Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 377
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
tzvetihc  разсъждавам си,понеже той я е прекарал като малък,и сега си навързвам просто нещата,на 27 години му извадиха сливиците,постоянно е боледувал и се е оплаквал баш от тях и незнам свеки кво е чакала,понеже УНГ-то каза,че са били пълни с гной,като на топчета!После се появиха проблемите с бъбреците,та може и в следствие на тая гной да е,нали дава отражение,може да не е заради Скарлатината,но все пак,уф знам ли и аз,май само спамя!  bouquet

# 271
  • софия
При Скарлатината езика е силно обложен, малиновочервен на места, гърлото червено, но  гной по сливиците  мисля, че няма.

# 272
  • Пловдив
моя син в периода когато може да я е карал-основния симптом беше хрипове и кашлица и 3-ма различни лекари го преслушваха за кашлицата,гледаха и гърлото,но никой не намекна за скарлатина,а и аз тогава не знаех че може да кара такава болест.
Взех капки вомитусхил-давали ли сте такива-за 4 г дете по колко да дам?

# 273
  • софия
budiko, по принцип Скарлатината се диагностицира лесно, така че 3 доктори да не са се усетили,не ми се вярва.Давала съм Вомитусхил на 4 годинки главно при пътуване с кола че много ми повръщаше, на дозировка по рецептата, но имат гаден вкус на спирт.

# 274
При нас при пътуване само Вомитусхийл действат безотказно ,Кокулин - не  Peace

# 275
Будико, момичетата са ти писали какво да даваш като течности..

Да добавя, че може спрайт да разгазираш и да даваш, той съдържа натриев цитрат Peace

Вомитусхил капки-по 10 капки на половин час в началото, после се разреждаше приема-прочети листовката.Давала съм, но на сутринта чак към 11ч., след като ми повръщаше цялата нощ...може да е било късно, но ефект не видях. После, когато аз драйфах, пих капки от самото начало на повръщането, ама ефект йок...

Давай течности и да си почива дечко.. Hug Гадното е минало вече..

# 276
  • Пловдив
Ходихме на лекар следобед-каза че не е обезводнена,тя последно повърна в 12.30 и после не е.Изписа натриев цитрат,хидратин алфа и вомитусхил капки.Каза ако се влоши и почне пак да повръща много и не се справям да я заведа в детското отделение за система,но засега няма нужда.

# 277
  • около Варна
За повръщане най-много са помагали свещички Вомакур.
Моят син е с кашлица, сополи,тръгнало е да слиза надолу, започнахме антибиотик. Утре ще празнуваме на сестра му рождения ден, а той ще си седи вкъщ. И всичко заради едно глупаво градинско тържеств,дето него дори не го вълнува.Не мога да си простя, че се поддадох на госпожите да го изпратя,сякаш не знам какво се случва.

# 278
  • shumen
Виви,да се оправя скоро малкия и утре на рд на кака.
Будико,аз при повръщане давам натриев цитрат.
Ние май също се сдобихме с някакъв вирус.Тази вечер след като се навечеря към 18.30 каза,че го боли коремчето и повърна веднага след ядене първия път и след половин-един час пак.Аз имам цитрат и дадох веднага.Преди да легне каза,че е гладен и му дадох компот със сухар и повече не е повръщал.Да се надяваме,че утре няма да му има нищо повече.Ще видим как е,но май другата седмица ще си стоим пак вкъщи.

# 279
  • София
Точно 4 дни на градина и пак е болна вкъщи...направо психически не издържам, честно Sad Ужасни зелени сополи, за сега това е, дърпам с бейбивака, давам разни лекарства и се моля да не се влоши.
Лисичке, май вие вадихте 3-та сливица. Как е сега детето с дишането, болестите и т.н. Ще съм благодарна да ми пишеш. И при кой я вадихте? При нас и 3-те сливици са 2-ра към 3-та степен уголемени, ужасно хърка и едвам диша нощем вече сега като е и болна Sad Ходихме при Френгов преди 2-3 седмици(здрава беше), каза да изчакаме до есента..ама не знам вече и аз дали не е по-добре поне 3-тата да извадят, че се измъчи това дете...на 3 годинки и 2 месеца е, не знам има ли значение.

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 23:35 от nimfi4ka

# 280
  • shumen
Нимфичка,да се оправя скоро детенце.На колко е,че на мен ми казаха,че още сме малки за вадене?

# 281
  • София
На 3 год и 2 месеца е, редактирах се.

# 282
Нимфичка,някакво лечение провеждали ли сте?

# 283
  • София
Да, Френгов изписа Лимфомиозот и Биозин кидс за 1 месец. Но до тук са минали 18 дни някъде..т.е. разболя се на 15-тия ден от лечението.

# 284
Доволна съм от Лимфомиозот...до там,че лимфните,които и бяха подути след някакъв вирус и стояха така повече от половин година спаднаха и третата сливица беше намаляла,но сега не подейства,защото бактерията я държи голяма.Можеш да включиш и Тонзилотрен,щом всички са уголемени.

Общи условия

Активация на акаунт