Ходят ли мъжете ви по-прашки

• 24 734
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
Не, ходи гол!  Joy
Само боксерки! Не ми харесва мъж по слипове, по прашки още повече! А и трябва да има ПЕРФЕКТНО тяло /и най-вече дупе/ , иначе ще е доста комично!  Mr. Green

А и откакто тоя../забравих му името/ от  BIG BROTHER , дето се размотаваше по прашки ...та откакто го гледах-направо се отвратих!  Crazy

# 151
Моят ходи с боксерки.Няколко пъти го карах да си купи прашки,но той не иска.Не му харесвало. Simple Smile

# 152
Никога няма да обуе прашки. Laughing

И моя

# 153
НЕ, само боксерки.
Ако го видя с прашки ще преритам от смях... hahaha hahaha hahaha

# 154
Моя също носи само боксерки, макар че аз го харесвам повече със слипове.

Като се замисля обаче, до преди 5 - 6 години за колко педераско се смяташе мъж да си обръсне мишниците, гърдите или краката.... Защо не и мъжките прашки да излязат на мода.

# 155
  • Стара Загора
Не не ходи .Преди години му подарих едни сложил ги е два пъти но за 10 минути и завършихме в леглото  Embarassed

# 156
Не не ходи .Преди години му подарих едни сложил ги е два пъти но за 10 минути и завършихме в леглото  Embarassed

Ами кажи му да си ги обува по-често тогава!  luvbed

Ша взема и аз тогава да му кпя на моя едни прашки... newsm78

# 157
Сега се сещам, че миналата година за един празник на наш близък семеен приятел предложих на мъжа ми да му купим прашки като част от подаръка. Моят се дърпаше в началото, но за шоуто се нави Mr. Green  Имаше и ревю даже  Joy Joy Joy

# 158
Така като ви чета, имам чувството, че пред очите си имате някакви дебели и разплути задници, които ще изглеждат доста комично в прашки  Wink  newsm78
На хубавото стегнато дупе /мъжко или женско/ прашките стоят повече от добре  Peace

# 159
Това прашките са за мъже с малки камбанки. Слиповете са за средните камбанки. Големите камбани се чувстват добре само в боксерки.
ама то зависи и от мандалото Wink

# 160
# 161
Ясно за прашките! А сега кажете и по гейзери дали ходи?

# 162
Просто любопитствам.Аз ако видя мъжа ми по-прашка сигурно ще падна от смях  smile3532въпреки,че има страхотно и стегнато дупе.

Много са ме навивали да сложа такова чудо само за проба, но аз категорично отказвам  Simple Smile

# 163

Ами кажи му да си ги обува по-често тогава!  luvbed

Ша взема и аз тогава да му кпя на моя едни прашки... newsm78

Ще взема и аз на моя да му взема едни че си забрави съпружеските задължения newsm50

# 164
  • Монтана
SVIL,опитай -няма да сгрешиш.Съпругът ми беше същият и само казваше ама аз немога,ама да видиш сега му е добре,иска и нови,и нови.За лятото са много удобни Peace

Общи условия

Активация на акаунт