Ходят ли мъжете ви по-прашки

• 24 711
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
не Naughty
предпочита боксерки.

И ние сме този случай Simple Smile

# 136
не носи прашки  Naughty , само боксерки !казва,че са му много по-удобни!  Peace

# 137
Аз съм мъж и смятам че няма нищо противно да носим прашки.Дори в момента съм с черни.Преди носех слипове но откакто пробвах прашките само тях нося.

# 138
...по-прашки, най-прашки... Айде оправете най-сетне заглавието на тази тема, че ми избоде очите... Tired

# 139
Моя не иска и да чуе за такъв вид гащи аз лично нямам нищо против. Grinning

# 140
  • Чехия
Хахахахааааааа, няма начин, милия и слипове не носи та камоли прашки,........................ Flutter

# 141
Това прашките са за мъже с малки камбанки. Слиповете са за средните камбанки. Големите камбани се чувстват добре само в боксерки.

# 142
камбанки. Слиповете са за средните камбанки

камбанки значи - добре . посмях се малко  Joy

# 143
Не, никога.Мъжът ми ползва само боксерки и по-добре, защото аз не харесвам мъже с прашки.С боксерки е по-секси.Поне според мене.

# 144
  • Чехия
Това прашките са за мъже с малки камбанки. Слиповете са за средните камбанки. Големите камбани се чувстват добре само в боксерки.
  202uu  202uu  202uu
Ще го кажа това на мъжО да се накефи и той... HugRolling Eyesче от както почна първенството само  спортни босерки с футболни топки, с надписи Шампион са у нас на дневен ред

# 145
  • Ямбол
Не, никога.

# 146
ха-ха не!

# 147
Здравейте моят маж не само носи прашки ами ходи и на плаж по прашки! newsm08 И на мен така много ми харесва!

# 148
Ееее, тва вече е гадно.  Sick

# 149
Не, ходи гол!  Joy
Само боксерки! Не ми харесва мъж по слипове, по прашки още повече! А и трябва да има ПЕРФЕКТНО тяло /и най-вече дупе/ , иначе ще е доста комично!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт