Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Доволни ли сте от шампоаните на дева .... и по-конкретно този с коприва?

# 16
Здравейте,
след дълго обикаляне в Елитис, реших да взема маска за коса на Linea Bio. Днес я пробвах уникална е, мирише хубаво и не ми трябва спрей за коса, за да я разреша  Peace
Също си взех и тоалетно мляко Дева и от него съм доволна.  Hug

# 17
  • Щастлива мама на 3 слънца
Запис..взех си на импала силикимовя молив но много ми сълзи от него .....

# 18
Как съм го пропуснала този Елитис.
През ден съм в този район,но не знаех,че съществува магазина.
Момичета свършиха ми и двете маски за коса,помагайте.Искам нещо ултрахидратиращо.

# 19
Крем за ръце на Гарниер, червен бих препоръчала аз. Доволна съм от него.
Подкрепям!
Ползвала ли си другите им кремове за ръце? Все ми се иска да пробвам и другите, но ме е страх, защото кожата на ръцете ми е проблемна и не понася всякакъв крем.

# 20
Момичета свършиха ми и двете маски за коса,помагайте.Искам нещо ултрахидратиращо.

И аз се присъединявам към питането. Временно бях спряла да ползвам маска и се задоволявах с балсам само, но не е достатъчен. И аргана не й е достатъчен вече, седи суха на места.

# 21
  • Пловдив
sonchita и от мен един глас за околоочния гел с Ройбос от Лечител и този
Скрит текст:

Относно маските за коса...не е ли домашно направена все не виждам кой знае какъв ефект върху косата си.

# 22
На предната страница има доста изброени маски, четете  Peace
Стократно е споменавана маската на Линеа Био, даже дама по-нагоре беше споделила отново за нея
Говорили сме доста за каковата на Жая също

За околоочен също препоръчвам Балеа, но не Алверде  Peace В момента ползвам на Lumene, той е около 13-14 лева, не е толкова скъп, и за мен е невероятен - лек и дълбоко хидратиращ - перфектна комбинация   bouquet

# 23

Някой ползвал ли е тази пудра на Catrice?Доволни ли сте от нея,моля споделете впечатления?  newsm78

# 24
нелоша, имитира метеоритите на Герлен като ефект, но не е толкова нежна и матираща; има блестящи частички, прозрачна е на практика
тя е стара лимитка, да не са я пуснали отново?

# 25
Към даамата питаща за маска за соса - препоръчвам ти Seri Instant recovery with argan oil and trace minerals! Най-добрата, която съм ползвала. Не отстъпва по нищо на по-скъпите .. примерно Джон Фрайда, въпреки че тя също и добра. Simple Smile

# 26
  • Бургас

Някой ползвал ли е тази пудра на Catrice?Доволни ли сте от нея,моля споделете впечатления?  newsm78
Къде я има,аз бих си я купила пак,много е икономична,наистина е прозрачна,не става за нанасяне с гъбичка,а само с четка,но според мен е доста сполучлив продукт,дори и да е имитация

# 27
Ползвала съм крем за ръце на гарниер и един светло зелен intensive 7 days с мед и от него съм доволна, но мисля че червеният помага повече за напукани ръце.

# 28
  • Варна

запис..Къде са пуснали тази пудра на Катрис ?

# 29

И аз се присъединявам към питането. Временно бях спряла да ползвам маска и се задоволявах с балсам само, но не е достатъчен. И аргана не й е достатъчен вече, седи суха на места.

Аз съм много доволна от тази

Общи условия

Активация на акаунт