Магията на изтока - тема 40

• 38 266
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Христос Воскресе и от мен. Бъдете здрави и усмивките да не слизат от лицата Ви! javascript:void(0);

# 301
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 302
Да напомня само, че започна новия сезон при японците. Сега остава да видим коя от дорамите ще се сдобие с превод.
Две от заглавията си имат и корейски версии. И двете съм гледала и не бяха лоши. Предполагам, че японците също няма да се изложат, защото по принцип са силни в такива сюжети. Едната дорама е Flowers for Algernon с участието на Ямапи, а другата е Renai Jidai. Третото, което ми хвана окото е Ishitachi no Renai Jijou, както и Kokoro ga Pokitto ne.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 16:00 от 2в1

# 303
 easter Честит празник!

Този искам да гледам. Незнам дали ще е текущо,но поне ще изчакам да обявят колко епизода ще е.

# 304
  • BG
Tuon, на теб и на freedoms искам да препоръчам нещо неазиатско, Poldark, изгледах тези дни първи еп. и ми се струва, че ще е много добър сериал, засега за излезли 5 еп., нов е.
Аз изтеглих и  първи еп. на Let's eat 2, надявам се днес да ми остане време да го изгледам.

# 305
гост,главният е Кили от Хобит,който е супер сладък,но сериала не е моя Simple Smile
Чакам троновете.Утре Grinning Вечер Mr. Green

# 306
Слънчеви празници на всички!
 easter

# 307
  • BG
гост
Чакам троновете.Утре Grinning Вечер Mr. Green
И аз Wink

PP Всъщност в замунда ги има първите 4 еп от 5 сезон, но без суб, изтекли били по някакъв начин в нета.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 19:57 от нощен гост

# 308
За добрите, благодарните и вярващите,
за обичащите и даващите,
за покаялите се, за простилите,
за раняващите и неблагодарните
(най-вече за тях),
за мен, за теб,
С пожелание за здраве,
благополучие и
Нека има мир и любов в сърцата ни!

Христос Воскресе!

П.П. А за невярващите ...може и така...Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 309
  • Toronto

Едвам изгледах Hyde, Jekyll and me, голяма мъка ми беше последните 10 серии, големи трагедии, голямо нещо. Заради едната самоличност, само дето погребение не му направиха Joy hahaha Тотално са изперкали тези сценаристи, вече си ги смучат от пръстите. Ама да ме питаш и аз защо седя да го гледам... Ми само заради Хьон Бин честно казано, макар че, както вече казах, няма да е тази ролята, с която ще го запомня.
Виж Scarlet Innocence ми хареса много повече. Е, не беше точно подходящ за празника, ама не можах да спра, докато не го изгледах. Изтърканата тема за отмъщението и кой е по-наранен от него, за съсипаната невинност и пропиления живот е намерила доста сполучливо превъплъщение в този филм. Лично мнение Peace (Ако ще го гледате, направете го вечер, когато децата са си легнали, че има червена точка Laughing)

# 310
Здравейте и честит празник!

Вторият сезон на JIN 2 / ДЖИН 2 е готов .

Според мен е по-интересен от първия заради по-широко застъпената историческа част.

За тези, които не са гледали първият сезон - доктор от нашето съвремие попада в края епохата Едо /1603 г. до 1867 г/. Тъй като няма как да се върне обратно, започва да се приспособява към тамошния живот, но неговите  действия не оставят без последствия.

В този сезон са въвлечени много действителни исторически личности и са пресъздадени събития от последните години от шогуната на Япония.

Приятно гледане.  

# 311
Flower of the Queen
Погледнах първите 2-3 епизода и за сега ми харесва. В Subscene се намират субтитри, както и при Смърфовете макар и нередактирани.
Скрит текст:
Rena Jung (Kim Sung Ryoung) е популярна водеща, която получава престижна награда, но на церемонията обявява, че се отказва от работата си. Всъщност точно преди да я наградят получи обаждане от бивш свой познат, който я заплаши, че ще разкрие миналото й, ако не му плати. Докато се караха той падна от високо и загина, а тя избяга от мястото. За нещастие обаче Ma Hee Ra (Kim Mi Sook) я следваше и видя всичко (все още не е ясно какви са взаимоотношенията между двете и защо втората я последва).
Ma Hee Ra е женена за доста по-възрастен от нея богаташ. Има един заварен син, който се готви за наследник на компанията. Вторият син е лекар. Мамино синче, което има незавидната роля да задоволява амбициите на мама. Планът е да го оженят за дъщерята на двама пластични хирурзи (Jang Young Nam и Lee Hyeong Cheol), които пък се домогват до парите на богаташите, за да разширят бизнеса си. Щерката обаче не е съгласна с уредения брак и на първата среща изпраща случайно момиче, което беше дошло като чистачка в дома й.
Kang Yi Sol (Lee Sung Kyung) работи на хиляди места, за да изплати дълговете на баща си, който е починал. С майка си и сестра си живеят и работят в Тайван. С тях е и семейството на приятеля на бащата, който има двама сина и двамата влюбени в каката hahaha.
Kang Yi Sol отива на срещата с единствената мисъл, че ще заработи бързо следващата вноска за лихварите. Но неочаквано за нея си прекарва приятно с богаташкото синче. Той пък, въпреки нежеланието си за тази уредена среща, се чувства привлечен от момичето, което се оказва доста различно от неговите очаквания. Но илюзиите бързо отминават и идва реалността, когато истината за размяната излиза наяве.
Завареният син от своя страна се сблъсква с Rena Jung. Циник, който не вярва в брака и семейството и подлага на съмнение всеки и всичко. Не толкова случайно обаче, а и под натиска на баща му, му се налага да наеме непознатата дама в един от ресторантите си. Тя ще трябва да извоюва мястото си и да се възползва от всяка възможност, за да успее да се издигне в света на богатите и властните.

# 312
  • София
Честит празник!Бъдете здрави!

Поздрав с камбоджанския Ринг динг донг. Joy

# 313
Пия си кафето, ровя си из интернет и междувремено гледам 4-та серия на Flower of the Queen. Rena Jung участва в някакво кулинарно състезание за топ-готвачи. И изведнъж....  newsm09 чувам от екрана чиста българска реч Shocked. Спирам и връщам няколко кадъра, за да се уверя. Няма лъжа, няма измама - говорят ми на български Simple Smile. Оказва се, че единият съдия е българин и ако не се лъжа това е единият от собствениците на ресторант "Зелен" в Сеул. Преди време някой беше пуснал клипче с негово участие в предаване по някоя от телевизиите там. Хубаво беше, че не са накарали човекът да говори на корейски или английски, но по интересното беше, че героинята го слушаше толкова съсредоточено все едно ще разбере какво й казва Joy.

И малко музика за добро утро Simple Smile.

Cross Gene - Play With Me

24K - Hey You

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 09:56 от 2в1

# 314
  • София
Михаил Ашминов участва в кулинарни програми, но там говори на корейски.

Общи условия

Активация на акаунт