Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
SamantaVeni , аз съм тази, която препоръча Спа-околоочния на бг роза...ето поредното доказателство, че всяка кожа е различна и трябва да се нацели точния продукт...аз нямам никакви оплаквания от него, още по-малко сухота, дори като ставам от сън околоочната зона ми мазнее...

# 631
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Добре е за кожата около очите да се ползва отделен крем, тъй като тя е по-нежна от останалата част на лицето.Но всеки трябва да си "уцели" собствения крем.На мен специално така хваленият гел за очи на Билка с роза дамаскена също ми изсушаваше кожата.

Микса да уточня не е медицинска козметика, а като всяка друга дрогерийна марка.
Ползвах 6-то % и има парфюм в състава и лек аромат.

# 632
А може ли да кажете дали кремовете на Микса (за който сте писали по-горе, че сте доволни) имат силен аромат или нямат никакъв аромат и парфюм?

Понеже имам и за лице на Микса, и за тяло - почти никакъв аромат не се долавя и при двете, но те се водят с хипоалергенен състав, а хипоалергенната козметика принципно не е силно ароматизирана.

# 633
А може ли да кажете дали кремовете на Микса (за който сте писали по-горе, че сте доволни) имат силен аромат или нямат никакъв аромат и парфюм?

Понеже имам и за лице на Микса, и за тяло - почти никакъв аромат не се долавя и при двете, но те се водят с хипоалергенен състав, а хипоалергенната козметика принципно не е силно ароматизирана.

Благодаря ти за отговора. Много ме зарадва това. Веднага ще пробвам няколко неща от тази марка.

# 634

Благодаря ти за отговора. Много ме зарадва това. Веднага ще пробвам няколко неща от тази марка.

Не са съвсем без никакъв аромат, имат някаква много слаба и неопределена за мен миризма, но с нищо не мога да я свържа.

# 635
  • Стара Загора
Аз имам крема на Микса 6% и има лек деликатен аромат. На мен ми харесва аромата.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 17:25 от ❇Sisi_91❇

# 636
  • софия
Kaто споменахте Джъмбо къде се намират органайзерите за червила в магазина на бул. България?
Може ли снимка на този органайзър, моля?

# 637
  • Стара Загора
Kaто споменахте Джъмбо къде се намират органайзерите за червила в магазина на бул. България?
Може ли снимка на този органайзър, моля?

Изглежда по този начин:

# 638
  • оттам, откъдето започва България
Тук може да се научи повече за Мiха: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771771.45 Аз само един път съм ползвала тоалетно мляко на Мiха за почистване на грима и се почуствах перфектно. За съжаление все още не съм си купила, ще чакам промоция. В ДМ има и тестери и всеки може да провери как действа на кожата.

# 639
Десиссслава, така е наистина всяка кожа е различна и по различен начин и действат продуктите. Жалко само че няма мостри или тестери, поне на по- евтините околоочни кремчета, за по-горните ценови класи не знам. Аромата на Микса крем наистина е много деликатен и ненатрапчив, дори с малко с фантазия се усеща.

# 640
Аз имам крема на Микса 6% и има лек деликатен аромат. На мен ми харесва аромата.
Да, слаб аромат, наподобяващ този на алое. Самият крем съдържа прах от алое.

Идвам да похваля гела от алое на "Кройтерхоф", който според производителя съдържа 96% алое (останалото са помощни вещества).

Миналото лято го купих за успокояване на кожата след излагане на слънце. Бях го прибрала при слънцезащитната козметика, но наскоро се сетих отново за него. Използвам като ежедневен овлажнител за лице и маска за коса преди измиване. На моята смесена към мазна кожа дава необходимата доза хидратация, балансира и матира кожата дълготрайно, успокоява евентуални раздразнения. Винаги ми е било сравнително трудно да си намеря продукт, който да овлажнява кожата, без да "тежи" върху нея и да запушва порите. Гелът от алое се оказа изненадващо добре съвместим с кожата - попива за около минута и после изобщо не се усеща. Възхитена съм от антисептичните му действия, особено от мигновеното въздействие върху скалпа. Нямам пърхот, но четох, че премахва и това. Как го използвам аз: преди измиване го втривам в кожата на главата, изчаквам половин час и измивам косата със шампоан и балсам.
Както казах, ползвам го и като хидратант за лице: сутрин след измиване и преди тониращия ми крем, вечер - след измиване и след обтриване на лицето с тоника ми на "Фитокод".

Моят гел е в туба от 200 мл и струва 8,50, което според мен е добра цена за качеството и количеството на продукта.
Ето как изглежда:
Скрит текст:

# 641
  • Някаде там
Songes ,от къде го купуваш. Мисля да го пробвам за пърхот.

# 642
Има го във всяка аптека, в която се предлагат продуктите на "Кройтерхоф", като асортиментът е най-богат в "Ремедиум". Най-често съм го виждала в бурканче, тубата е отскоро:

# 643
На Кройтерхофт от много от кремовете съм доволна. Единият им с див кестен и евкалипт ме спаси от болки и крампи. Алоето също е много хубаво, както само да ме близне слънцето изгарям...

# 644
Също и кремът от арника - за мускулни болки.
"Конският балсам" - за мускулни и ставни болки, спортни травми...
Кремът от червена лоза - за уморени крака, а пише, че става и за разширени вени.
Вазелинът с невен - като универсален овлажнител.

Общи условия

Активация на акаунт