Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма сутринта едно положително нещо не са дали значи, аз за кво като почивам не гледам телевизия  Crossing Arms

# 181
Добро утро   bouquet

# 182
Тия па Долче и Габана, се изказали че децата заченати ин-витро, били синтетични  ooooh! ooooh! ooooh!
Тия па да си гледат парцалетките ooooh! и да не званат де не требе Mr. Green

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Доменико Долче и Стефано Габана се обявиха против еднополовите бракове и отглеждането на деца от хомодвойки. В интервю за италианското списание Panorama двамата дизайнери, които са партньори и в живота, казват: „Ние сме против осиновяванията в хомо двойки. Това е редно единствено в традиционни семейства.“

„Семейството не е прищявка. В него има свръхестествено чувство за принадлежност“, допълни Стефано Габана, а Доменико Долче продължи мисълта му: „Деца, които не са раснали в традиционна семейна среда, са деца на химията, синтетични деца.“
Аааа ей го изказването им, то било за хомосексуалните двойки, че и те били такива. Аз пък все мислех, че са братя  ooooh!
Систър  Heart Eyes Hug

# 184
# 185
Скрит текст:
Доменико Долче и Стефано Габана се обявиха против еднополовите бракове и отглеждането на деца от хомодвойки. В интервю за италианското списание Panorama двамата дизайнери, които са партньори и в живота, казват: „Ние сме против осиновяванията в хомо двойки. Това е редно единствено в традиционни семейства.“

„Семейството не е прищявка. В него има свръхестествено чувство за принадлежност“, допълни Стефано Габана, а Доменико Долче продължи мисълта му: „Деца, които не са раснали в традиционна семейна среда, са деца на химията, синтетични деца.“
Аааа ей го изказването им, то било за хомосексуалните двойки, че и те били такива. Аз пък все мислех, че са братя  ooooh!
Систър  Heart Eyes Hug
И аз съм съгласна с тях Peace

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия па Долче и Габана, се изказали че децата заченати ин-витро, били синтетични  ooooh! ooooh! ooooh!
Тия па да си гледат парцалетките ooooh! и да не званат де не требе Mr. Green
Ма те тия по нашата телевизия не го казаха така, добре че съм любопитна и да разбера цялата история  Joy Joy Joy

# 187
  • У Диспансера ...♥♥♥
За това и аз съм съгласна, само объркват децата и им увреждат психиката, да се чуди детето на кой да вика - Мама, на кой- Тате  ooooh!

# 188
# 189
# 190
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоуууу Party Party Party Party Party Party

Въх само РенУ Heart Eyes Hug ми отрази новите парцали Mr. Green

Щерки Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Гальо Heart Eyes Hug Геро Hug Heart Eyes Мичке Heart Eyes Hug и забрайх кой друг бешИ тукя Mr. Green
Мой да помучи кой не е отразен Grinning

# 191
  • София
Добро утро Grinning.
Мимчо, Hug,Гале, Hug,Гери, Hug,Рени, Hug,Ирче, Hug,Верче, Hug,Зиз, Hug.
Не съм чела нищо,ми барем да благодаря за новата тема Blush.
Скрит текст:
Ирче,гледа ли при Гала как тренират хората,с жици newsm78?
Как съм спала нощес,цялата съм се одървила Crossing Arms.

# 192
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЛинО Hug Heart Eyes spoko hug spoko hug аз от дни съм така ooooh!

# 193
Ренку Hug Heart Eyes видох комедийката Party Ирко Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Зизунко Hug Heart Eyes 4естити ти спортни гащи Party Лин4е Hug Heart Eyes

# 194
Зизуно, ако ти звъннем дал ше ми затвориш newsm78 4е се обаждам все кога не требе, та да питам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт