Магията на изтока - тема 40

• 38 270
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Шош, не знам как е при онлайн качването. Имаше забавяне с преводите само в началото, но след това нещата си тръгнаха по каналния ред. Все пак и двата сериала са на кабелна телевизия, па макар и тя да е tvN. И двете драми за сега ми харесват.

# 136
  • MJF
2в1 , ясно  Hug, до мързела ми е значи. Като поглеждам на 1-2 места и ме мързи "да се помръдна"  и в други  Blush.
 Joy
Ама се правят опити.
Мда,  много се стараем  Laughing. Ама и четата е толкова шарена че "покриваме" не малко. Ама пък и далекоизточния фронт бая мащабен  Thinking, че и многолюден  Whistling.

# 137
Ама пък и далекоизточния фронт бая мащабен  Thinking, че и многолюден  Whistling.
Да не забраяме и факта,че не надничаме само в далекоизточни продукции.
Не е лесна нашата,не е  hahaha

# 138
  • MJF
Tuon, до къде стигнахте с нощен гост със Second Love? Виждам че е готов. При настроение мога да го погледна. Да се включа в мърморенето  Simple Smile.

# 139
Не съм гледала финала. Mr. Green
Честно казано ми е хипер странен сериал.Поне е само 7 епизода и нямах много време на мрънкам.Двамата главни не ми хареса Blush,въпреки,че се опитаха да изградят многопластови образи.Опитаха се.Всичко,което направиха уж е от любов,а тя не се усеща.Сякаш не любов а нагон,желание,мечта и незнам си какво още ги събра.
Предполагам,че финала ще е хепи,но аз искам да се разделят.Не ги виждам един с друг. BlushДори на моменти ме дразнят как не искат да се поставят на мястото на другия.Да не разказвам за останалите герои,които са обречени покрай двамката.
Като цяло не го препоръчвам.През цялото време имам чувството,че нещо му липсва,дори самите артисти ми идват грешно подбрани.
Може и неподходящо време да съм избрала за гледане Grinning Незнам.

П.п. Ама на мен ми е хейтърско тази седмица и май само Хелий не съм сложила под ножа.Там обаче няма как.
Замислила съм се да мина на късометражни филми.Щом нещо може да се каже за 20 мин. да не ми пробутват 2 часа. Laughing

# 140
bowuu аз от гледалите и коментиралите KMHM. sinergon2, привет. До къде си с гледането му  Simple Smile?

До епизод 14, ама не се стърпях да погледна последните няколко минути  Mr. Green . Истината е че, чакам да се преведе целият сериал, понеже нямам търпение за по епизод на седмица. Така почнах и другия с Чанг Хьок и сега ми  мъка да чакам.  Затова за известно време бях спряла със сериалите, че да свършат и да си ги гледам нацяло.

# 141
  • MJF
Tuon, провери дали сценариста не  е написал твоя финал. Аз като се случи дори не ги съдя за авторски права  Laughing. Обаче пък съм доволна когато надминат дори мен и са измислили нещо още по-добро  Mr. Green.
Знаеш как се тюхкам като видя че съм изгледала дългия филм, когато преди него е имало късометражен такъв  Laughing. Ама то пак от мързел-щото не проверявам предварително.

sinergon2 , ясно. На български език превод чакаш или ? Е търпение а и щом знаеш финала на финала , ще изгледаш задаващите се емоционални епизоди по-спокойно така да се каже. Може би вече си гледала но в тубата и не само има качени редица от т.нар. "зад кадър"-снимането на разни сцени. Забавни са. Ей на автоматично се   Laughing като се сетих за моя списък с култови сцени от това заглавие.

2в1, сега загрях какво ме дразни в актрисата в Superdaddy Yeol. Грима и то предимно червилото. Взела е това на нашата Йона а хич не ѝ отива според мен. Мда  Crossing Arms.

Sause baus! , добре че каза. Не бях забелязала че Миша е с нашата флорална линия  Blush

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 17:29 от Шошулчо

# 142
Шош,проверих Twisted Evil
Скрит текст:
обичат се двамата
Crossing Arms

# 143

sinergon2 , ясно. На български език превод чакаш или ? Е търпение а и щом знаеш финала на финала , ще изгледаш задаващите се емоционални епизоди по-спокойно така да се каже. Може би вече си гледала но в тубата и не само има качени редица от т.нар. "зад кадър"-снимането на разни сцени. Забавни са. Ей на автоматично се   Laughing като се сетих за моя списък с култови сцени от това заглавие.

Ами, да се появят субтитри изобщо - на български по-добре, че понякога английския на доброволците преводачи от корейски е.... докато БГ преводачите си дават зор да доизмислят и оправя английския. За жалост няма английски за всички сериали. Real man / real men (взех да го гледам само заради Чанг Хьок) има субтитри само за 5 епизода, а човек може да си умре от смях /поне първите два бяха ултра смешни/. За другите явно няма и да се пишат, въпреки че мрежата е пълна с молби за субтитри.

Не съм много наясно с BTC каналите, чета какво има в ийстърн спирит, а там малко е бавно темпото. Confused

# 144
sinergon2, Real man е шоу, а там преводите много зависят от това колко популярно е то.

Тайна, за Angry Mom
Скрит текст:
Не мисля, че ще задълбаят чак до там, че да търсят кой е бащата. А и в превюто дадоха, че кремират тялото. Но А Ран май знае с кой се е срещала приятелката й. Въпросът е, че няма конкретни доказателства и не би могла да направи нищо. Ще видим как ще развият историята и разкриването на истината.
Мен ми е интересно дали А Ран е дъщеря на онзи гадняр - бандита и е следствие на изнасилване.
Ама как събраха толкова мъже-изроди на едно място ooooh!.

# 145
  • София
2в1 аз мисля...
Скрит текст:
че е на брат му

# 146
???  ooooh! cry
Скрит текст:

Tук вече си е прекрасен Heart Eyes

# 147
Който иска да прослуша новия албум - EXO - The 2nd Album 'EXODUS'.

Тайна, и това не изключвам като възможност.
Скрит текст:
Макар, че ми е по-логично с братчето да е била онази невинна, първа любов. Но пък, докато я пребиваше големият брат тя се държеше за корема, така че дано разберем все някога кой е таткото.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 11:05 от 2в1

# 148
  • MJF
Ей милост нямат. Още албума на FTISLAND не съм се жертвала  Simple Smile да изслушам а те следващ вече в музикалната ми листа за прослушване  Whistling.

sinergon2 , ако ползваш английски нещата на кор-фронта са по-бързи като цяло.

Тик на скритите снимки вярвам че е  той само щото Tuon казва  Simple Smile.

# 149
Тик на скритите снимки вярвам че е  той само щото Tuon казва  Simple Smile.
Ама наистина е той Crossing Arms

Lupin the Third
Филмът ми дойде  Confused  ooooh! и  Tired,но Шун е повече от прекрасен Heart Eyes
Дадох му шанс,дори в един момент си повтарях не го сравнявай с анимето,не го зравнявай с анимето....

Общи условия

Активация на акаунт