Магията на изтока - тема 40

• 38 256
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
 newsm18
Tупи, тук пишело,че официално е потвърдено,че Съкровището и Kim Sun Ah ще участват в Mаскирания прокурор
Съкровище Heart Eyes
Скрит текст:

# 286
# 287
  • BG
Изгледах първи еп. на Falling for Innocence   ииии какво да кажа, бях сигурна, айде да не е 100, но 80 %, че в главната роля е Park Min-Woo,който го гледах във Фермерите, а се оказа, че е Jung_Kyoung-Ho, който го гледах цели 50 еп в Smile, you. E, не, предавам се вече, как може човек да изглежда толкова различно от едната боя и прическа не доумявам.

Не, че се оплаквам, радвам се да го видя отново на екран, но понеже не му помня името Joy и бях шокирана тъй да се каже. А сериала се справи с превратния първи еп. при мен, тъй че може и да го бъде, ще видя сега втори, главната съм я гледала... да речем в Романтиката 3 ( дано съм научкала Laughing), много е симпатична, само се чудя как са събрали примерната и героиня с този див полицай, ама айде, и без друго няма да ги бъде дълго заедно;-)
Много добре ми върви гледането, намалила съм звука до край и съм си пуснала Зверския One, само дето трудно превключих на руски суб, много се разглезих с тези американски сериали, нали всички са с бг суб или аудио и съм отвикнала.

# 288
  • Toronto
newsm18
Tупи, тук пишело,че официално е потвърдено,че Съкровището и Kim Sun Ah ще участват в Mаскирания прокурор

Ураааа! newsm18  bigdance2 newsm74 Нямам търпение! Време й беше на Ким Сун А да се появи вече, от Съкровището не можем да се оплачем, че ни е лишавало от присъствие. И в Уики-страницата й го има вече Маскирания! Peace

# 289
Тупи, официално+повече инфо.
И аз нямам търпение,но докато започнат да снимат,после докато се наснимат,излъчване,превод и накрая ние ще гледаме  tv
 newsm06 Добро ни е съкровището.Работи,не като някои други Rolling Eyes

# 290
нощен гост,наистина ли е той.  Shocked И аз не го познах  Laughing

# 291
Това прави казармата с повечето от тях. От симпатични момчета се превръщат в красиви мъже. А вие явно сте пропуснали последните му сериали снимани след приключването на военната му служба, защото още там си пролича разликата във визията.

Tuon, след около месец ще го гледаш Съкровището, не е чак толкова много Wink.

Shine or Go Crazy приключи някак си странно smile3523.
Скрит текст:
Уж голяма любов, уж преодоляха всички трудности и се събраха и.... мацката накрая реши, че ще обикаля света, за да се запознава с нови култури и народи. Това била мечтата й и тя искала да я следва. А нашият човек стана крал, остана с официалната си жена и нарои няколко наследници, докато чака пътищата с любимата му да се пресекат отново hahaha.
Някъде към средата загубиха целта. "Лошка" се изгуби в нищото и стана добра. Съперникът и той се луташе насам-натам и накрая се предаде, а главният злодей го пребориха като на шега на финала. Като цяло една част от интригите приключиха безмислено. Минава към графата "средна ръка".
На негово място започва Hwajung/Splendid Politics - тийзър. Това ми се струва, че ще е доста сериозно и политически насочено. Романтиката, ако изобщо я има, ще е на заден план.

Шош, един от адашите ти - Шики вече ще е в главната роля в новата драма Chaebol's Daughter.

И пръв поглед към две от предстоящите драми
Ex-Girlfriend Club - тийзър
Orange Marmalade - тийзър

Днес започва My Unfortunate Boyfriend.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 18:03 от 2в1

# 292
  • BG
Днес тотално се скапах. Сега вече сядам да гледам, вероятно Лъжкините, защото друго май няма.
Сериала с Мин У ще го пропусна, обаче за избора  на Шики за Chaebol's Daughter съм доволна.
И да ви кажа какви абсурди видях в края на 2 еп на   Falling for Innocence . Пуснаха превюто за 3 еп., в което разбираме, че
Скрит текст:
на главния са му присадили сърцето на полицая, гаджето на главната, в резултат на което той почва да се облича и да се държи като полицая. И едни сълзи се появиха в очите му, и той се чуди какво му става. Тотално нов човек.
Абе, пълни абсурди, вече почвам да си мисля много кофти неща за редовия корейски зрител  Mr. Green

# 293
Новата песен на пимпилките от SNSD (Girl's Generation)

# 294
  • MJF
 Thinking, брей адаша Шики на линия. Почват и са започнали нови заглавия но нека трупат епизоди докато се разсейвам с други неща.  Naughty Обичайно заподозрените обаче да не решат че не ги виждам, всеки  knit  searchnewsm66 Mr. Green

# 295
  • MJF
 easter easter  честит празник!

# 296
  • BG
Христос Воскресе.

# 297
  • По света и в нас.
Воистина Воскресе.

# 298
  • DE
Не знам дали някой е възкръснал днес, защото няма научни доказателства за това, но все пак...
Честит празник момичета.
Красиво изпълнение от Филипините.

# 299
Христос Воскресе, мили дами easter.
Вярващи или не, важното е да бъдем по-добри с хората около нас.

Супер таткото, напук на тематиката, върви повече като комедия.
Скрит текст:
Харесва ми главната и отношението й към ситуацията. Не се тръшка, не се отчайва, не търси съчувствие и съжаление. Приела е нещата и си гони целта независимо от спънките. С удоволствие бих приела някакво нелогично и анормално изцеление за нея на края. Ще го простя на сценаристите, та дори и да изглежда като чудо. Просто тази жена заслужава да остане с дъщеричката си.

Angry Mom от своя страна пък ме озадачава с неопределеността на това какво е.
Скрит текст:
Тематиката е сериозна, но онези дългокоси недоумения (подчинените на приятелката на майчето) изобщо не са на място в този сериал. Желаният комичен ефект, който явно се опитват да вкарат с тях, стои като кръпка и е напълно излишен. Опитите да разведрят обстановката с техните простотии си противоречат с някои почти хорър елементи с другите герои. И за съжаление нещата не се допълват, а се "бият", от което страда цялостната картинка.
Ако цялата тази групичка беше показана като една яка, бойна мадама-шефка с приличен антураж от биячи, а не някакви малоумници, щеше да се върже отлично.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 14:01 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт