Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията за Long Beach Resort & SPA в Шкорпиловци?
Какви са възможностите за плуване в Шкорпиловци?
Какви са впечатленията за механа Гергана в Шкорпиловци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията за Long Beach Resort & SPA в Шкорпиловци?
-
Какви са възможностите за плуване в Шкорпиловци?
-
Какви са впечатленията за механа Гергана в Шкорпиловци?
-
Какви са отзивите за бунгалата на Парк Хотел Москва в Шкорпиловци?
-
Какви са впечатленията от базата на Икономически университет Варна в Шкорпиловци?
Водата в морето също е топла,но не е минерална,макар да има свойства и въздействия,близки до минералните води, но произходът и съставът й са съвсем различни. При строителството на хотел обикновено не се правят дълбоки сондажи, които да изкарат на повърхността евентуални минерални води, непознати до момента. Наистина ли смятате,че този курортен комплекс,толкова разгърнат и нашумял в близкото комунистическо минало, разполага с минерални води, които никой не е успял да открие десетилетия наред, при положение,че точно по време на комунизма са построени много балнеосанаториуми и са извършени сериозни проучвания на този вид води? 
Все пак, тези водорасли трябва да се извадят от водата преди да бъде извлечено каквото и да било от тях, а това струва пари, зависи от метеорологичните условия и тн.! И четвърто- мисля, че дължите извинение на всички хора, които нарекохте кухи, тъпи, недовидели, неразбрали, защото недовиделия и недоразбралия сте вие. Разбрахме, че не ви харесва мястото и мисля, че е време да прекратите изказванията си по темата:) Хубав ден от мен!