Ходят ли мъжете ви по-прашки

• 24 664
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
Никога няма да обуе прашки. Laughing
не никога

# 106
Да.Сам го реши.Отначало и на мен ми беше смешно , но сега до намирам за секси.Даже имаше следния комичен случай: мъжът ми заедно с негови познати се били събрали и той клекнал за нещо и му се подали част от прашките.Един негов приятел отишъл веднага го него и деликатно му казал да стане , че май са му са се съдрали слиповете smile3534

# 107
НЕЕЕЕЕЕЕЕ ....много се радвам, за което. Мъж с прашки ми е много смешно нещо!!! Joy

# 108
Категорично отказвам да сложа такива неща.
Мразя прашките и при жените  Sick  Sick  Sick
Колкото и хубаво дупе да има....
Голяма част от еротиката на бельото е просто загубена, заради липсата на плат.
И мъже по прашки не харесвам, въпреки че се смяхме много на един, дето метеше тротоара пред дома си - гол по черни прашки с диамантчета отпред... и това беше в Дебелец на път към местния манастир и пещерата Бачо Киро.
Пичът беше номер едно.  Joy
Даже спряхме ужким да го питаме за пътя, а пък то беше - за да му се насладим  Grinning

# 109
ами не.....може би щото няма такива Mr. Green

# 110
И моят едва ли би сложил прашки.Пък и откакто откри безшевните боксерки не иска да чуе за друг вид бельо Party Sunglasses

# 111
  • Велико Търново
Не-носи боксери,но не съм му купила не ги е убул,друг е въпроса дали ще му е удобно!

# 112
  • Варна
ООО, в никакъв случай няма да обуе. Приятели му подариха едни за рождения ден и той беше готов да ги изхвърли! Успях да го възпра, Wink  Знае ли се кога и за какво ще ни потрябват... #Crazy

# 113
  • София-там нейде в западната част
И моят едва ли би сложил прашки.Пък и откакто откри безшевните боксерки не иска да чуе за друг вид бельо Party Sunglasses
тъй сме и ние  Peace

# 114
Прашки
"По-прашки"
Най-прашки

# 115
Абе той и моя само боксерки носи. Но аз съм си избретателна в сексуалания живот и му бях купила едни прашки. Успях да го накарам да ги облече веднъж за стрийптиз  Laughing и това беше, но той пробва най-малко за да усети  какво е  чувството Wink

# 116
  • Край морето
а моят хубавец лятно време ходи без бельо, а през останалото време ходи с боксерки. казва че слипове и прашки му влизали в стегнатото дупе Embarassed

# 117
Той слипове не мож обу, та камо ли прашки. Naughty
Носи боксерки.

# 118
Ха,ха момичета аз съм мъж и не ходя !
Щот не съм женен ! Sunglasses

# 119
Не и съм сигурна, че никога не би си сложил такова бельо.

Общи условия

Активация на акаунт