Магията на изтока - тема 40

• 38 253
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • Toronto
Хайде да сложа лика на Съвършенството пак, че както го е подкарал, ще го забравим. Нова реклма:

Скрит текст:

# 271
Ааааа Whistling Няма как да го забравя.
Дори ще му помогна да намери Х-са,който вероятно търси на 3-та снимка с очорователно замислена физиономия Heart Eyes
Скрит текст:

# 272
  • MJF
Always: Sunset on Third Street 2
Чудесно върви разказа.  Joy та чак трябваше да спра картината в 3 момента- когато дребосъците се чудеха какаво е и как се купува деликатност, когато коментираха доктора-дявол за танца му с якиторито и когато двамата главни мъжки героя бяха на път към възлюбената деня преди обявяването на резултата от конкурса  Joy. Топъл филм. Г-н Литература ме  Joy с пешкира дето мъкне по панталона си. Двамата със Сузуси ауто са голяма комбинация/съседи  Mr. Green Joy.
Тази трилогия ще иде  в топ японските ми филмови заглавия.

Tuon, студио Ghibli ме "преследва"  Whistling Laughing

# 273
Я,много слодко се е получило-кънки и аниме Peace
Остава сега да подскажете и кое е филмчето от фона на пързалката Thinking
https://instagram.com/p/1NSXkGP1ev/

И аз така се разхождам по улиците-шапка ,шал,ръцете в джобовете и с телефонче с GPS-че да не се изгубя ooooh!

# 274
  • MJF
Хм, снимката ми прилича да е от Париж.
Анимето е When Marnie Was There

# 275
 Joy Със сигурност не е Корея,но аз гледах Дам Дук Heart Eyes ,не обстановката Joy Joy Joy

# 276
  • DE
Да видим Ванесата къде се подвизава  hahaha
https://www.facebook.com/video.php?v=10153176527451212&fref=nf

# 277
При това е едно страхотно филмче Heart Eyes

# 278
нощен гост, разбра ли за Китайската революция, която е извършил Лей в SM Ent.? Компанията се променя, в това вече мисля, че няма спор. Не могат да стоят и да гледат как се разпада най-успешната им мъжка група и да не правят нищо.
Браво, че е успял да си извоюва независимост в Китай, но жалко за Крис и Лу, че не направиха това и за тях, а момчетата трябваше да напуснат.
Явно от SM Ent. разбират само, когато им опреш нож в гърлото и им поставиш нещата много сериозно на масата, под заплаха от ново напускане и загуба на огромният китайски пазар и милионите, които смучат от него.

Поздрав с изпълнението на Сухо, Мин Сок, Джонг Де и Чани от Music Bank в Ханой. KBS излъчиха снощи концерта, но още не са качили официално парчетата. Свалих целия концерт и по-късно ще ги гледам.

Парчето е страхотно (как са успели да го научат само, въпреки трудния виетнамски език, а Джонг Де с този глас ще ме съсипе. И на корейски, на мандарин, на виетнамски, и на тагалог и на всякакъв друг език да пее, пак ще звучи невероятно.... Денчо е голям!

П.П. А, а вчера и втора победа на Show Champion. Днес чакаме третата на M! Countdown.

Една снимка и на Лидера от концерта в Ханой. Много е хубав с виетнамската шапчица.

# 279
  • MJF
 search "безстрашно да си изпрося кавгата"  Thinking гледайки четиримата на сцената, що не виждам EXO -момчето, което игра в It's Ok,....  и филма Cart? Стилистите ли ще .... или го няма на сцената
Тез виетнамски шапки са ми слабост отдавна.
 Simple Smile

Always: Sunset on Third Street 3 изгледан. Доволна съм много от тази трилогия и то така гледани трите части на куп. Запомнящи се герои. Завладяваща , приятна, леко ретро атмосфера, приятен хумор.....Г-н Литература ми остана интересен герой до края.

# 280
В ЕХО има 10 момчета (8 корейци + 2 китайци). Тук са само 4-ма от тях (конкретно на това изпълнение), само корейци. Китайците не пътуваха до Ханой, защото Лей снима филм в Ханджоу, а Тао е контузен. Иначе 8-ната корейци си изпълниха останалите парчета по време на концерта.

Ето ти го До Кьонг Су с едно прекрасно негово изпълнение към саундтрака на филма Cart. Той е в една от главните ролил, а за филма съм писала в темата му в Спирита. Бягай да четеш, а и да гледаш лентата (ако още не си), защото си заслужава.

Ето ти го и Кьонг Су на снимка. Едно от най-добрите ЕХО-момчета. Има златен характер и огромен талант освен в пеенето, но и в актьорската игра.

# 281
  • MJF
 bowuu нито стилистите, нито аз значи се изложихме. Cart гледан. До тук и в двете роли  в които съм го гледала игра добре.
Като каза Спирита да взема да ударя едно рамо на японската филмова секция, че трилогията заслужава.
Да ви развеселя с малко китайски труд

Laughing

# 282
Удари едно рамо. Точно така.
Аз лично съм ти говорила много за трилогията тук, но не помниш, а и минаха години...

Един поздрав лично за теб, който той пусна преди минути. Невероятен е с китарата в ръце. Страхотно изпълнение.

И още един от преди няколко месеца. Красива и умна е като баща си. "Одрала" му е кожата, а и той много я обича и се грижи за нея.

П.П. Искам един Мечо Пух.

# 283
  • MJF
 Hug баш като за мен поздрава с перкусии. Браво на Жасминов а  Жасминова завидни умения  Laughing, току виж след време и тя на китарата като баща си. Коте и половина е.
Абе не знам за Мечо Пух но чакам регламент за тези "изпълнения" на леденото поле, туй не е гала а състезание. На крачка от добрия тон са тез японски фенски .... ooooh!
Помня че гледа и писа за трилогията, помня че и тогава я маркирах за гледане ама в моя Списък заглавията лесно "потъват", защото непрекъснато трупам а гледането ...... Ама ето че му дойде реда. Повишиха ми настроението тези герои.

# 284
  • BG
rossonera, прочетох новините за Лей, много се радвам за него и аз Hug Заслужават всички да имат и малко свобода, но се радвам и също, че се разнесоха облаците на съмнение относно дали обмисля евентуално напускане на групата.
Лидера е много хубав с тази шапчица, но както и в последствие открих, той си е всякак хубав Laughing
Но и Беки ( нали ми е слабост Grinning) се е разхубавил още повече. Въобще във видеото на Call me baby  са наблегнали на един  по-мъжкарски имидж, преди преобладаваше една  по-миловидна момчешка визия, сега е по-друго Wink
Да пусна и аз едно хубаво клипче, което видях при рускините по случай 3 годишнината им.

Шоши е гледала Cart ,то и аз се гласях да го гледам с нея, но ми се стори тежичък и се отказах.
 Ако се появи сериалът със Синята китара, кажете, че да не го изтърва по из между останалите ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт