Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • shumen
Дев,браво.Добре си описала всичко.На мен лично ми помогна много.
Хъш Пъпи,аз казвам какво ми е казал лекар за ваденето на 3 сливица.Ако може да се изчака и се вади на 3 години.За моето дете за сега казват,че е още малко.Аз съм с извадени сливици,че все съм била болна и си мисля,че и малкия ще е като мен.
Аз да Ви кажа не знам снощи какво беше това чудо,че ми оповръща навсякъде,но днеска му няма нищо.Сутринта хапна попара,а сега картофи и вече спи,но повече не е повръщал.Да се надяваме,че  не е било вирус,а нещо инцидентно.
Тото,не знам защо Ви отказват носен секрет.Моя е на 2,6 години и досега никога не са ни отказвали.При нас сопола се повлия от Коларгола този път и от днеска и него го няма.

# 301
Тото, от кой град сте? Ако имате Цибалаб, там на малаката са взимали и на годинка!
за номеопатията... Може и да съм в грешка, но понеже личната ни не ѝ вярва и от хремата, която все с промивки лекуваме, стигаме до АБ, аз на своя глава започнах да я оправям за 2-3 дни с общоприетите хомеопатични препарати. Набелязала съм си лекарка, която работи основно с нея е ще се преместим при нея. Но за моето дете съм намерила как да я пресека с хомеопатични продукти от всичко прочетено и за сега се справям. Надявам се да е по-лекото от АБ.

# 302
Искам да ви попитам Ериус в какви случаи се дава, колко време продължава приема, става въпрос за хрема при нас?

# 303
  • shumen
Стаси,на моя са му вземамали и на 6 месеца секрет от носа.Не знам защо на Тото и отказват и от къде е,но в Шумен и Търново няма такова нещо.
Дива,не мога да помогна.Аз ериус не съм давала.

# 304
От София съм. Точно в Цибалаб са ми отказвали. А иначе ЛЛ не иска, казва, че дори да излезе бактерия няма да я лекува - малката била със съответните ваксини и  дори да се изтрепят на момента бактериите, после пак щяла да ги хване от детската. И така се влизало в един порочен кръг, от който полза имали само бактериите - ставали резистентни.

# 305
Ериус моята дъщеря пие вече два месеца назначен от УНГ. Но го приема заради уж алергичен ринит и се повлия. Според мен лекар трябва да определи времето.
За лимфомиозота да се изкажа и аз... УНГ го назначи. Изпи едно шише, ефект нулев. Бяхме при педи за бележка и тя ѝ изписа имунотрофина. За 6 приема сливиците се свиха.

# 306
  • Варна
...Една седмица издържа на яслата...В петък беше супер и аз викам, ще го пусна и в събота, нищо, че с баща му почиваме, нали уж да си починем докато детето е на ясла...Все едно вселената ме наказа, за този дребен егоизъм...Вчера ми подкихна 2-3 пъти и ми беше ясно, че нещо се започва. Днес - зверската хрема, без други симптоми. Пак се върнахме "в първи клас"...  ooooh!

# 307
Дани, вирус е било-чревен някакъв обаче. И ние бяхме така - само нощта повръща, на др.ден-не..
После пък след известно време, се оплакваше от болки в коремчето-водих го при педи, слуша му коремчето със слушалка и каза, че пак е чревен вирус, който обаче го кара на крак..
Радвам се, че детенце вече е добре...да го нагушкаш..

Мейбълин, много съжалявам, че така се е получило с детенце....дано само със сопол да се размине... Hug

# 308
  • Once there was a Hushpuppy...
Искам да ви попитам Ериус в какви случаи се дава, колко време продължава приема, става въпрос за хрема при нас?

Ако, искаш можеш да видиш 1стр., там писах Peace

Всички, които идват в темата биха могли да се информират от 1 стр. за разни неща. Момичетата писаха и за видовете изследвания, точно с цел да не пишем на всяка страница за тях и  Ериус Peace Някои много  често задавани въпроси. Казвам го с най-добри чувства Hug, защото често думите се третират според настроението Wink

# 309
  • shumen
Благодаря,Тета.Ще го нацелувам и нагушкам от теб и батко Бобчо.Ние май наистина ще се окажем със вирус.Днеска му няма нищо и не е повръщал,но сега вечерта хапна малко и го изкара на разстройство.Утре е ясно,че няма да се водим на ясла,а при педи.
Мейбълин,наистина май господ ни наказва като ги пускаме на ясла в почивни дни.

# 310

Ако, искаш можеш да видиш 1стр., там писах Peace

Всички, които идват в темата биха могли да се информират от 1 стр. за разни неща. Момичетата писаха и за видовете изследвания, точно с цел да не пишем на всяка страница за тях и  Ериус Peace Някои много  често задавани въпроси. Казвам го с най-добри чувства Hug, защото често думите се третират според настроението Wink

благодаря! няма настроения тук, пишем си за да си помагаме взаимно , а  и моя е грешката , че не потърсих подробно.

# 311
  • Once there was a Hushpuppy...
 дива77 - наистина си права, за това сме тук.
Аз го казах това с настроението не за теб. По принцип, когато нещо се обясни, не винаги се разбира, като доброжелателно. Дано не съм обидила все пак някой, сложно е в нет-а Peace

# 312
Права е Пъпи,тук сме за да си помагаме,а и наистина е трудно в нет-а.  Peace

# 313
От снощи малката е пак е с 37.4, хърка много през нощта, сопол има, но явно се задържа назад, напред почти нищо не издухва. Правя промивки, ефект особен няма. Явно назад си е достатъчно жилаво и гъсто и се задържа. Не съм спирала да давам хомеопатични препарати и за имунната система, но... след четири месеца прием за сега ефект няма.
Скрит текст:
Страшно ми е подтиснато, защото не получавам разбиране от баща й, когато е болна. Аз чета много за болестите при децата, за случаи като нейния и имам вече и повече впечатления как се развиват при нея нещата, обикновено всеки задържан повече от седмица сопол, води до бактериална инфекция. И всеки път имам противоречия с него как да започне и продължи лечението. За пускането на изследвания, за необходимостта от АБ, за това как трябва да се правят постоянни промивки, да не остава секрет в носа.... Психически започва да ме смазва всичко това. Последния път при 39 градуса 4-5 дни, доказана инфекция с ПКК и ЦРП и пак не искаше да давам АБ през устата. Не знам в кой момент ще "изтървем" положението и нещата наистина ще се влошат много.
Бързо оздравяване на всички болни!

# 314

Общи условия

Активация на акаунт