Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 337
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Ние сме решили че го местим.
Сега през април ще ходя да пускам заявление.

# 376
2016 моето Габи би трябвало ученичка.Пък тя е по-мъничка и е август родена,та не е ясно дали ще я пусна на училище.То детето си показва дали е готово.На колко е Габи,Лисе?
Утре е Габриелин ден Laughing ,да.

# 377
  • Пловдив
Уми, тук децата тръгват на градина в годината, в която навършват 3, и ако не тръгнат по-рано на уч-ще, това се случва в годината, в която навършват 7.

# 378
Миралюба,аз още миналата година пуснах заявление.
Сега май месец пак трябва да пускам в училището + един документ от градината - това за 2016.
Реших  да я пусна първоначално на 7 годинки на училище,мен са ме пуснали на 6,но майка ми се разболя и почина докато стана на 9 и почти нищо не разбрах от училище.

Но съм в чуденка за предучилищната в градината,но ще изчакам до май месец,че сме пуснали документи за чужбина,ако случайно стане ...

Уми,ще черпим утре   bouquet аз и днес черпих -казаха,че който имал момичета - трябвало да черпи със сладко. Peace

На 6 ще стане в петък  Heart Eyes

# 379
Да,аз знам,че на 7,но понеже Габи на Лисето,ще бъде на 7и половина,та затова мислех,че ще я пуска тая есен.
И за да не е спам-тая нощ пак кашлях,а на Габи още и хърка носа и прокашля.Някакви мутирали бактерии сме хванали.Втори път АБ без усложнения няма да дам. Naughty

# 380
Уми,ще го видя в чуденка съм още  Hug

Ох,дано се оправи душичката  Hug

# 381
Излезнаха резултатите от нашия гърлен секрет - нормална гърлена флора. Сега се чудя кога да направя следващия. Crazy Ако няма нови случаи на скарлатина мисля да пусна пак, когато изтече карантината. Ако има...не знам.

# 382
Браво ,Уайлд Попи  Hug

# 383
  • shumen
Пъпи,браво.
Лисе,аз ако мога да избирам и имам възможност бих записала детето на предучилищна в училище.При нас поне децата са до обяд там и не спят там на обяд,а си ги вземаш.В такъв случай обаче трябва да има човек,който да ти е поеме и гледа след обяд.А като спят там и станат потни не се знае дали и кога ги преобличат и може и затова да изтиват.
Моя е добре и от утре го пускам на ясла,че в нас взе да подивява.

# 384
моето не говори много добре още,а и си измисля,но все ми обяснява за някакви зелени чорапи,които събувал там,а в групата го оставям без чорапи,само за спане има едни бледо зелени и понякога май им ги обуват там за сън...той ако ги събува е друг въпрос  Twisted Evil И да пишкал ходил един път май,естествено по пижама  Rolling Eyes Успокоява ме факта,че не се поти лесно,има деца при най-малкото движение са затоплени,а моя само като се разбеснее,като спи не толкова,но зависи и колко е завит  Thinking Веднъж се зави до вратлето,само главата му отвън и вика:като на градинката  Simple Smile

И аз го пращам в понеделник,вкъщи вече не е за търпене,направо подивя е меко казано  ooooh!

# 385
Аз не бих записала детето в училище на предучилищна, иска ми се максимално дълго да си изживее периода на същинското детство, който неизменно свързвам с градината. Макар и на предучилищна, в училище порядките са съвсем различни не вярвам елементът на играта да присъства в такава степен, както в ДГ. Има време за всичко. Та в този смисъл и не разбирам бързащите да записват в 1-ви клас на 6 години, но всеки си знае. ММ е тръгнал на у-ще на 6, нямаше навършени 18 първата година в университета и не са го пускали в дискотеките  Joy

# 386
  • Варна
О, аз ходих на предучилищна в училище (навремето нямаше вариант да се кара в ДГ) и се чувствах много горда, че вече ходя на училище, а не в лапешката детска градина Laughing Първи клас вече не ми харесваше, ДГ също не ми харесваше и не ми се ходеше, на предучилищна обаче ходех с огромно удоволствие и интерес, точно защото хем се чувствах голяма, хем пък си беше все още по-скоро забавачка, отколкото нещо супер сериозно.

# 387
  • в огледалото на живота
Аз не бих записала детето в училище на предучилищна, иска ми се максимално дълго да си изживее периода на същинското детство, който неизменно свързвам с градината. Макар и на предучилищна, в училище порядките са съвсем различни не вярвам елементът на играта да присъства в такава степен, както в ДГ. Има време за всичко. Та в този смисъл и не разбирам бързащите да записват в 1-ви клас на 6 години, но всеки си знае.
Абсолютно съм съгласна с целия пост,даже няма и какво да допълня   bouquet

Моето дете е набор 2009 и реално чак декември ще направи 6г.Дори и обаче да е в началото на годината,пак не бих го лишила от една година детство.
Училището е съвсем друга аудитория и корено различни порядки.
Казвам го и от страната на педагог в такова и като дете,започнало първи клас при навършени 6г.
Всеки сам си носи отговорноста и решенията за това.

# 388
Аз досега изучавах прониотиците Crazy
Имам въпрос.Понеже отдавна не купувам детски такива,разни смучещи се,а нормални в капсули,за възрастни,които обаче стават за деца над 3год....Габи не може да гълта лекарства.Изсипвам капсулата или директно в устата и пие вода или в някакъв йогурт,а въпросът ми е дали не прецаквам бактериите така?В аптеката казаха,че няма проблем,но аз да питам патило Laughing
И другото.Пробиотикът ми днес свърши,засилих се да поръчвам един с 9 вида бактерии,9млрд.в една капсула(ако не се лъжа)+пребиотик.Много ли са,малко ли са?Нямам мн.опит.Досега купувах на сляпо,но откакто разбрах,че пробиотикът поправя щетите от АБ,започнах да чета.Последно бях взела някакъв с 5вида бактерии.

# 389
Уми, те тези цифри като че ли са повече рекламен трик, отколкото някаква кой знае колко важна информация  Rolling Eyes Би трябвало тези, които съдържат повече щамове, да са по-полезни, но пък като гледам тук доста хора сме доволни от Лактофлор, а той съдържа само 4. В тези, които купуваш там и не са български няма Лактобацилус Булгарикус, или греша, би и споделила? Май най-съществения е Стрептококус Термофилус  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт