Магията на изтока - тема 40

• 38 247
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • MJF
Тупи, батата нищим. Тиквите още не сме ги подхванали. Разхождат ми се пред погледа от време на време тиква-хокайдо, едни дребни цигулки еднакви като сиамски близнаци, ... по магазините, ... но аз не поддавам  Mr. Green.
 Thinking личи си че  eat започва.

# 256
Ouroboros - какво им става на японците Thinking?
Скрит текст:
Вече втора поредна дорама си затриват главния герой. А тук даже и двамата. Шун го застреляха, а Тома сам си тегли куршума Sad. Чакам субките за последните два епизода, за да си изясня до край някои неща.

# 257
  • MJF
 Mr. Green хванала ги е пролетна депресия, цъфтят им сакурите.

# 258
Няма да го гледам. Crossing Arms

# 259
Не знам каква муха ги е ухапала, но реших да сменя малко настроението с нещо тай - The Kitchen Scholar.

# 260
Кое е модела и кое копието? newsm78

Скрит текст:

Скрит текст:

И защо едното е линк ,а другото картинка?
Сори,май прекалих с въпросите? Embarassed

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 15:07 от Sause baus!

# 261
сосче,Джен е оригинала.Това и беше представянето на някакви игради миналия месец.
И ... само едно клипче може да се вижда,другото е линк.Така са си написали кода.

# 262
 Hug мерси!
Много са бързи с копи-пейста Laughing

# 263

И кой ще е в главната ролята, кой?
Вик  newsm18
При това трябва да го видим в още два филма тази година Go Lala Go! 2(комедия/романтика) и Z Storm II (екшън/трилър).

# 264
  • MJF
Sunflower (2005) Xiang ri kui

Хареса ми. Историята и образите добре написани. Добре заснети и добре изиграни. Гледането предизвика емоции и то в различни гами. Така че всичко нужно си има този филм. Смятам да погледна и други работи на този режисьор.

# 265
Опитът ми с тай лакорна се провали. Множко ми дойдоха крясъците и наивно нагласените ситуации. А и тези почти двучасови епизоди изтощиха Мишо smile3551.

# 266
  • DE
2в1, аз се специализирах. Гледам само сцените с главните и си сглобявам историята. То другото почти няма смисъл да се гледа  Grinning Така се преситих с първични емоции, че скоро няма да припаря до лакорн.

Ороборусите, очакван финал. Просто не предполагах, че ще е толкова брутален  Tired

# 267
Дане, то и аз го "гледах"  Mr. Green горе-долу по същата система, но силите ми стигнаха само за първите 4 епизода  Stuck Out Tongue Closed Eyes. Прехвърлих и последния половин час и приключих.

Джунсу ще изиграе ролята на L в мюзикъла Death Note.

Kangnam от M.I.B за ОСТ-а на Let's eat 2

# 268
  • DE
Много забавен фестивал с 200 годишна история  Mr. Green

# 269
  • MJF
Always: Sunset on Third Street

Приятен филм и разбира се ще изгледам и другите 2 части. Героя на Hidetaka Yoshioka и героинята на Masako Motai постоянен източник на  Laughing. Сценографията на ниво а винаги ми е интересно да видя нещо ретро. Мили ретро-картинки и хрумки. МПС-то на Сузуки ауто е  Joy, мечта ми е такава колица, особено за мегаполис/задръстени улици.

Общи условия

Активация на акаунт