Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 85 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
А маска за лице да ми препоръчате? Само да не  еднократна доза.

И какмубешеимето - крем за сваляне на грим и почистване на лицето. Мажеш си цялото лице и се миеш. Ох,  избяга ми думата за продукта.  Confused

Крем ли? Rolling Eyes
Гелът е за почистване, но какво е това другото. Crazy

# 136
Не е крем, гел е, в шише като паста за зъби.

# 137
Защо не пробваш Здраве акне стоп?Мисля, че ще ти хареса
Бързо попиващ ли е?
Защото обикновеното Здраве не е, макар че е много ефикасен.

На Талодермата каква й е цената? Къде се продава? Не съм го срещала досега.

Тук си го взех от Елитис, както каза едно момиче преди мен. Попива много бързо, до минута след слагането. Цената беше около 3 - 4 лева. Имат и тоник за лице за същия проблем, както и тоалетно мляко. 

Аз два пъти съм си купувала хидратиращия крем на Биотен, за нормална към смесена кожа. Матира и за мен е идеален бюджетен вариант. На Талодерма съм ползвала, но ми е тежък, както и този на Боди-Д, от серията Пирин Дрийм. За Микса - може да е за смесена кожа, но не ми матира...Sad На Евелин - матиращ крем (той е м/у крем и гел) - добре матира, но консистенцията не ми хареса особено, има и няколко парабена. За този става въпрос:
https://www.google.bg/search?q=eveline+fresh+soft&sa=X&t … 25BB-%3B500%3B324

# 138
Не е крем, гел е, в шише като паста за зъби.
мицеларна вода http://megun4i.blogspot.com/2013/06/cleansing-micellar-water-mixa.html
Скрит текст:
Май обърках  Embarassed - сега видях
Цитат
, в шише като паста за зъби.

# 139
Цитат на: Green_Eyed link=topic=833316.msg30416368#msg30416368 date=1426806955
[/quote

А аз харесвам Nuxe Reve de Miel.

Благодаря! И този ще пробвам, но мисля, че имаше специално за напукани устни. Nuxe го гледам от миналата година и накрая ще си го взема, също и стикчето им, че това бурканче само в къщи може да се ползва.
[/quote]

Имам големи проблеми с устните, нон стоп са напукани, болезнени, имам и бурканчето на Nuxe- не винагисе справя. Моето откритие от тази зима е Uriage Bariederm в тубичка 15 мл около 15 лв. Справя се дори и в най-големите студове имам ли го нямам драмас устните Simple Smile. Силно го препоръчвам.

От същия клас съм ползвала и балсамчето в тубичка на Aderm, Cicaplast на La Roche, стикчето с Cold crem на Aven, Uriage е по-добър от тях, поне при мен действа най-добре. Кожата ми е атопична, имам и чат пат дерматит на нервна почва около устата, както и студова алергия, приказка  Mr. Green

# 140
  • В полите на Витоша :)
Благодаря на всички момичета, които се включиха с препоръки за напуканите ми устни!   bouquet
Ще пробвам с мед, когато се прибера в София, ще пробвам и стика на Uriage Simple Smile

# 141
  • Стара Загора
Можете ли да ми препоръчате нещо за ежедневна употреба като BB/CC крем, със средна покривност за комбинирана към мазна кожа?
От миналата пролет използва CC крема на Биотен - взех си и двата цвята, като тъмния използвам лятото. Светлият вече привършва. В началото ми харесваше, но от едно известно време вече не ми допада. Не ми матира, даже с малко пудра отгоре пак лъсвам понякога доста бързо.

# 142
Естел Бързоход, бих ти препоръчала маската за проблемна кожа на Талодерма или хума + розова вода. И двете ми се отразяват много добре и съм доволна.

Sisi_91, аз лично съм за СС крема на Bourjois от серията 123 Perfect.

# 143
  • Стара Загора
Естел Бързоход, бих ти препоръчала маската за проблемна кожа на Талодерма или хума + розова вода. И двете ми се отразяват много добре и съм доволна.

Да, доста е хвален на Буржоа СС  крема, но през лятото има вероятност до лъснеш с него.
Аз макар и с нормална към суха, през лятото комбинирана, много харесвам ББ крема на Гарниер в дългата тубичка. Втора ползвам от него. Мисля че бях чела и за последният Пюр Актив мисля, че е добър, но потърси отзиви ако те интересува.

# 144
Благодаря на всички момичета, които се включиха с препоръки за напуканите ми устни!   bouquet
Ще пробвам с мед, когато се прибера в София, ще пробвам и стика на Uriage Simple Smile
тубичката на  Uriage,  стикът е по-слаб Peace

# 145
  • В един копнеж!

Да, доста е хвален на Буржоа СС  крема, но през лятото има вероятност до лъснеш с него.
Аз макар и с нормална към суха, през лятото комбинирана, много харесвам ББ крема на Гарниер в дългата тубичка. Втора ползвам от него. Мисля че бях чела и за последният Пюр Актив мисля, че е добър, но потърси отзиви ако те интересува.

Да лъсне от СС крема на Буржоа?! Rolling Eyes Предполагам, че не си го използвала нито веднъж, за да го казваш. Работата ми не винаги протича в затворено помещение, дори в най-горещите дни на изминалото не дотам горещо лято, нямах никакви следи от изпотяване по лицето- като капчици, размазване, разтичане, пълното му изчезване като покритие. Течната му консистенция е плътна, не изсушава, но държи кожата нелъщяща. Кожата ми е нормална, лятото съответно реагира на жегите.

# 146
  • Стара Загора

Да лъсне от СС крема на Буржоа?! Rolling Eyes Предполагам, че не си го използвала нито веднъж, за да го казваш. Работата ми не винаги протича в затворено помещение, дори в най-горещите дни на изминалото не дотам горещо лято, нямах никакви следи от изпотяване по лицето- като капчици, размазване, разтичане, пълното му изчезване като покритие. Течната му консистенция е плътна, не изсушава, но държи кожата нелъщяща. Кожата ми е нормална, лятото съответно реагира на жегите.

Да, не съм го ползвала. Мислех, че се подразбира от написаното от мен. От момичета с мазна кожа са отзивите, които помня, а именно че издържа, но го ползват с матираща пудра и през деня подновяват по някое време. Също едната ползва спрей на Ърбан Дикей за "запечатване". Съвсем не казвам, че при нея ще лъщи, но зависи колко и е мазна кожата на Сиси. Peace

# 147
Момичета реших да си взема маската Миосотис-черевна. Надявам се да ми хареса.
По отношение на лъсването-вчера бях с мейбълин фан дю тен, ами лъснах до вечернта на работа.
Че даже се сдобих и с една пъпчица.
Когато съм с Лумене това не се случва, цял ден на работа ми издръжа, без пудра,без подновяване, но той е матиращ.

# 148
  • Стара Загора
Трябва да го погледна този CC крем на Буржоа, но май много не пасва на тази тема (видях, че струва около 18лв.). Прочетох, че май не е толкова дълготраен и по някое време съвсем изчезвал. Нещо друго да предложите?
Като цяло имам голям проблем в избирането на подходящ цвят за CC/BB крем/ фдт, защото като няма мостри от едно намацване на ръката в магазина не мога да преценя, осветлението в магазините е много странно, а и не върви да си мажа лицето в магазина...

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 12:24 от ❇Sisi_91❇

# 149
  • Стара Загора
Трябва да го погледна този CC крем на Буржоа, но май много не пасва на тази тема (видях, че струва около 18лв.). Прочетох, че май не е толкова дълготраен и по някое време съвсем изчезвал. Нещо друго да предложите?
Като цяло имам голям проблем в избирането на подходящ цвят за CC/BB крем/ фдт, защото като няма мостри от едно намацване на ръката в магазина не мога да преценя, осветлението в магазините е много странно, а и не върви да си мажа лицето в магазина...

За ББ/СС не мога да помогна повече. Защо не вземеш в малко контейнерче от Healthy mix или серума Healthy serum? Те пак няма да ти издържат цял ден, но е хубаво лятото кожата да диша. Ще коригираш по някое време през деня. Аз избягвам да ползвам силно покривни фдт-ени тогава.

Общи условия

Активация на акаунт