Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 170
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Kisses{P}, избрали сте уникално място и хубава ваша си дата!Браво!!!! newsm76

# 571
Seangelova, дано тази дата ви донесе безкрайно семейно щастие. Май е любимия ми месец, защото съм телче.. yes

# 572
Wesi много хубав жартиер  Peace.Аз ако съм но теб ще искам да ми го сменят.Но ако не ти пречи не мисля,че има проблем.Аз си порйчах калъф за телефон с булка и пише "hare comes the BRIDE" И моето име върху роклята.Първо ми ги изпратиха с името Касандра  Shocked Shocked Shocked.То ведногически писах,че това не съм аз и след 2седмшци поправиха грешката Simple Smile .
Супер за фото сетията.Много яко да имаш близначка.Съдбите ви сходни ли са?Винаги ми е било интересно Simple Smile
Снощи вапазихме място за моминското ми партиии.На 02.05 ще бъде.Взехме мерки,че съм си фаретела едни неща и много искам да ги има та снощи с идни чернежи едни метри хахах.
Аз веднага им писах и сега ще ми пращат още един с правилните имена хахаххаа
Това за снимките е мнооого яко изживяване... аз съм се снимала много и съм била на ревюта с булченси рокли... Мееееега е якоооо хиххиихи

# 573
Бяла, аз съм в Арбанаси. Ще сме в ресторант Люляка на 13.06. Фризьор ми е Галя от фризьорски салон Гили. Грима ще си го правя сама, но бих препоръчала Христина от козметичен салон Бюти. Ако си харесаш ресторант питай - аз имам мнение за почти всички  Mr. Green

Ние сме на 13.06, защото на 16.06 ми изтича личната карта  Joy Трябваше да е между 23.05 (на брат ми сватбата) и 16.06. и да е събота. Та така Simple Smile

# 574
  • София
Seangelova, дано тази дата ви донесе безкрайно семейно щастие. Май е любимия ми месец, защото съм телче.. yes

Благодаря ти   bouquet

# 575
Здравейте и от мен днес Simple Smile

Wesi жартиера е много сладък Simple Smile и браво, че са се съгласили да ги то оправят - чакам да се похвалиш като дойде правилния Simple Smile

Alady много е яко това!! Приятни и много положителни емоции на снимките ти пожелавам! Heart Eyes Ние със сестра ми имахме подобно преживяване и знам колко е хубаво да сте си двете заедно в едно такова приключение! (за жалост нашето не беше със сватбени рокли ама другия път Wink )

Да се включа и по темата с датата. На нас това не ни беше първия избор. Тъй като ние се запознахме и събрахме на 8 число и искахме да е 8ми обаче нямаше как да се случи за август. Затова решихме да сменим и мисля, че ни се получи даже по-добре: в 8-та ни година заедно, на ден 15 от месец 8 от календарната 15 година - 8-15-8-15 Simple Smile Аз лично супер много се въодушевих Simple Smile

# 576
  • София
Алечка,   Kisses{P} аз сега разбирам че сте на една дата на едно и също място, много готино  Peace
Ние просто така си избрахме датата 05.09, аз исках да е събота, да е топло, но не горещо и да имам достатъчно време да организирам, та по тези критерии
Веси ще кажеш ли от къде си поръча жартиера, много ми харесва да е така персонализиран

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 15:44 от pepi_mdi

# 577
# 578
  • София
дай един линк де  Laughing, че не знам какво да напиша че да има печат

# 579
дай един линк де  Laughing, че не знам какво да напиша че да има печат
Извинявай, на работа съм и не мога да пиша много.. Включвам се но за минутки хихиххи
http://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=wedding+garter&isNewKw=1 … TRC1.Xwedding+gar
Разгледай, има много различни с имена и дати.
А за датата за сватбата
Аз съм родена на 11.12, а момчето ми на 07.12. И затова сме на 11.07.15 Много синволична дата Simple Smile)))))

# 580
Алечка,   Kisses{P} аз сега разбирам че сте на една дата на едно и също място, много готино  Peace
Ние просто така си избрахме датата 05.09, аз исках да е събота, да е топло, но не горещо и да имам достатъчно време да организирам, та по тези критерии
Веси ще кажеш ли от къде си поръча жартиера, много ми харесва да е така персонализиран

Нашите мотиви бяха абсолютно същите! Отделно 05.09.2015 ни се стори някак "наша"комбинация от числа  Hug

Снощи забравих да честитя на Alady за фотосесията! Чакаме снимкиии  Simple Smile

Веси, жартиера е мн.хубав!

# 581
Момичета, смятате ли, че ако имам такива ленти за моминското парти трябва да имам за всяко момиче, което присъства?
http://olx.bg/novo-lenti-za-mominsko-parti-aksesoari-za-mominsko-parti-i55561160

# 582
  • София
Момичета, смятате ли, че ако имам такива ленти за моминското парти трябва да имам за всяко момиче, което присъства?
http://olx.bg/novo-lenti-za-mominsko-parti-aksesoari-za-mominsko-parti-i55561160

Според мен да  Peace P.S : Mного е готино като идея  Grinning

# 583
  • София
Веси , извинявай ,че те занимавам, и аз съм на работа ама петък следобед .... Joy
Kisses{P}, аз няма нищо да организирам за моминското парти, това е за кумата, тя е много ентусиазирана за това. За лентите според трябва да има за всеки, аз бях септември на моминско и имахме едни гривнички team bride или нещо такова с дантелка, а кумата и булката имаха ленти с надпис булка и кума

# 584
  • София
Oф много ми става гадно,аз не съм решила дали ще имам още моминско,но и да имам кумата няма да може да дойде понеже живее и работи в чужбина и ще дойде специално за сватбата,може би ден,два преди нея  Sad

Общи условия

Активация на акаунт