Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 175
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро Simple Smile

Вети, много са ви хубави поканите. Текста е много готин и отигинален Wink Радвам се, че съм помогнала с идея за сладкарница Simple Smile Изобщо не се ядосвай на братовчедката, сега ще си проличи кой какъв е и що е. А и вашата сватба ще е в пъти по-хубава, сигурна съм Simple Smile
Инка, видях твоите покани, много са хубави. Честито Simple Smile
Мис Бингли, определено с първата рокля си най-красива, в нея направо сияеш. Другите същ ти седят хубаво, но я няма магията.

Момичета, бях на грим вчера и съм пуснала снимки. Кажете си мненията, ама честно Wink

Относно гълъбите, зарята и фенерите... Няма да имаме нито едно от нещата. От изброените много харесвам фенери, но както каза Алечка няма да имаме, че да не подпалим нещо. Градината на ресторанта има дървета и някак не е удачно. Ще сме си на купон в ресторанта. Имаме идея с младоженеца, понеже можем да останем до към 3 в ресторанта, след това да отидем в някой рок бар до сутринта. Мисля, че ще стане яко Simple Smile

# 541
  • София
Мис Б това не са твоите рокли
Миеле на мен ми харесва грима, лек и семпъл
Инка много сладки покани

# 542
ние пък ще имаме гълъби- ще ги пуснем щом излезем от църквата. Според мен е много красиво!
Едно въпросче към пловдивските бъдещи булки- знаете ли кога ще е готова градската градина? Ние ще сме в Тримонциум, така че би било доста удобно да си направим малко снимки и там.  Grinning
Момичета имате ли някакви идеи за изненада към кумовете (изключвам еротични танци)? Имам предвид някаква игра за тях или нещо друго?

# 543
Miss_Bingley, не са лоши роклите, но не се залъгвай, а си вземи тази, която ти е на сърцето.  Simple Smile

Аз не искам гълъби. Малко ме е страх, пък и не искам да мъча животинките.

Инка, хубави са поканите ви.

Миеле, нежен грим си избрала. На мен ми харесва.  Simple Smile

# 544
Миеле, на мен ми харесва грима. Хем си гримирана, хем си естествена.

Инка, поканите са чууднии Simple Smile

# 545
  • София
Както казах и в предните постове,би трябвало съвсем скоро да е готова градината ,но все пак това е България и никога нищо не се знае  Laughing

miele много ми харесва гримът  bouquet

# 546
Мис Б. Съгласна съм,че това не са твоите рокли,някак си съм запечатала в съзнанието си колко вълшебно ти седеше тази,за която толкова мислеше.
Аз няма с какво да се похваля,освен че се изпокарахме с кумата жестоко,вследствие на искренността ми към нея,та май ще се търсят други....

# 547
Благодаря ви момичета  Hug, че беше доста игра на нерви, че майсторката все по фейсбука комуникира, без телефони и чудеса, и тъкмо да се откажа, тя взе, че ги направи...абе цяло приключение..... важното е, че като ги гледам и си ги харесвам  Laughing

miele, грима е супер.. стои супер естествено.. много ми допада Peace

# 548
  • София
silvushka Mного неприятно  Confused

inka готини са ви поканите  Simple Smile

# 549
Момичета, много благодаря Blush   bouquet

Silvushka, много гадно така  Confused Надявам се поне да е било за добро и да намерите най-добрите кумове. Определено е много важно това, много се радвам че нашите са много готини и много ни помагат. Последния път малко се ядосах на едни коментари на кума, ама и на тях не им е лесно сега, така че не си го слагам на сърце. Дано всичко се нареди по най-добрия за вас начин.

# 550
  • На остров
Миеле много си хубава и прическата и роклята и грима ми харесват, нежно момиче си   bouquet !
Гримът много ми напомни на моя  Simple Smile .

Сивушка неприятно, но по добре сега да намериш от колкото после да не си говорите.

# 551
miele,гримът е страхотен,много добре ти стои-нежен Simple Smile
Miss_Bingley, първата рокля,в която си облечена най-много ми харесва.
Момичета и мен много ме притеснява времето,ако вали.... нооо каквото такова  Grinning Вие ще имате ли някакви изненади за кумовете? Много ми се иска да изненадам нашите,ноо идея си нямам с какво  Grinning Скоро  Peace надявам се и аз да започна да качвам снимки,но за сега си нямаме още нищо Grinning

# 552
Здравейте момичета Simple Smile

Бингли от тези първата най ми харесва ама наистина трябва да си вземеш тази, която ти е на сърцето и като те слушам как говориш за най-първата... Simple Smile

Инка Много ми харесват цветовете на поканите!

Миеле грима е много нежен и ти стои много сладко  Heart Eyes

Относно гълъби и тн ние май няма да имаме нищо. Най-много в последния момент да ми хрумне да пуснем по един фенер с кумовете и толкова. Ще си правим партито вътре Simple Smile

# 553
Миеле, много нежен и подходящ грим!
И на Инка поканите ми харесаха!
Абе събрали сме се все булки с вкус newsm08

# 554
ЗАЯ приемам твоето искрено и категорично мнение.  Simple Smile Grinning
Алечка, нямаше как по-точно да се изразиш. Първата рокля е наистина хубаво, но просто става.
Миеле грима ти ми харесва, такъв е, какъвто трябва да е един булчински грим-нежен, изчистен, лек, но не прекалено, семпъл-хубав е.Не знам каква основа са ти слагали, но на едната снимка сякаш жъллтее в повечко, а ти ми се струваш много беличка. С какви продукти те гримираха и къде ще споделиш ли?
silvushka всяко зло за добро, според мен е станало каквото трябва  Simple Smile пожелавам ти да си намерите наистина добри кумове, които да са в в повощ, а не да ви натоварват излишно, ситуацията е много тъпа и неприятна, но момичето сама си е виновно.
При мен новото е, че свекито е питала в магазина за роклята-ще ми я ушият за един месец! Само трябва да  отида да я поръчам и да капарирам  Hug Ура!!! Тя ми става идеално и няма нужда от никакви корекции. Чудя се има ли смисъл да си губя времето в Асеновград-сякаш ми писна вече да меря рокли  Rolling Eyes
Изнанади за кумовете не сме мислили-най-вероятно няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт