Ходят ли мъжете ви по-прашки

• 24 685
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
не носи прашки , само боксерки и то не прилепнали и секси,ами като на дядовците- широки и грозни . не мога да го науча да носи по-секси бельо. крачолите на боксерките са по-широки от тези на панталоните

# 121
Здравейте приятели!

Надявам се да не скандализирам повечето от вас тук ...   Wink

Предпочитам да ходя без бельо през по-голямата част от времето. Мда-а-а-а, без майтап!  Sunglasses Когато на малкия приятел започне да му става студено, обувам секси боксерки.

Прашките си пазя за по-специални случаи ...  Sunglasses Разни там с хоботчета, с клюнчета и т.н.

Намирам прашките за много удобно и функционално бельо! Боксерките все гледат да ти влязат в дупето с взлом, докато прашките са си там по един много нежен и незабележим начин.

Съветвам всички мъже да опитат! Като за начало може и тайничко ... Когато се убедите сами в предимствата им може и да се престрашите и да ги носите по-често. Стига да не сте задръстени от комплекси ...

Не бързайте да отхвърляте нещо, което просто не познавате!

Поздрави!

# 122
На мъжа ми още като гаджета приятелите му подариха за един рожден ден на майтап прашки.  Laughing Така и не ги видяхме после - майка му моментално ги е изхвърлила. Да си призная - нямам желание да го виждам по прашки, а той още по-малко иска да носи такова бельо.  Embarassed

# 123
  • Въпрос на гледна точка...
  Не ползва бел1о, дори и прашки #Crazy Laughing

# 124
"Никогиш",както се казва.Той слипове не търпи камо ли прашки,но по повод пращаците имам едни приятели-гаджета са,та девойката купи на младежа прашки и той естествено ги носи(естествено,защото нищо не й отказва)и аз го питам:Как е чувството?"Ами все едно ми го е заврял кон......" Crazy Аз невъзприемам мъж в прашки. Naughty

# 125
 Whistling неее
Би се съпротиврявал бясно на подобна идея, може би, би обул само на майтап, но и това не е сигурно и много малко вероятно,  а и на мен не ми харесва хич, така че в това сме на едно мнение  Laughing

# 126
Аз моя мъж даже не мога да го навия да пробва- за него този вид бельо е гавра с мъжкото в него. Та даже и за базик не съм му купувала-просто няма и капка съмнение в отрицателното му отношение.

# 127
  • варненка от София
О, не, не, не и не! Аз ще почина, ако го видя по прашки  smile3534 smile3532

# 128
  • Монтана
Momi4eta,momi4eta
Vie i sapruzite vi v koi vek giveete
Az na moj saprug mu podarih za sveti valentin-hei tai na maitap,i toi vze 4e gi haresa.Neka probat,naistina e mnogo udobno Laughing Grinning Simple Smile

# 129
  • Mediterraneo
... той клекнал за нещо и му се подали част от прашките...

Е тва пък, честно, направо ми развали вечерята  Mr. Green Нищо лично  Peace
Не вярвам някога да реши да замени еластичните си боксерки за прашки. И по- добре, че направо  Sick Педалско ми е отвсякъде.

# 130
# 131
Че какво лошо пък има да ходят мъжете по прашки newsm78 Щом им харесва и им е удобно не виждам нищо лошо.

Тва все едно мен да ме накараш да ходя по боксерки или гащи Crazy

# 132
... той клекнал за нещо и му се подали част от прашките...

смешно звучи , ама какво толкова ? ако носеше боксерки - боксерките щяха да се покажат .
а да не говорим , че има такива трътли , които като клекнат ,изпод плитките им панталони се подават не само чертичките на прашките ,ами и доста солиден къс сланина, набразден от едри стрии . това по-скоро може да ти " развали вечерята"

# 133
Както жените,така и мъжете носят според модата.

а да не говорим , че има такива трътли , които като клекнат ,изпод плитките им панталони се подават не само чертичките на прашките ,ами и доста солиден къс сланина, набразден от едри стрии . това по-скоро може да ти " развали вечерята"
А обратното?Красота!!!Супер еротично!!!

Последна редакция: нд, 04 юни 2006, 01:39 от borko

# 134
Неее не носи Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт