Отговори
# 150
Ама до скоро нямаха капачки. Peace
Е това не го знам Laughing казвам че не е единствения Laughing

# 151
статия за Марал  newsm78

# 152
Ох ше трепя брата  ooooh! баш у сладкарница Лагуна фтишли и снимал торти как ме дразни  Mr. Green

Той вместо да ти купи една  Mr. Green

# 153
Ох ше трепя брата  ooooh! баш у сладкарница Лагуна фтишли и снимал торти как ме дразни  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 154
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Между съседки:
- Отчаяна съм. Моята дъщеря нищо не ми разказва.
- И аз съм отчаяна - моята всичко ми разказва.
 Wink hahaha

Скрит текст:
Откровение на един джипи: "Неприятното е обаче, че причината за повечето е необразоваността на пациентите. Вместо да кажат, че пият лекарство 100 милиграма, те настояват, че медикаментът е 100 милиметра. Не си признават грешката, дори когато им покажа колко е 100мм и ги попитам дали могат да глътнат хапче с такива размери. Останалата част от гафовете на болните са от свенливост. Често не знаят какво да правят предписаните им свещички, но ги е срам и да попитат. Затова ги пият. Имал съм дори пациентка, която поставила свещичката, след което я запалила."
 hahaha hahaha hahaha
Уточнявам, че докторът не казва какво е последвало.

Скрит текст:
Питат Лили Иванова:
-Искате ли да живеете сто години?
- Общо или още?

# 155

ами те са в София сега  ooooh!

# 156

Кат тръгнем натам идем с камионетката с промишлено количество  Laughing барем стигне за сички  Laughing

# 157
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, красив ни е... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ретуит Grinning Grinning Grinning Grinning

# 158

А ти що не си newsm78

# 159
  • Варненска клюкарка
Верен е 4,39% Peace
Това АБ даже не знам за какво им е, като в тотала се сриват и рекламодателите бягат! Вече не рекламират нито една автомобилна марка! За пръв път виждам такова нещо в турски сериал!Ето затова е феномен- нито една едничка автомобилна марка, всичките коли с капачки на емблемите hahaha
У Фатиха също бяха с капачки Peace в други не съм се заглеждала Peace но ПО не е единствен Peace
В края им сложиха капачки, но е разбираемо- рейтинг 2 и нещо! За ПО-то го казвам в смисъл за всичкото им трополене калко са ПО-по най и колко нелепо е това на фона на цифрите и нещата които няма как да скрият! Peace

# 160
Верен е 4,39% Peace
Това АБ даже не знам за какво им е, като в тотала се сриват и рекламодателите бягат! Вече не рекламират нито една автомобилна марка! За пръв път виждам такова нещо в турски сериал!Ето затова е феномен- нито една едничка автомобилна марка, всичките коли с капачки на емблемите hahaha
У Фатиха също бяха с капачки Peace в други не съм се заглеждала Peace но ПО не е единствен Peace
В края им сложиха капачки, но е разбираемо- рейтинг 2 и нещо! За ПО-то го казвам в смисъл за всичкото им трополене калко са ПО-по най и колко нелепо е това на фона на цифрите и нещата които няма как да скрият! Peace
През целия серял всичко криеха Peace кеф ти коли кеф ти алкохол Peace

# 161
# 162
# 163
аз сигурно ще двадам към началото на април  Naughtyше ви кажа да се заформи агитка  Party

# 164
  Whistling туй манджих тъкмо

Общи условия

Активация на акаунт