Боледуване на децата ни - тема 24

• 37 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Дев ,страхотно си я научила  Hug

# 436
  • shumen
Дев,страхотна си е научила.
Моя и той яде плодове и мляко много.Аз обаче ягоди не съм давала,защото миналата година беше малък,а сега още не съм купувала,а и аз съм алергична от тях и малко ме беше страх да му дам да Ви кажа честно.Тази година обаче съм решила,че ще му дам да опита и ако му харесат и не е алергичен   ще му давам.
Мейбълин,браво,че бързо сте се преборили с кашлицата.Дано до неделя и сопола изчезне и да изкара по-дълго на яслата малкия без да се разболява.
Лиле,и аз не купувам боклуци и понякога се карам и на майките,че му дават.Някой вече знаят,че не давам и тази вечер една такава сама се усети и накара детето и да си прибере царевичните пръчици,за да не го дразни.

# 437
Добро утро ,влизам да почерпя пак -днес за рожден ден,става на 6  Heart Eyes

# 438
  • На брега на морето
Лисе, честит празник на детенцето ти. Желая й преди всичко здраве и много усмивки.

Аз вчера взех резултати от изследванията, детенце се е сдобило с Moraxella в нослето.
Ще ходя след малко при педиатърката й, да дискутираме как ще трепем гадината, хич не ми се ще да е с АБ. Някой сблъсквал ли се е с тая гад, и най-вече провел ли е лечение без АБ?

За килограми като си говорите, моята щерка от миналия април мърда от време време с около 200-300 гр. Седи си все на 15.500 кг. , но на см расте бясно, сега не на 2г. и 4 м. и почти е доближила 100 см. За кльощава в никакъв случай не е, но ще е дългучка явно.

# 439
Лисе честит празник. Да е жива, здрава и много мног щастлива. Весело посрещане.

Сега видях че децата са ни набор. Моя е роден през декември. В частна детска градина е. Но от есента ще бъде предучилищна в училище. Всички преподаватели смятат че така  по-добре за децата.

Мораксела 2 пъти сме морили. Първият път Цилоксан в носа и АБ. След година пак излезе на секрет и тогава беше само с капки.

Мерки и теглилки сте подкарали. Няма как съседчето да е колкото ссина ми. При положение че съседката е 150 см. А мъжа й е по-нисък от мен. ММ е почти 2 метра а аз съм 175.
Та детето не се е метнало на съседа.Simple Smile Висок е 122  см. Тежи 23 кг. Това са средни стойности за дете на 7 години и е над нормата на 5 годишните. Ама някъкси с чук не мога да го начукам.

# 440
Благодаря ви   bouquet

Хоуп ,и аз май така ще направя  Hug

# 441
Мерки и теглилки сте подкарали. Няма как съседчето да е колкото ссина ми. При положение че съседката е 150 см. А мъжа й е по-нисък от мен. ММ е почти 2 метра а аз съм 175.

Мда, но пък подобни съседки, особено ако са баби с по-ниско внуче, много обичат да коментират по-високите деца, че са едри. Whistling

И щерката е над стойностите за възрастта си.  6,5 г. - 127 см, 24 кг.

Момичета, вашите деца променят ли си вкусовете към храната? Дъщеря ми отказва напоследък страшно много храни, които е яла с удоволствие от бебе. Картофи от миналата година не яде под никаква форма, вече не харесва коприва, зеленчуци - само на салата, прецеджда всичко от супите с лъжицата и яде предимно бульона, от кашкавал ѝ ставало лошо (за сега минава само на печен сандвич). Отделно не яде яйца, сирене в чист вид (ако не е с мед или лютеница) и прясно мляко. Поне прояде риба, че и нея я беше отказала. ooooh!

# 442
Уайлд Попи,моята не яде домати /на салата да речем/ става й лошо и след секунди ги е *овърнала.
Но ако са в ядене супа да речем и почти не се усещат-яде.
Иначе сирене много обича,както кашкавал,яйца,кисело мляко.

# 443
Само нашият педиатър ли смята, че гадините в носа няма нужда да се трепят? Даде ми доста добро обяснение защо и как се действа с АБ само при усложнение, и как стават резистентни и т.н. Една дълга лекция за здравото носителство.
Честит празник на Габи!

# 444
Благодаря,Тото  Hug

# 445
Тото и нашият УНГ твърди това. Обяснава ми и каза да го слушам. Педи каза, бактерия се мори само при висока Т от нея. ние обаче я преборихме с гентазон, който УНГ предписа за друго и опранш всичко.

# 446
Момичета,има ли някакво средство,което действа против ухапване от паяк и други буби ?
Може и машинка да е  Peace

# 447
  • Once there was a Hushpuppy...
Лисе, да ти е жива и здрава рожденичката  bouquet Хубав празничен ден ви желая! Hug

По повод вкусовете, моя син също си ги мени напоследък.
Иначе в плодовете сме постоянни Mr. Green Тоест, не ги прояждаме с изключение на ябълка, банан, мандарина и портокал в редки случаи. Зеленчуците няма нещо, което да не яде при това с удоволствие в сготвен вид. И компоти, но само сока им, варя му от сушени сливи или ошав и си го пие.
Суров зеленчук се яде тонове краставица Crazy, зелени салати и айсберг, пресен чесън по 2-3 е способен, ако му дам. Другооо newsm78 домат пресен - не, в никой случай Laughing Но, пък сготвен - да, във всичко, че и доматена супа обожава. Толкова и за зеленчуците, но тук съм по-спокойна, че ги приема всичките в сготвен вид поне Peace

# 448
  • Варна
Само нашият педиатър ли смята, че гадините в носа няма нужда да се трепят?
Не, нашата е на същото мнение. Все пак предполагам зависи и от бактерията.
Честит празник на Габи и семейство и от нас Hug

# 449
Честит празник на порасналата Габи!Да е здравичка и мн.щастлива Hug
За бактериите и АБ съм съгласна.Аз тоя път си вързах УЖ гащите,да не направи нещо.Е,не направи,ама и задната хрема остана и е въпрос на време пак да започне да кашля Confused

Общи условия

Активация на акаунт