Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 300
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
След 2 седмици на градина от тази вечер сме на Клацид и с Т 39 Cry Cry Cry

# 496
  • shumen
Дива,аз за хрема давам Коризалия или Цинабсин,а ако е настинка Инфлуцид ударно.
Ирина,да се оправя скоро детенце.

# 497
Благодаря!
Всички болнички да оздравяват!

# 498
хомеопатията за задна и предна хрема една и съща ли е?

# 499
  • shumen
При задна хрема давам Коризалия,а за течащ нос Цинабсин.

# 500
Тези резултати може да са от сливица. Лежахме с детенце ,което само с подути сливици и го вкараха в болница заради  ЦРП-то. Лекарката тогава ни обясни , че е виждала и дете с ЦРП 300 заради сливица . Явно е важен този показател .

Друго да питам- от днес със задна хрема- нищо не тече отпред, обаче прихърква и акото е кашкаво. С какво да започна ударно  newsm78
слагах клеева тинктура, кислородна вода
Хомеопатия?
Как капеш кислородна вода?

# 501
Хомеопатията дали е задна или предна хремата няма голяма разлика. При децата в 90% от случайте хремата е задна поради физиологичните особености. Тесни носми каналчета идруги. Има хора при които и на дърти години хремата не тече напред.
Цинабсина...дренира синусите, подсушава носа и го отпушва. Има видове Боаронски гранули според вида на хремата. Прозрачна,    бяла, жълта,   лепкава,  ластична и т.н.

Данаека,      Коризалията е по скоро като инфлуцида..за хрема придружена и с други неразположение иначе съдържа лук за течни сополи и калиум за жълтите сополи. Има и беладона...която аз ке давам.

# 502
в 2 супени лъжици вода капвам 5 капки кислородна вода
3 пъти на ден по 1 капка в ноздра

# 503
  Дива а каква е идеята с кислородната вода? Знам че заздравява открити рани, че балансира PH то в организма така че влияе на гъбични инфеиции. Ама каква е идеята да се капе в носа?

# 504
  • shumen
Дива,за какво се капе кислородна вода в носа?Тя не е ли за рани да се използва?

# 505
Аз с кислородна вода си правех гаргара при гнойна ангина и помага много.
Стискайте палци девойки, защото утре тръгва на ясла след един месец вкъщи... Че ще се разболее е ясно, но поне да я пресечем като предния път за два дни... В София в градините е страшно, май има повече болни от зимата..

# 506
  • На брега на морето
Момичета, каква храна се дава след повръщане?

Дъщеря ми снощи повърна 4 пъти, абсолютно всичко, което е яла през целия ден. После заспа и така до преди малко. Видимо е добре, точно както си е винаги се държи, пие много вода. Няма температура, не кашля, хрема няма дори.

Аз пак съм в паника и не знам какво да правя и както винаги всичко се случва в почивен ден  ooooh!

# 507
Знам,че кис.вода се капе противовирусно и против бакт.хреми.Габи правеше гаргара при тапи в гърлото.
Ирина,какво му има та детенце,че у на Клацид?
Пак да попитам-някой да има отзиви за Енгистол?Мислех да го почна за засилване та имунитета след АБ.

# 508
  • На брега на морето
Аз съм давала Енгистол, дори си спомням, че го бях започнала точно когато започна и една хрема и хремата на следващия ден я нямаше.
Сякаш съм от доволните, сега дава грип хил ,но като свърши мисля пак да се върна на енгистола.

# 509
Иванелия, не се шашкай...детенце кара някой ентеровирус /чревен вирус/.
Обикновено след повръщането на другия ден вече не повръщат, само им е слабичко леко на децата. Давай течности, да не се обезводни. Не насилвай с храна...солети, бисквити, ако иска-нещо сухичко..

Утре я заведи на лекар за твое успокоение-ще чуе коремчето със слушалки, вероятно ще къркори, че е раздразнено...

Ако имаш възможност, чуй се по телефона с педиатъра, който ви следи, да се посъветваш..Добре е ,че няма Т..

На нас при подобно състояние педи ни изписа вомитусхил капки, но то острата фаза с повръщането така и така вече е минала...

Общи условия

Активация на акаунт