Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
вече хиляда капки слагам.... толкова бързам че даже и два дена не изчаквам да видя има ефект, веднага сменям на други, с надеждата за мигновен ефект- побъркала съм се

за компреса при гърлобол , сливици съм чела доста добри отзиви, стискам палци да стои детенцето с него и да се оправя

# 586
Шоколад, пиша ти преди да съм изчела всичко писано след това, че е много.
Правили ли сте потен тест?  Ако не - питай личния лекар. Стискам палци всичко да се нареди с израстването Simple Smile

# 587
  • София
Шоколад, пиша ти преди да съм изчела всичко писано след това, че е много.
Правили ли сте потен тест?  Ако не - питай личния лекар. Стискам палци всичко да се нареди с израстването Simple Smile

Не, дори за пръв път чувам, и след толкова ходене по различни специалисти, след като видях, че няма ефект, това бе причината да започна да пиша тук във форумите,  след като се бях регистрирала преди пет години, с надеждата тук да получа като информация нещо различно от стандартните диагнози, от майки, които от първо лице се сблъскват с такива проблеми като моите. Ще се поинтересувам за този тест.

# 588
Момичета, кураж и от мен! Дано дечицата започнат да разреждат боледуванията и те да стават все по-лесно и леко протичащи  Hug
Шоколад, и аз си помислих за потния тест, ако не сте го правили, добре е да се отхвърли всичко, което може да е свързано с наличието на рефлукс. Ако докторите ви, естествено преценят, че се налага   bouquet
Искам само да напомня, че наближава времето, подходящо за климатолечение в Трявна (а и Сандански, но там май целогодишно си го препоръчват) - от средата на април до средата на май горе-долу, когато цъфтят боровете. Почивка + нагревки във физиотерапията на болницата направиха чудеса при моето момиче, няма да спра да препоръчвам Hug А бях една от най-често пишещата и отчитаща се с болести тук, някои може би помнят. Но фактите са такива и тази година, след месец здраве и живот, пак сме там.

# 589
Раличка, а на вас правен ли ви е потен тест?
/Извинявам се, че спамя темата?

# 590
Не, само съм чела - в темата за астмата се е коментирало неколкократно  Peace

# 591
  • София
Не, само съм чела - в темата за астмата се е коментирало неколкократно  Peace

За съжаление, ние за нагревки не ставаме, защото, ако не е настинал, то ще е ..паднал. Има навикът да си пази ръцете и коленете, НО да си удря главата...Само на 5 годинки е, а има многочислени удари по главата и 3 сериозни сътресения, едно от които бе в Пирогов...завалваше говора, едва дишаше-имаше нещо като съсирек на слепоочието-беше паднал , тичайки да гушне татко си.
За Сандански и аз , т.е ние сме ходили с брат ми и нашите като малки...

# 592
  • София
Искам само да напомня, че наближава времето, подходящо за климатолечение в Трявна (а и Сандански, но там май целогодишно си го препоръчват) - от средата на април до средата на май горе-долу, когато цъфтят боровете. Почивка + нагревки във физиотерапията на болницата направиха чудеса при моето момиче, няма да спра да препоръчвам Hug А бях една от най-често пишещата и отчитаща се с болести тук, някои може би помнят. Но фактите са такива и тази година, след месец здраве и живот, пак сме там.
Рали, аз съм се замислила сериозно за това, заради астмата на големия. Можеш ли да споделиш подробности - коя болница, как точно стават нещата? Благодаря ти  Hug
Моите и двамата са сополиви в момента, но за сега не е нещо сериозно, слава Богу.
Бързо оздравяване на всички дечица  Hug

# 593
И аз за Сандански го знам - ходи се в болницата ,лекар преглежда детето и ако реши,че има нужда назначава лечение.
Но и въздухът само -самото му дишане ,също върши много добра работа.

# 594
  • Варна
galinanik Аписа продължаваш ли да го даваш,питам,понеже ни е в схемата по принцип,но сега сме на друга-за лечение и се чудя дали да не си го давам него!

Лилия, аписа го спрях снощи късно през нощта. Първо давах по 3  гранули през 5-10 минути до отшумяване на пристъпа. Това стана за около час. После дадох още 2 или 3 пъти като редувах с Drosera 15ch. Днес вече давам Poumon histamine 15CH.  Търся съвестен хомеопат във Варна. Ако някой има мнение по въпроса,да сподели моля Hug

Кой ви ги назначава тези хомеопатии, които цитираш? В смисъл, понеже търсиш хомеопат, а вече приемате такива...

# 595
  • shumen
Аз компреса с изварата не съм правила,но пък моя го мажа с Гранофурин,ако е зачервено гърлото.
Галинаник,и аз тъкмо щях да питам кой ви е изписал това лечение като търсиш хомеопат или ги даваш на своя глава.
Лисе,аз бях доста голяма и си спомням добре за Сандански,че дишах само въздуха и се оправих много бързо.Сега ми се иска да заведа малкия,ама сама не се наемам,а и не знам дали ще мога от финансова гледна точка.

# 596
Ние от снощи сме и с хрема и вдигна и еднократно Т,но я смъкнах за час с хомеопатията,днес ще я водя пак,че тая висока Т много ме притесни!

# 597
Дани,дано успееш хубаво е.И аз мисля да я закарам тази година,че сестра ми имат къща там,иначе живеят в София.

Лилия ,дано всичко е наред !  Hug

# 598
На въпросите на момичетата как давам хомеопатията отговарям : аз на своя глава нищо не давам. За всеки от дните, в които детето ми не се чувстваше добре съм я водила на лекар, включително виках лекар у дома. За всяко разболяване е така. Единствено съм си позволявала на своя глава да изчакам с АБ, след като пусна ПКК. Тази година така 2 пъти се спасихме от ненужно пиене на АБ (пак след консултация с ЛЛ на резултатите от кръвната картина).
А иначе за хомеопатията - синът на колега е лекар-хомеопат, но в София. Факта, че детето така бързо се повлия ме кара да търся алтернатива във Варна, защото не съм убедена в консултациите по телефона, ако лекарят не познава добре състоянието и хрониката на боледуване на пациента. Ако нещо бъркам, ме поправете.

Кой ви ги назначава тези хомеопатии, които цитираш? В смисъл, понеже търсиш хомеопат, а вече приемате такива...
[/quote]

# 599
Шоколадче,дано спре скоро детето с боледуванията.И Хоуп е права да го изследвате първо за рефлукс.
За кашлицата много зависи каква е,но аз съм доволна от мед с джинджифил за нея.Аз само да усетя,че малкия се разболява веднага му забъркавам и започвам да му давам по малко сутрин на гладно и кашлицата изчезва за 2-3 дни.

Може ли рецептата , благодаря

Общи условия

Активация на акаунт