Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
За цената си е чудесен, изключвайки парабените  Peace Нищо нередно, като цяло

# 616
Много ти благодаря за отговора. Hug
Ще си го ползвам пък като свърши мисля да си взема отново този на скинкод, но той вече не е за тази тема.

# 617
Не зная момичета, не разбирам от съставки и затова питам.Действителност или не, по-важното е за мен дали е нещо чак толкова вредно, както каза Холи пинк, че щяло по-нататък да си проличи. Та датова се стреснах и попитах, че да не ми се отрази много зле. То е ясно, че за тези пари няма как да е супер чудодеен, но все пак да не е и много вреден. Моля, който знае да каже нещо, наистина ли са чак толкова опасни тези парабени?

# 618
  • Пловдив
Кога нанасяте околоочния крем?Само сутрин и вечер ли?

Вечер  Peace

# 619
  • Пловдив
А за кремчетата на Биотен какво ще кажете, как са като състав? Някой може ли да ги разшифрова  Wink
http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/skin-repair/anti-age … -cream-spf15.aspx

http://www.biotencosmetics.com/bg/face-care/recaptiv/restructuri … -cream-spf15.aspx

# 620
Не зная дали си въобразявам, но ми се струва, че откакто се мажа с Жаята имам по-изразени бръчки, каквито аз нямам, нещо се филмирах може би  Simple Smile Моите са само мимически. Освен това малко ми сълзят очите и ми дразни, но това е може би нормално, че моите очи са по-чувствителни.
Както и да е, ще си го ползвам и после ще си взема на Юсерин или на Хималая. Simple Smile

# 621
  • София
Кога нанасяте околоочния крем?Само сутрин и вечер ли?

Вечер  Peace

Нанасям сутрин и вечер.

# 622
Аз си взех околоочния крем на бг роза карлово от серията планет спа. Някой беше го похвалил по нагоре в темата. Е на мен лично не ми се отрази добре. Сутрин очите ми бяха подпухнали , ползвах го дра дена. Кажата под окото там където нанасях крема, стои суха като лишей. Това е първия околоочен крем който пробвам, на 27гд. съм все още нямам бръчки но реших да почвам превантивни мерки. Обаче сега не знам към какъв крем да се ориентирам?

# 623
Аз ползвах околоочния крем на Велнеа с Q10, който май си е произведен специално за Лили и не знам дали го продават другаде. Не мога да кажа как е против бръчки, но нито подпухват очите, нито стои сухо. Но всъщност обикновено ме мързи да ползвам 2 различни крема за лицето и си ползвам един на Микса и за лицето, и около очите - не знам доколко е редно да се прави така, но ми стои мека и сочна кожата от него и не ми се подуват или дразнят очите.
Иначе за дразнещи очите кремове - поне на мен много ми дразнеха тези на Билка с мавруд и бяло грозде, дори и нанесени само по лицето, без зоната около очите. Предишния крем за лице, който ползвах (на Балеа или на Алверде беше) също много дразнеше очите.

# 624
И аз ползвам в момента крем на Микса 6%. Много съм доволна, на моята кожа стои идеално. Имам нормална към мазна, като сложа фон дьо тен бързо лъсвам в Т зоната, а сега с този крем определено ефекта е положителен от към умазняване.

# 625
Аз ползвам този с 8% глицерин на Микса, но моята кожа е по-скоро суха или поне беше, преди да започна да ползвам крема. Сега в момента е точно сочна, но в никакъв случай мазна или лъщяща. Фондьотен не ползвам, но слагам бб-крем на Нивеа, от който не бях доволна, че ми идваше прекалено сух, но сега с основа крема на Микса е ок.

# 626
Освен това малко ми сълзят очите и ми дразни, но това е може би нормално, че моите очи са по-чувствителни.
Както и да е, ще си го ползвам
Добре де, защо ще го ползваш, щом те дразни?
И моите са чувствителни, и заради разни експерименти съм стигала и до офталмолог. По-добре да прежалиш един 2-3-5 лв, не зная колко струва въпросният крем, вместо да даваш после куп пари за капки за очи.  Peace

# 627
Леми, права си, разбира се. Но нека първо му дам поне някаквъ шанс.Няма да го отписвам още от сега.
Може би греша в нанасянето, може да слагам близо до очите, освен това ползвам и други продукти, стоя супер много на компютър  и не съм убедена, че точно крема е причината.  Peace

# 628
И аз искам да попитам нещо момичетата които разбират от съставки. Гледайки кремовете на Микса забелязах, че при 10% в началото е PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL  Rolling Eyes  Мислех, че тази козметика е поизчистена от към гадни съставки  Thinking
Какво ще кажете, съставките на 25%-товия по-добри ли са?
http://mixa.bg/katalog-na-stokite/kategoriya/24-podkhranvasht-kr … htu-sukhota-50-ml

http://mixa.bg/katalog-na-stokite/kategoriya/------50-ml

А този  newsm78
http://mixa.bg/katalog-na-stokite/kategoriya/uspokoyavasht-zache … izha-protiv-50-ml

Miss_Bingley, ти си знаеш Peace

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 16:01 от Lemy

# 629
А може ли да кажете дали кремовете на Микса (за който сте писали по-горе, че сте доволни) имат силен аромат или нямат никакъв аромат и парфюм?

Общи условия

Активация на акаунт