"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 35

• 80 699
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сравнително добре и беше френския, звучеше по-добре от турския Grinning Grinning Grinning вместо немското маце да говори немски те я избацаха френски да говори.

Каста на сериала в цялост е най-добрия сред всички сериали в ефира в момента. Много добре подбран, играещ силно и впечатляващо, различна история, сравнително добри режисура и сценарии. Другото което ми направи добро впечатление, избрали са актьори рядко появяващи се на малкия екран или не играли скоро, което подсилва качеството на продукцията. Другото за което не трябва да се притесняват е химията между Ибо и Бел, вече веднъж е изпитана и доказана. 
Напълно съм съгласна за каста! Peace Изключително добре си пасват Белчин и Ибрахим - макар че той до всяка от партньорките си ми е стоял добре. Rolling Eyes
Отдавна не съм се разтапяла като гледам сцените с даден актьор, но Ибрахим успешно ме топи. Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 631
  • София
Ауу как помириса парфюма и веднага се сети за нея, започна да се влюбва Алито  Heart Eyes

# 632
# 633
  • София
Много хубава песен Heart Eyes

# 634
  • София
Още една прилика с Кара Севда - и тук си имаме "оранжерия". hahaha hahaha hahaha

# 635
  • София
Още една прилика с Кара Севда - и тук си имаме "оранжерия". hahaha hahaha hahaha
Ама по хубава и голяма

# 636
  • София
Ама по хубава и голяма
Вярно е. Ама пък няма онези комшии... Whistling hahaha

# 637
Ама по хубава и голяма
Е нема как, този е по-богат! Laughing Laughing Laughing

# 638
  • София
Еее няма де, ама, той направо ще си я доведе дома, няма нужда да му е съседка...

# 639
Еее няма де, ама, той направо ще си я доведе дома, няма нужда да му е съседка...

Трябва първо да се отървем от мъжа й... ама кЪк?  Thinking

# 640
  • София
Цял епизод всички се кумят да кажат на това дете за майка му... То плаче, тръшка се, търси майка си, надява се - те мълчат и се гледат умно. ooooh! ooooh!

# 641
Еее, с това "анне" накрая, което звучеше и мен ме събориха  Sad Sad Sad

# 642
  • София
Милото как скочи като чу гласа на майка си

# 643
Жалко, че тази вечер няма никакви подсказки  Sad Sad Sad

# 644

Общи условия

Активация на акаунт