Магията на изтока - тема 40

• 38 204
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Шош,какво му има на The Great Wall и в частност на актьорския състав? newsm78
Matt Damon се преживява,но Willem Dafoe си играе перфектно.Andy Lau също,пък и ще привлече китайското население в киносалоните.Докато първите двама отговарят за рекламата в САЩ и Европа.
Това е тройката на която ще се гледа под лупа и на която се залага. Вероятно Yimou Zhang ще шества по фестивалите.
Pedro Pascal е набрал скорост покрай Игри на тронове,а ролята му се оказа доста сполучлива.
Крайно време беше да направи нещо предназначено и за западния зрител след ОИ Пекин.

# 241
  • MJF
Mystery, Thriller, двамата сценаристи  и Matt Damon са ми  силни козове за "не гледам". Не виждам компенсиращ коз на тези за да стане "гледам" Ще го пропусна тоз епос със сигурност.  Laughing разчета е направен баш по американски.
Като каза ОИ Пекин. На световното по фигурно пързаляне в Шанхай церемонията по откриването по едно време ме усъмни , че  има пръст в нея Джан Имоу. То се оказа като промоция на кандидатурата им за зимна О 2022.

# 242
На световното по фигурно пързаляне в Шанхай церемонията по откриването по едно време ме усъмни , че  има пръст в нея Джан Имоу. То се оказа като промоция на кандидатурата им за зимна О 2022.
Едва ли,той беше подведен под отговорност от китайското законодателство,защото има повече от позволения брой деца (леле как звучи) и му се наложи да плаща глоба.Имаше тъткания със закона.

Уф,проверявам кой е сценариста и какво е снимал и поне няколко минути гледах това в долния десен ъгъл. Shocked Crazy

# 243
  • MJF
 Blush дай подробности по последната ти реакция.
Понеже точно това гледам/чета та за въпросната церемония в Шанхай
Скрит текст:
"The 2015 World Figure Skating Championships opened Wednesday with a spectacular show modeled on the format of ceremonies seen at the Olympic Winter Games.  Approved and funded by the Beijing government, the show took three to four months to produce at a cost of about 3 million dollars.  The show included multiple acts, dozens performers, aerial electronic props and performers, theatrical lighting, singers (including Xue Shen & Hongbo Zhao) and guest appearances by Lu Chen, Evgeni Plushenko, Meryl Davis & Charlie White, and Shen & Zhao.
The show, as well as other aspects of the Championships, where funded by the government apparently to send a message showcasing China's status as a modern nation capable of putting on world class events.
Unlike other World Championships, which typically include volunteers from other countries, this is an all-China competition.  All volunteers where required to be Chinese, we assume to show that China can run major events without help from any other nationality." С последното големи неволи  Joy

# 244
Добро утро и прекрасна Страстна седмица ви пожелавам с Жасминов. Публикува снимката преди малко в Инстаграм и ми направи мрачният и студен морски ден, поне малко по-усмихнат. Той и Тя (китарата му). Никога не се разделят. Като едно цяло са.

нощен гост, ето сингъла - Hands Up, аудиото. Видеото ще излезе утре, веднага ще го сложа в темата им. Японците пуснаха сингъла, аз си го свалих, има го в iTunes Japan, но не са го качили и официално в сайтовете им за сваляне, затова и корейците още не са го пуснали навсякъде. Това е и причината да не го слагам все още в темата им, въпреки че излезе. Когато пуснат официално всичко с видеото, ще го сложа.

# 245
  • MJF
При тебе мрачно и студено а при мен и снежно. Tuon, вадим снегорина или направо   Nature Sun With Face
Sebastião Salgado снимките ме подсетиха че чакам наличност като за мене на  The Salt of the Earth (2014).

The Law of Attraction (2011)
4 отделни истории/части. Гледах с интерес. Не мога да кажа чак "добър филм" но приличен за идеята си , снимането и жанра.

# 246
Blush дай подробности по последната ти реакция.
Ако това се отнася до моя пост
Имам предвит,че Китай няма да са компрометира и да даде на някой потъпкал закон да твори нещо с държавни субсидии.Това си е лично расъждение,може и да не са го търсили,може и да е отказал. Flutter
Иначе ... Джан Имоу е платил големи глоби миналата година,защото има повече от разрешения брой.Общо 7 (при разрешено 1) от 4 различни жени.

За "Солта на Земята " на Sebastião Salgado си го изтеглих от пиратския залив,но дублиран на испански,после си намерих някакви субтитри.Предполагам,че ще се появи,надявам се.

# 247
  • BG
rossonera, мерси за линка, и на мен ми хареса песента, ще я слушам подобаващо пъти. Това всеки месец да пускат по един сингъл е много добра идея според мен, тъкмо докато се наслушаме на едното парче, ще се появи новото.
Тuon,  Педро Паскал много го харесах в Троновете, хем не е някакъв красавец, хем те запленява от пръв поглед, много ме беше яд, че така бързо го убиха, искаше ми се още да го гледам.

И при мен времето днес е много кофти, силен вятър и  дъжд е най омразната ми комбинация след зимните виелици.

# 248
  • MJF
Питах за последния ред и снимката Tuon, щото нищо не разбрах и познах на нея.  Blush

Вчера изгледах и Still Cut  от рубриката Drama Special. Хареса ми. Сценаристите в тази рубрика ясно че често са дебютанти. Филма напълно в стила на рубриката.

# 249
Oooo  Heart Eyes това е Фасбендър.Единият от сценаристите на Имол се оказа,че е част от екипа на 300 (участвал е там като един от 300-та)и IMDb ми метна някаква статия за него,а преди това гледах снимки на него и приятелката му (нови,пресни,че чак парят).
Не съм гледала нищо,поне не азиатско,но пък в Palo Alto една от учителките е азиатка и може да се брои за нещо. Laughing

Aнти Джи spam2
Скрит текст:

# 250
Днес започва Let's Eat 2 eat.

И няколко предстоящи филмови премиери в Корея.

Salute D'Amour - трейлър

Meet the In-Laws 2 - трейлър

Chinatown - трейлър

Love Clinic - трейлър

The Treacherous - трейлър

# 251
  • MJF
Inseparable (2011)

Хм, хареса ми. Интереса ми породи Kevin Spacey в китайски филм. Като почнах да гледам ниво след ниво вървеше сюжета, тъкмо да ми стане леко скучен и хоп поредната изненада. Черна комедия, трилър, психолог. драма. Добър филм в категорията си. Завидна градинка си бе спретнал героя на Kevin Spacey  Joy.

# 252
  • DE
Не съм слушала отдавна ББ. Нещо не можех да ги понасям напоследък и изведнъж... изненада  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch
v=QVabF9aJuV8&index=89&list=PLXjH9hdYzPmQ1pd8dscTZ5Yc2TKTatNqk

Две от най-добрите им изпълнения на тези песни  Heart Eyes

# 253
  • Toronto
Що така не сте станали фенове на гугумата? Не знам, аз пък много я харесвам, може би щото тук не мога да попадна пък на свястна тиква, та си печем гугумица и си я хапваме с голямо удоволствие. Всъщност спокойно мога да заявя, че толкова сладка тиква не съм яла.
Напоследък не ми остава толкова време за гледане, но след Kill me, heal me реших да гледам Hyde, Jekyll and me и какво, айде пак раздвоение на личността.  Thinking Какво им става на тези корейски сценаристи, имат си някакви модни вълни всяка година - ако не са извънземни, ще са вампири, върколаци и духове, сега пък психарски са я подметнали ooooh! И Джи Сунг, и Хьон Бин добре си се справят с работата, но въпреки всичко това не са ролите, с които ще ги запомня.
Нещо ново на фронта Ким Сун А?

# 254
Нещо ново на фронта Ким Сун А?
Нем. Crossing Arms
Последно някаква новина от края на март,в която се твърди,че Joo Sang Wook и Kim Sun Ah ще бъдат двете страни в търсене на справедливост,но по много различни начини. Тук.Всичко е спекулации.
А следя все едно Джеймс Франко ще е във второстепенната роля. hahaha

Ето този,които те интересува
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт