Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 165
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, смятате ли, че ако имам такива ленти за моминското парти трябва да имам за всяко момиче, което присъства?
http://olx.bg/novo-lenti-za-mominsko-parti-aksesoari-za-mominsko-parti-i55561160
По-добре всшчкш да имат.Да не ке чуства някой пренебрегнат Simple Smile.Аз като бян на моминско на всички ни надписа беше различен-КУМАТА ПАЗИ БУЛКАТА,ШАФЕРКАТА Е ЗАЕТА,ПАЛАВАТА ШАФЕРКА,БУЛКА, и на моята АЗ СЪМ СЛЕДВАЩАТА  Party.Но на моуто моминско искам да сме с потници.Даже съм си избрала и съм казала на кумата какви са са.Малко не им е приятно,че всичко сама си избирам,но мен така ме кефи и така ми е по-добре Simple Smile.Има много хубави дантелени ленти виж ги и тях.Мисля,че щи ти допаднат. Peace

# 586
Веси , извинявай ,че те занимавам, и аз съм на работа ама петък следобед .... Joy
Хахаххаха изобщо не ме занимаваш...просто не мога да пиша дълго време, а е по трудно с тези линкове от телефона хаххаа.. Хареса ли си нещо?

# 587
Момичета , влизам  набързо само да ви кажа , че качих снимки на РОКЛЯТАААА в албулчето ми Simple Smile скоро и на поканите и медчетата  Hug

# 588
Лейди, роклята е мнооого красива, прекрасна си  Heart Eyes

# 589
Момичета , влизам  набързо само да ви кажа , че качих снимки на РОКЛЯТАААА в албулчето ми Simple Smile скоро и на поканите и медчетата  Hug

Роклята е прекрасна, ти в нея- също! Hug

# 590
Много се радвам , че ви харесва . Аз съм малко смачкана на снимката ама , то е важно на сватбата да я съчетая с грим и прическа . Много ми харесва , че обема на роклята е много въздушен  , получен е само от подплата , няма обръчи и движенията са много естествени  Heart Eyes то си беше любов от пръв поглед.

# 591
Здравейте момичета  Hug

Алади - роклята ти е страхотна. Изглеждаш толкова нежно в нея  Heart Eyes

Миеле - грима ти е много приятен - точно какъвто трябва да бъде. Нито е много тежък, нито е съвсем семпъл  Peace

Мис Б - най-много ми харесваш с първата рокля. Но смятам, че може да поразгледаш и други модели  Hug

Бяла - и нашата дата е в края на юни. Избирали сме я според доста неща - гледахме да няма ретроградни планети, да е подходящ месец за сватби, луната да е нарастваща и т.н. И като се започна едно четене и стесняване на кръга се оказа, че подходящите дати са само в края на юни хахаха. Та по тази причина сме записали точно тази дата - малко сме луди на тази тема с ММ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз не пиша, защото няма с какво да се похваля - утре вече ще има с какво. Избрах си роклята най-накрая и утре отивам да я капарирам и да ми вземат мерки. Обсъдихме вариант да се направи корекция на предната част - деколтето искам да ми е малко по-дълбоко и май ще променим изцяло горната част на роклята, но се надявам, че ще стане хубаво. Още не съм решила със сигурност дали ще го правя - ще се реши в последствие. Също така утре ще обикаляме за халки, чаши и покани. Та утре вечер се надявам да успея да се похваля  Flutter

# 592
  • На остров
Лейди много си хубава и роклята много ти отива   bouquet !

# 593
Момичета и аз ви следя и много се радвам за вас . Аз сега съм застой ,но много скоро и аз ще кача снимки с  всички взети неща . За датата исках да е в събота и в началото на топлото време не знам дали 06.06 има нещо специално ,със сигурност след това ще има поне за мен и мм . Говорихте за дъжда аз не го мисля ако вали не мисля сама да си внасям допълнително напрежение  накрая ще си направим мокри снимки в локвите и толкова  Mr. Green

# 594
06.06 e рожденият ми ден Simple Smile споко няма да вали , винаги е хубаво времето тогава , поне за 25 години не си спомням да е валяло  Wink

# 595
AladyРоклята ти е страхотна!!! Уникална си в нея.
Момичета и аз качвам нови снимки на роклята с правилния обръч. Мнооого съм доволнааа хихиххихихих Кажете как е така, моля ви :*

# 596
Веси, на мен много ми харесва, много елегантно и нежно се спуска.

# 597
Веси, с този обръч определено стои много по-красива роклята. Отзад пада много нежно. Като на принцеса е Simple Smile

И аз качих снимките от последното мерене на окончателната ми рокля. Довечера се надявам да кача още Simple Smile

# 598
  • Варна
Привееет Simple Smile Отдавна не съм писала, не съм и чела - нямах никакво време. На работа беше ужасно последния месец.
При нас почти всичко е готово. Чакам да ме извикат на проба за роклята. Това ми е и голямото притеснение, защото трябваше да е първата половина на месеца. По-миналата седмица ми казаха уж " следващата седмица". Но и тя мина. Преди 2 дни ходих до магазина и ми казаха за понеделник. Ще видим... Утре ще ходя в агенцията да направим проба как ще е подредено всичко.
В момента обикалям за обувки и някаква наметка над роклята(или поне плат) - уви обаче не намирам нищо подходящо. Във Варна е пълна скръб.
Да не сте сменили паролата на албума - не мога да вляза... Ако има някаква промяна, може ли някой да ми каже новата парола.

# 599
Привет момичета,

Много бурно се развива групата... Simple Smile

Alady, Wesi , роклите са прекрасни! Много ми харесват! Как пък се събрахме в тази група такива- стилни, че и красиви Grinning  Mr. Green
Wesi, и жартиерът е много хубав.
Инка , поканите са много стилни. Miele, да не повтарям причините, но гримът е чуден.

Ние имаме лееек напредък или може би назадък  Laughing. Сменихме датата от 04,07 на 18,07. Всички ресторанти са заети за 04,07. Честно казано вече дори съм по-ОК с тази дата.  Да не ви занимавам излишно, но с две -три думи.
на 18то число са родени и майка ми и баща ми, а татко почина, когато бях на 7, така че виждам една такава символика и си мисля, че ще бъдем една идея по-близо един до друг. Simple Smile Нарастваща луна, редуцира се до 24 (3*8 - числото на безкрайността), 6 също не било лошо число... да ви кажа честно вярвам, че мога да разваля всичко лошо с любов, така че си пожелавам много, много голямо сърце, за да се справя с всичко хубаво и лошо Simple Smile (две-три думи ли казах?)

Оказа се, че повечето ресторанти, които харесвам са със свободни дати  за 18ти и сега нямам идея какво искаме. Simple Smile А така ми е трудно да избера и тема, за да започна да избирам другите неща.

По повод на тениските, лентите и потниците ... Имаме малък бизнес за продукти с щампи и няма как да пропусна Simple Smile Мисля да кажа на най-близките ми приятелки за сватбата идната седмица като им подаря тениски/потници. Малко се колебая за текста, но за момента съм се спряла на "can't keep calm i'am the bridesmade". Надявам се, че ще се развълнуват и текстът ще пасне. Simple Smile  newsm78

И не забравяйте, че днес е Часът на Земята! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт