София, жк Младост - тема 24

• 77 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В Рум-а на Младост 2 има няколко магазина!

# 616
Здравейте, искам да попитам някоя от вас дали знае телефон на д-р Ячева в 25 дкц. Трябва да взема направление от нея, а тя замества моята лична лекарка. Ще ми се да попитам може ли тя като замества да дава направления, а не да вися пред кабинета за нищо. Благодаря.

# 617
Здравейте, искам да попитам някоя от вас дали знае телефон на д-р Ячева в 25 дкц. Трябва да взема направление от нея, а тя замества моята лична лекарка. Ще ми се да попитам може ли тя като замества да дава направления, а не да вися пред кабинета за нищо. Благодаря.
Може да дава

# 618
Може да дава, но в момента няма никакви направления. След 01.07. ще има. Ако искаш мога да ти изпратя тел-а и на ЛС.

# 619
  • София-Младост
Ти при д-р Янкова ли си? Ако да, до кога е в отпуск тя?

# 620
Благодаря, Ви. Намерих вчера телефона от нета. Интересно защо като звъннах в поликлиниката ми казаха, че нямали нищо общо с джипитата.
Иначе - Янкова замества в момента Марияна Иванова.

# 621
  • София
Аз съм при Ячева, но чак сега влязох във темата. Днес даже бях при нея на консултация с малкия. Дано ти свърши работа. Поне си вдига телефона когато и звъниш.

# 622
Здравейте, къде в Младост има книжарница? Но добре заредена с книги, не с канцеларски материали. Искам да си взема новоизлязла книга, но не ми се разкарва до центъра.

# 623
  • София
В Бизнес центъра има Orange.

# 624
Някой може ли да препоръча сервиз за ремонт на таблет из Младостите. По точно за смяна на пукнато стъкло (дисплей).

# 625
  • София
Някой може ли да препоръча сервиз за ремонт на таблет из Младостите. По точно за смяна на пукнато стъкло (дисплей).
На Малинов, на ХМС има Булбанк и Маргел. Зад тях има нова малка сграда, в нея има сервиз. Там сме поправяли няколко телефона, а също и смяна на стъклото на таблета.

# 626
На Малинов, на ХМС има Булбанк и Маргел. Зад тях има нова малка сграда, в нея има сервиз. Там сме поправяли няколко телефона, а също и смяна на стъклото на таблета.
Благодаря!

# 627

Зад пазар Мания в Мл3,има един висок блок,продават дюнери,отстрани на блока в посока 81-во СОУ има сервиз за компютри,сменях си една букса на лаптопа.

# 628
  • София
Знаете ли училища в Младост, в които се изучава испански език като втори от 5 клас?

# 629
  • София-Младост
Знаете ли училища в Младост, в които се изучава испански език като втори от 5 клас?
Провери в 39 СОУ.

Общи условия

Активация на акаунт