Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 335
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Значи стрептококуса го има,булгарикуса го няма.Пиша от тел.и убии ме,не знам как ти пратих ЛС newsm78
П.п.За училищата,аз тръгнах на 6,5,но бях със 7годишните,щото съм изтърсак.Беше ми скучно в градината и в първи клас няколко месеца скучаех,знаех да чета,да смятам и само ми правеха забележка.
Та за това казах,че детето си показва,кога е готово за училище.
Редактирам се-и тук има пробиотици с лактобацилус булгарикус ,но в най-продаваните го няма.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 18:04 от umi zoomi

# 391
  • shumen
Уми,аз съм доволна от Лактофор.И аз мисля като Рали,че тези цифри са рекламен трик.
Ние след обяд излезнахме за малко и това моето дете пощуря направо.През цялото време бяга и гони една котка и като се прибрахме беше потен.
Яни,моя е точно от тези дето много се потят.Само да е малко по топло и да е завит и става вир вода.В яслата не съм сигурна дали не се поти или спи отвит и дали го преобличат,защото все няма дрехи и като питам госпожите дали не е потен отговора все е не.
П.С.Аз също съм ходила на предучилищна в училище и бях много щастлива най-вече,че там не се спи.В училище също вече не ми харесваше като на Месечинката,защото знаех да чета и пиша.За училище иначе аз не бих го записала на 6 години,защото според мен на тази възраст са още малки.Моя е на 14.09.обаче и при нас този проблем няма да го има.

# 392
И моят много се поти. Докато заспи и веднага е вир вода ooooh! Бях чела, че децата с увеличена трета сливица много се потели, докато спят newsm78 Не мога да си обясня връзката между двете обаче, честно казано.

# 393
  • shumen
Цветна палитра,и аз съм го чела това,но не мога да си го обясня защо е така.

# 394

Добро утро да почерпя за имения ден на Габс ,Уми да ти е жива и здраваи твоята Габи  Hug

# 395
  • shumen
Добро утро!
Лисе,Уми,да са Ви живи и здрави именничките и повече никакви болести покрай тях.
Аз след малко ще вдигам Дени за ясла и да видим дали ще ни чуе целия блок.Очакам да има рев още от ставането,че до влизането в яслата.Дано само от много рев да не му е паднал гласа до довечера.

# 396
Честит имен ден на малките именички! Да са живи и здрави!

Дани, успех с яслата...дано мине безпроблемно и гладко Peace

# 397
Честит имен ден на Габчетата   bouquet Да са здрави и игриви  Hug

# 398
Благодаря,момичета !  Hug

Дани,успех с яслата   bouquet

# 399
Уми, Лисиче- ЧИД на вашите дъщерички. Да са много здрави и да ви радват само Heart Eyes

# 400
Момичета,честити ви именнички,да са ви живи и здрави най-вече!

# 401
Благодаря,момичета !

Hug

Нещо я е ухапало като станала под очето,сега ще я водим при ЛЛ .
Звъннах й по телефона ,и я питах и дали вместо с клечка изследването може да се направи със скоч за градината и каза - да.

# 402
Честито на именичките! Да са живи и здрави, и много засмяни!  bouquet

# 403
Благодаря,момичета HugДа са ни живи и здрави всичките дечица.
При нас за градина не искат изследвания.Само една бележка от доктор,че е здрава и е ваксинирана.

# 404
Благодаря,момичета HugДа са ни живи и здрави всичките дечица.
При нас за градина не искат изследвания.Само една бележка от доктор,че е здрава и е ваксинирана.
Еха,супер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт