, които, както всички нас, са потресени от случая с пребитото бебе в болница Софиямед. Призовавам ви да отделите време и да участвате, защото това, което се случва през последната седмица, е арогантен опит на болницата да излезе чиста от случая. Наслушахме се на невъобразими лъжи: те били сигнализирали полицията, ама всъщност, оказа се, не били, нямало при тях практика да се сливат дежурства, пък то не практика, а едва ли не ежедневие излезе, болницата била безупречна, пък се оказа, че за двете години, откакто е отворила, има осем сигнала от недоволни пациенти. Осем осмелили се, намерили време и сили, а колко още разказаха потресаващите си истории от същата болница?! Надяваме се акушерката да понесе цялата строгост на закона, но не бива да пренебрегваме ръководството на болницата, което е съучастник в това престъпление - с погазването на закона и правилата на труда, с непредотвратяването на условията (и всъщност създаването им) това да се случи, с опита да потулят нещата, преди да им се даде гласност от друга болница. Нека отидем и покажем, че знаем тяхната вина и няма да ги забравим покрай насочването на цялото внимание върху акушерката! Нека покажем, че можем да изразим позиция не само във фб и интернет! Нека им дадем така нужната им реклама! https://www.facebook.com/events/686407681471656/

# 125
  • София
има ли някоя мама от лондон, трябват ми капки ципрофлоксацин за бебето, а не ми дава доктора

Намерихте ли?

Гергана Георгиева, спаменето из форума не е начинът да се популаризират подобни инициативи...

А защо тогава АМ са до 3 години,някакъв търговски номер за тотално объркване на майките или нашите лекари пак претупват нещата?

Очаквам скоро модел за ученици да вкарат  Joy

# 126
Вие се подигравате, ама като гледам Ивейн ще откара с млякото до градината поне. Търси си го . Кое е по-добрият вариант, прясно или адапте?

# 127
  • гр.София
Хелоу гърлс   bouquet
Не съм писала отдавна ,пак бяхме болни.Вече ще се гръмна,мине не мине 2-3м.и айдее.Вече сме добре,малкия де,аз така и не се дадох на настинката  #2gunfire
Тони,за дано е за добро местенето.Надявам се бързо да си намерите приятели,и по мое мнение с малки деца е доста по-лесно.Те сами ходят при дечицата,от там се завързват разговори с майките и така.Ама пък ти като ще работиш...абе ще се справите  Hug
Прахче,и моя заспива вечер с АМ,на няколко пъти ми отказва,и си мислех че ще го махаме,ама пък сутрин към 4-5-6ч. става и си го търси.Мисля до 18м.да давам АМ,след това кисело.Предпочитам го пред прясното.
Фейсчето се изгуби.Фейс,мини кажи как сте  Naughty
Ние преди малко се прибрахме за обедния сън.Ми не ми се мисли как ще е,ще се къпем по 2 пъти на ден.В един пясъчник,и в ушите имаше пясък.Трябваше да го изкъпя,то колкото и да го поизтупах и мих,той целия беше в пясък.А и на няколко пъти си слага в устата,и съвсем умишлено си пълни пазвата  #Crazy hahaha Ужаст ви казвам.Хубав дееен  Hug

# 128
В един пясъчник,и в ушите имаше пясък.            Аз намерих и в памперса онзи ден...  #Crazy  Laughing

# 129
Здравейте Simple Smile
тез пясъчни бе хпапха... А. още не  е ходил, защото няма около нас, но ако излезем около нас без триколката се спира още пред входа да рови в пръста Simple Smile
Звезден прах между АМ и прясното мляко по-добрият вариант е АМ, но не и по -постелививия финансово де Simple Smile . Обогатени са с различни минерали, киселини.и витамини и то в концентрации според възрастта. Моя още търси мляко сутрин и вечер. Аз реших, че ще му давам докато иска. Надявам се само скоро да започне да го пие с чашата сам, защото за сега наведнъж си я обръща на главата Simple Smile
Вие ползвалии сте мазила против крусти, защото ние го подстригахме малко повече от предвиденото и сега ми избождат очите. Гледах има на Мустела, Биодерма ABC и
SVR и съм в чуденка ... newsm78

# 130
тонито7, миналото лято се бяхме видяли в чудо заради пъпки, които избиваха по цялото тяло и лицето на Деян. Водихме го на алерголог, който пък ни изпрати на дерматолог и именно дерматоложката ни изписа един шампоан на а-дерма за почистване  на крустите. При нас резултата беше впечатляващ още след първото измиване и нямам никакво намерение да го сменям с нещо друго измиващо за коса. Ако се спреш на този вариант трябва да сложиш шампоан на косичката и да  го оставиш да подейства за около 5 мин., отмиваш и слагаш втори път, като този път не оставяш да престои, а веднага изплакваш. Дано ме разбираш, че не помня дали това го пишеше на шишенцето или лекарката ми го обясни, а и няма в момента как да погледна, че е в скърцащ скрин прибрано и ще събудя Д. 150 мл. е грамажът, но аз съм още с първото, защото след 4 или 5 измиване крустите паднаха и сега слагам по веднъж, а не по два пъти, както описах по-горе. Ако има въпроси - питай   Hug Хубав ден!

# 131
тонито7, миналото лято се бяхме видяли в чудо заради пъпки, които избиваха по цялото тяло и лицето на Деян. Водихме го на алерголог, който пък ни изпрати на дерматолог и именно дерматоложката ни изписа един шампоан на а-дерма за почистване  на крустите. При нас резултата беше впечатляващ още след първото измиване и нямам никакво намерение да го сменям с нещо друго измиващо за коса. Ако се спреш на този вариант трябва да сложиш шампоан на косичката и да  го оставиш да подейства за около 5 мин., отмиваш и слагаш втори път, като този път не оставяш да престои, а веднага изплакваш. Дано ме разбираш, че не помня дали това го пишеше на шишенцето или лекарката ми го обясни, а и няма в момента как да погледна, че е в скърцащ скрин прибрано и ще събудя Д. 150 мл. е грамажът, но аз съм още с първото, защото след 4 или 5 измиване крустите паднаха и сега слагам по веднъж, а не по два пъти, както описах по-горе. Ако има въпроси - питай   Hug Хубав ден!
Благодаря ти Simple Smile може пък този шампоан да взема, защото на други, които гледах приложението им беше не повече от 15 дни.

# 132
Валенце,
И ние сме така с ходенето ВСЕ ОЩЕ. И коланче й купих- не става, тя си свикна да си пълзи, и няма стимул да се изправи. Иначе забелязах, че всъщност може да ходи. Поне 10 крачки направи с коланчето без да я държа, после просто се облегна на мен.

ЗА смешна случка- бях я оставила на мъжа ми, той ми каза, че отишъл да и стопли кашата, повъртял се около котлона и много се учудил колко е тихичка...Обърнал се и щял да падне- нашата награбила бочкото и си гребе отвътре- хем се намазала хубаво, хем тъкмо почвала да яде Joy
Та така-голямо миене е паднало.
Ако има мами, които се сещат за някаква ефективна техника да я предизвикам принцесата да ходи- кажете. Тя може, просто не иска....

# 133
Привееет Ви   Whistling
как сте момичета?
Да Ви питам затвориха ли се фонтанелите на дИцата Ви?  Simple Smile newsm78

# 134
Привет от нас  Wink.

Отдавна не съм писала, причината е само една- малкото не ми дава да се докопам до комп  Laughing.Момчето ми си расте и става все по-интересно.Тича смело напред и покорява всякакви върхове.Качва се прав на масата, дивана, стола за хранене и какво ли още не.Много е горд от това си постижение и даже си пляска  Grinning.Общо взето по цял ден сме на вън и той ходи ли ходи  Grinning. Скоро няма да ни трябва количката.С ваксините е все още на зад, с яденето нещата се случват доста трудно, зъбите са 10, 4 от които кътници.

За крустите не мога да дам съвет,защото моето дете няма.Фонтанелата на 1,2 г. ни казаха,че е напълно затворена,но той си беше с доста малка.

Общи условия

Активация на акаунт