Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 15

• 67 190
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Аз доколкото знам Ананди няма да каже истината, Джагдиш ще и каже по телефона, че е влюбен в друга, ще се ожени за Гаури и ще отиде в къщата с нея и родителите му тогава ще разберат всичко.

# 46
Някой ще ми разкаже ли вчерашните епизоди от Войо - гледах до момента, в който Сантош  се обади на Сурадж и го усети, че е при Сандия и бебето. Вчера не можах да догледам, а днес вече са ги изтрили във вибокса  Praynig

# 47
  • Варна
Някой ще ми разкаже ли вчерашните епизоди от Войо - гледах до момента, в който Сантош  се обади на Сурадж и го усети, че е при Сандия и бебето. Вчера не можах да догледам, а днес вече са ги изтрили във вибокса  Praynig
Брей,че са скръндзи,тия,от бТВ-то! Не стига,че не показват старите епизоди без пари,ами и бързат да ги трият! ... Ще им се изтъркат от гледане!  Money Аз гледам чрез оптичен кабел-и там,на повечето телевизии,програмите им, можеш да ги гледаш до 7 дни назад,само на бТВ-то - 24 часа и нито секунда повече!  Crossing Arms

"БУЛКАТА"
Аз доколкото знам Ананди няма да каже истината, Джагдиш ще и каже по телефона, че е влюбен в друга, ще се ожени за Гаури и ще отиде в къщата с нея и родителите му тогава ще разберат всичко.
Типично!   Sick #2gunfire На страхлив мухльо като него,стиска ли му,да се изправи и да каже истината в очите на човек?! ... По телефона! Да беше й изпратил имейл! Още по-лесничко щеше да му бъде!... А когато беше при него й дрънкаше глупости за различни светове,в които живеели и че не знаела била английски!!! Баба му Калиани,все на английски е приказвала! Долен страхливец!  smile3516

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 13:28 от Lora-Di

# 48
По едно време бях склонна да го разбера Джагдиш, защото все пак насила беше оженен за Ананди, а Гаури си я избра сам и се влюби в нея. Между него и Ананди има по-скоро приятелство,отколкото любов, но с последните 2 серии много ми падна в очите. По-добре да и беше казал,че е влюбен в друга, вместо да я унижава така...

# 49
  • Варна
"БУЛКАТА"
По едно време бях склонна да го разбера Джагдиш, защото все пак насила беше оженен за Ананди, а Гаури си я избра сам и се влюби в нея. Между него и Ананди има по-скоро приятелство,отколкото любов, но с последните 2 серии много ми падна в очите. По-добре да и беше казал,че е влюбен в друга, вместо да я унижава така...
Колкото и да ми харесва Ананди,и да съм пристрастна към нея,давам си сметка,че нямам право и никога не съм упреквала Джагдиш,че се влюби в друга ... Мен ме отвращава липсата му на честност спрямо нея,точно защото,тя му беше най-верният приятел,от самото начало,много преди да ги удари хормонът и да се влюбят един в друг, и на това приятелство,той дължеше доблест и искреност... Не се постъпва така с приятели!... Но за него е най-важно,да опази собствения си задник... и то,по най-тъпия начин,щото,толкоз му е акълът! Само дето се има за голям умник!  smile3516

# 50
  • София
Някой ще ми разкаже ли вчерашните епизоди от Войо - гледах до момента, в който Сантош  се обади на Сурадж и го усети, че е при Сандия и бебето. Вчера не можах да догледам, а днес вече са ги изтрили във вибокса  Praynig
Бубето ги е разказала в предната тема

# 51

txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 52
  • София

Софи smile3525 Роси smile3525 Ени smile3525
 txtloves txtloves txtlovesСтрахотни снимки и колажи сте пуснали!!! txtloves txtloves txtloves

# 53
"БУЛКАТА"
Колкото и да ми харесва Ананди,и да съм пристрастна към нея,давам си сметка,че нямам право и никога не съм упреквала Джагдиш,че се влюби в друга ... Мен ме отвращава липсата му на честност спрямо нея,точно защото,тя му беше най-верният приятел,от самото начало,много преди да ги удари хормонът и да се влюбят един в друг, и на това приятелство,той дължеше доблест и искреност... Не се постъпва така с приятели!... Но за него е най-важно,да опази собствения си задник... и то,по най-тъпия начин,щото,толкоз му е акълът! Само дето се има за голям умник!  smile3516

Аз пък не мисля, че не е бил влюбен в Ананди и че между тях е имало само приятелство. Макар и малко по различно, те двамата се обичаха и щяха да продължат да се обичат. Те вече на бяха деца, когато той замина да учи, така че много добре осъзнаваха в този момент какво изпитват един към друг. Пратап и Сугна да не би да бяха по-големи, но Сугна го обичаше и той обичаше нея, срещаха се тайно и даже спаха заедно. Разликата между тях и Джаго и Ананди беше, че родителите им ги разделяха постоянно. Дори и като голяма Ананди спеше в друга стая, а не при него, това не го разбрах, но въпреки всичко си се обичаха достатъчно, за да живеят като женени и да имат дете. Разбираха се прекрасно, преди той да тръгне за града и ако не беше тръгнал нямаше да се разделят. То не е гаранция, че и да не са се оженили като деца, няма да се влюби в друга. Съвсем не мисля, че се е случило заради ранния им брак. Той си беше със самочувствие и като дете, а сега като отиде в града, вече се помисли за много велик. Ето и приятелят му, дето също дойде от село е женен от дете, ама както каза Ананди, той що не се срамува? Тя много правилно му го каза. Просто Джаго си е разглезено богаташко леке и това е причината за всичко.

# 54
Светлината на моя живот  Kissing Heart Two Hearts

loveuuu

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  loveuuu  loveuuu  loveuuu

На 24 март ще има голям купон - ще се излъчи епизод 1000 Heart Eyes Heart Eyes Hug Peace
 да си припомним  романтиката с която ни зарадваха Сурадж и Сандия Heart Eyes

МИХА  Hug Peace

Hug  bouquet

# 55

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  loveuuu  loveuuu

# 56
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug много мерси за превода на серията от снощи  smile3525.Ох мен ме побиха тръпки като чух Булбул какво иска пък на Сурадж и Сандия направо не знам какво  им беше  smile3518.Горкичките така изглеждаха ,че все едно наистина  някой сега ще дойде и ще им вземе едното бебенце  smile3518.Сантош не една ,а две пуджи да направи  и освен това да иде да вземе от църква светена вода да напръска къщата и да иде при някой ходжа да и направи муска за здраве и късмет  на бебетата ,че това малко дете направо все едно пророкува зли неща  smile3518.Тази Булбул ми заприлича на онова малкото злото джудже от приказката дето прави магия на някой да постигне всичко обаче му иска първородното дете в замяна и това малкото така иска да вземе чуждото бебе  smile3511.Добре ,че татко и е решил да вземе детенце от сиропиталище дано така и на Булбул  и мине мерака за бебче .В индийския форум от известно време на сам се разнася този гаден слух ,че Сурадж и Сандия щели да си дадат едното от бебетата на Анкита обаче на мен не ми се вярва .Просто няма разумна причина те доброволно да си дадат детето на някой пък било то това и на брат си и на снаха си .Ами та това е дете ,а не както и Сандия казва балон ,че да го подариш на някой.Анкита  и Анкур си имат дете еее малко  е зло това дете ама тяхно си е  каквото е такова ще го гледат   hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaЕто ще си вземат и друго от дом и постепенно мъката на Анкита ще отмине и Булбул ще се успокои надявам се  newsm17Ще видим какво ще стане на там обаче имам едно такова гадно чувство ,че ще има някаква заигравка с децата ,тооо не може да им спокойствие за Сурадж и Сандия трябва все нещо да не както трябва .
Софи Hug мерси за готините колажи ох ама те се и движааат  txtloves  smile3521.мдааа скоро наближава епизод 1000 и ще трябва да има голямо парти по този случай няма начин  smile3521
Роси Hug оправяй се бързичко миличка ,че този грип е много гаден  Hug Hug Hug
Бубе HugАни HugЛора Hug  ивсички останали които ще наминат от тук  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 16:57 от Eny87

# 57
# 58
  • София
Светлината на моя живот  Kissing Heart Two Hearts

loveuuu

На 24 март ще има голям купон - ще се излъчи епизод 1000 Heart Eyes Heart Eyes Hug Peace
 да си припомним  романтиката с която ни зарадваха Сурадж и Сандия Heart Eyes

МИХА  Hug Peace

Hug  bouquet

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Браво Софи thumbsup smile3501 Two Hearts
Пуснала си невероятни красоти Two Hearts Two Hearts Two Hearts на двамата.
Изкарах тази на преден план защото, в този период много ми харесват txtloves txtloves txtloves
Ето и от мен  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

hug txtloves hug txtloves hug txtloves hug txtloves hug txtloves hug txtloves

txtloves hug txtloves hug txtloves hug txtloves hug txtloves hug txtloves   

newsm44 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves newsm44

# 59
Г-н Чоту Комар  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт