Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 154
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
От препарата с оцет и аз не съм впечатлена, а от миризмата още повече

# 601
  • София
Благодаря! Ще пробвам и с кислол и с този препарат.

# 602
Здравейте,
искам да ви попитам за омекотителя за дрехи без аромат на ДМ. Преди беше бяла опаковка с едно бебе на етикета отпред, а онзи ден се сдобих уж със същия продукт, но в друга опаковка.
Дали само опаковката е нова, дали майка ми е объркала нещо (въпреки че пише същото на етикета), дали е друг продукт, заместващ предния... Ако знае някой, да сподели, че нещо качеството ми се струва променено.

Каква друга опаковка? Това е въпросният омекотител
Скрит текст:

# 603
Дa, точно това БЕШЕ. Сега имам друг омекотител. УЖ същият. Очевидно ще трябва лично да отида да проверя дали има от този.
Благодаря.

# 604
  • оттам, откъдето започва България
Някъде бях чела, че кислолът разгражда гланца на тоалетната чиния и въобще на фаянса и после всичко се замърсява по-бързо и затова го избягвам. Аз си карам само с обикновена белина.  Peace

# 605
Дa, точно това БЕШЕ. Сега имам друг омекотител. УЖ същият. Очевидно ще трябва лично да отида да проверя дали има от този.
Благодаря.
Какво значи "уж същият"? Пише ли на етикета Denkmit ultrasensitive? Ако пише, значи Е същият и са сменили дизайна на опаковката. Не можеш ли да намериш или направиш снимка, за да го видим?

# 606
Скрит текст:
Благодаря.
Какво значи "уж същият"? Пише ли на етикета Denkmit ultrasensitive? Ако пише, значи Е същият и са сменили дизайна на опаковката. Не можеш ли да намериш или направиш снимка, за да го видим?
Сега като тръгнах да снимам, пак се зачетох и пише "с нежен аромат". "Denkmit Омекотител Balsam" пише. Очевидно е друго нещо, дето не става ни за аромат, ни за омекотител  doh

# 607
Аха! Ето това, значи
Скрит текст:
Както си разбрала, двете нямат нищо общо. Сега разбирам това за влошеното качество. Laughing Омекотителите в тези опаковки са пълен боклук. Не заслужават не 3 лева, а и 85 цента, колкото струват в Германия.

Не вини майка си. Серията ultrasensitive е временно спряна (няма нито прах, нито течен, нито омекотител, нито веро) и жената е видяла, че това е за чувствителна кожа, затова го е взела, или пък някоя продавачка я е подвела.
Ultrasensitive серията трябва да бъде пусната пак съвсем скоро, както прочетох във фейсбука на DM.

# 608
  • оттам, откъдето започва България
При нас ги има все още в ДМ. Когато купувах прах за бяло пране имаше от всички видове, включително и омекотителя.

# 609
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тази серия на Bref е единственото, което признавам за почистване на тоалетна.Няма нещо, което да не може да махне и не се чака толкова дълго.Плюс, че не мирише на хлор.Вече само тези ползвам.

# 610
  • София
Тази серия на Bref е единственото, което признавам за почистване на тоалетна.Няма нещо, което да не може да махне и не се чака толкова дълго.Плюс, че не мирише на хлор.Вече само тези ползвам.
Скрит текст:

Благодаря!  bouquet

# 611
Здравейте, влизам да похваля таблетките за съдомиална на ДМ. Много са хубави, измиват добре, не оставят петна и нямат гадна миризма в съдомиалната след като имие. Има обаче един въпрос, знаете ли каква им е редовната цена, т.к. сега са на промоция и се чудя дали да не си купя още една кутия ако са изгодни. Благодаря

# 612
  • София
Аз пък нямам търпение да свърша таблетките на Лидл. С по-упоритите замърсявания, нещо не се справят. Някои тенджери мия по два пъти  #Cussing out
После наред е една опаковка Финиш.  Party
bis_bis, ако говориш за Denk Mit Multi-power 11, които в момента за 7,99, редовната им цена е 13,99. Така че са много изгодни.  Peace

# 613
Здравейте, влизам да похваля таблетките за съдомиална на ДМ.
а дали имат сол за съдомиялна от тяхната марка? досега съм ползвала медикс и на метро, не мисля че ще има особена разлика  newsm78

# 614
Имат сол, има и прах за съдомиялна. Доволна съм и от двата продукта.

Общи условия

Активация на акаунт