Отговори
# 405
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Добро утро, ама като гледам не е добро  Naughty

Не знам защо тука от време на време всички си завирате толерантността знаете къде и настава некъФ ужасТ! Ако трябва да се мучи всеки има за какво  Naughty аз примерно не харесвам тенис и за Григор се вълнувам само от факта че е българин, но пък не ми пречи че има фенове и си постват за него, единствено не пускам клипчетата. В КС на АФК не участвам защото си пишете 3ма човека някви неща и дори да пусна нещо няма кой да ме прочете. Освен ако не съм много уморена чета абсолютно всичко, просто което не ме вълнува не го коментирам. Всеки ден се случва някой мене да не ме е прочел и отразил, ама кво да правя няма да рева. В общи линии никой не ми пречи с постовете си, без значение за какво се пише. Та с две думи всеки иска да си поства всичко, ама на другите всичкото пречи. И не на последно място в доста случаи нещата се премълчават и после става от мухата слон. Не разбирам защо ако на някой нещо му пречи просто не го каже и да се приключи. Достатъчно ми е натоварено през цялото време, нямам желание и тука да участвам в спорове и драми. Ако искате в тоя дух да продължим просто нямам какво да правя тук повече.  Peace

Мичке, и аз се извинявам че не попитах за Цецо вчера  Embarassed надявам се бързо да мине  Hug

Зиз, дано и ти да се опраиш по-бързо.

На све други душки гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 406
 Mr. Green първо Софийско па Хасково ше почака  Party

# 407
Сис, и ти ли ще идваш за Хасково  Party

# 408

Сис щом е за каузата съм с теб.  Hug   Grinning Ама той кога ще дойде в Бг е друг въпрос.  Crossing Arms

Ин  Hug

# 409

Сис щом е за каузата съм с теб.  Hug   Grinning Ама той кога ще дойде в Бг е друг въпрос.  Crossing Arms

Ин  Hug
имаше май вероятност Септември,ама не се знае  Mr. Green

# 410
# 411
Съдебен спор rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 412
Бърз конски ход с 15 букви - "Тъгъдък-тъгъдък".

# 413
# 414
Миче, тичай за билети  Party

# 415
Когато хвана чаша с ракия и два гласа ми бучат в главата, единия казва :
- Изпий я, изпий я !
А другия казва :
-Не го ли чу, бe ? Изпий я ! ...

# 416
# 417
Целия деиспансер да взема билети ще ходим да гледаме Mr. Green

# 418