Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 162
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Момичета днес ми е годежа!    Hug    bouquet
Нямам време сега да ви чета, че е лудница. Благодаря за отзивите за роклите още веднъж.
Алъди, супер е роклатат ти.  Simple Smile Отивам да се кипря аз  Heart Eyes Simple Smile

# 601
Веси, роклята ти е вълшебна!

Вяра, мисля, че ти стои много хубаво и това е твоя модел!

Специално за Мис Б.:

Незабравим ден/нощ  ти пожелавам!  1dating married txtloves

# 602
Вяра А роклята ти стои много добре и ти сияеш в нея определоно тя е твоята Simple Smile
Веси сега с този обръч наистина роклята стои многоо по-добре прекрасна си в нея Simple Smile
Жартиера също е върха замислих се дали да не ти открадна идеята Wink че даже май искам два , за да ми остане единия за спомен Grinning
Miss B честит годеж, желая ти незабравима вечер  Hug
Алади роклята ти е прекрасна, стои ти вълшебно и много ми харесва, че е обемна без да има обръчи и аз също не искам да имам, за да ми са свободни движенията  Laughing

Аз няма с какво да се похваля днес Simple Smile

# 603
Aladi woooow прекрасна си  Heart Eyes
Wesi с тозе обръч е супер!Браво!
Miss честит годеж!Чакаме после са разказваш и снимки разбира се  Peace
Аз снощи се видях с Олга моята декораторка.До доуточним къде какво и най-вече друг варянт за тавяня.Че цях поръчала от aleexpress с бърза доставка хартиени цветни лампиони,които трябваше да дойдат да 10дни,а минаха 3месеца и ги няма!!!Та както и да е няма да ги ива.Сега чакам са ми върнат парите,но нещо неможе да су разберем с продавача как да ми ги върне....Та ми предложи да сложим едни висящи полилей,които са безцветни,а осветлението да им придаде цвят.Даже мисля,че е много по-добре така от цветните топки Simple Smile.След 4ти ще правим в ресторанта пробна маса да видя как ще изглежда горе долу и ще снимам Simple Smile
А какво се прави в часът на земята?  newsm78

# 604
Здравейте, момичета.

Alady , много хубава рокля и честито за фотосесията. Simple Smile

Веси, много е нежна роклята ти. Simple Smile

vanichkaa, ти си на моята дата.  Hug

Miss_Bingley, честит годеж.  Hug Пожелавам ти приятно изкарване. Simple Smile

Аз да ви се похваля, че вчера беше първата ми обиколка за рокля. Честно казано останах много разочарована от роклите, които се продават. Обиколих няколко магазина, като в първия не харесах нищо, но все пак реших да пробвам, за да видя как биха ми стояли различните модели. То не са камъни, перли, яки и т.н. Платовете бяха ужасни на вид и пипане. В каталозите, които предлагат, роклите изглеждат по един начин, а на живо съвсем различно. В другият магазин, в който влязох от вратата си харесах една рокля. Изчистена и много хубава. Облякох я и все едно роклята беше шита за мен. Роклята е тип принцеса в цвят шампанско. В горната част е дантела. От две части е, но така е направена, че изобщо не си личи. Много се харесах, но единственото нещо, което ме притеснява е, че е доста обемна. Има няколко обръча и не съм сигурна дали ще ми е удобна. Няколко пъти повторих на жената какво е притеснението ми, но тя така и не ми стесни малко обръчите, за да видя дали обема ще се промени. За съжаление не ми позволиха да се снимам, като ми каза, че единствено при покупка разрешават. Другото нещо, което не успях да разбера е защо жената не пожела да ми каже фирмата от която е тази рокля.
Намерих същата рокля в интернет  само, че е бяла. Ще я кача в албума, за да си кажете мнението. Simple Smile В шампанско изглежда малко по-различно, но поне да добиете някаква представа.

# 605
Мария, на мен роклята много ми харесва  Heart Eyes

Мис Б. честит годеж!

# 606
Мария - и на мен страшно много ми харесва тази рокля. Да, обемна е, но пък си мисля, че именно този обем я прави толкова приказно красива. Просто е страхотна. Ако не те притеснява чак толкова много обема и ако ти е удобна за носене, не виждам причина да не я вземеш. В крайна сметка няма никакво значение от коя фирма е роклята, щом това е ТВОЯТА рокля  Hug

Мис Б - честит годеж. Да си изкарате страхотно и да не забравиш да покажеш снимки след това  Heart Eyes

Момичета много ви благодаря за всички мнения относно моята голяяяма дилема с роклята.  Hug
Вече мога да се похваля, че си имам рокля - поръчах я, капарирах я и съм в очакване да пристигне в края на април. Корекциите ще се правят 2 седмици преди сватбата, т.е. след това никакво мърдане в килограмите хахаха
Освен това от салона ми обещаха да ми дадат воал на заем, защото ще го ползвам само за фотосесията. Та накрая май ще спазя ритуала - остава само да си взема един син жартиер и съм готова  Grinning

Аз да се похваля - имаме си и покани. Поръчахме ги днес от Сватбен център Младост и ще дойдат другата събота. За гостите поръчахме едни, а за родителите други с друг текст, тъй като те няма да присъстват в ресторанта - само на подписването.
А между другото в сватбения център са пуснали новата колекция - имат хубави рокли. Много ми харесаха два модела от старата и един от новата им колекция. Вътре беше лудница от булки и младоженци - нямаше разминаване  ooooh!

А иначе обиколихме също за халки и за чаши, но нищо не си харесахме. Оставих на ММ той да избере чашите - аз лично нямам никакви претенции за тях. Но май голям зор ще видим с халките, защото никъде нищо не си харесахме и ще падне сериозно обикаляне за тях  Rolling Eyes

# 607
Miss , яестит годеж , да разкаьев после , как е минало .
 Мария 91 , роклята е много принцеска Simple Smile сладка е , ако те притеснява обема , може да махнеш обръчите . Пак ще е обемна , но ще стои една идея по-естествено като движние , ще избегнеш ефекта " камбанка "  Wink
  Аз сложих снимка на 130-те малки сладки медчета  , украсани са със специално направениш монограм с навите букви . Надяжам се да ви харесат Simple Smile

# 608
Мис Бингли честит годеж. Момичета роклите ви са УНИКАЛНИ но всички!!!!! :*

# 609
  • Sofia
Чудесна тема. Нашата сватба ще е следващата година живот и здраве Simple Smile но се притесняват отсега и ще ви следя за съвети и идеи.

# 610
Привет!

Мария, роклята е наистина приказна! Дори с този по-голям обем изглежда много добре, и да се намали мисля, че ще е също толкова хубава!

Alady, медчета с монограма много ми харесват! Ние сме се спряли на монограм за външната част на поканите!

Вяра, честито!!!

Аз чакам утре да ми изпратят окончателния вариант на поканите и да се започват!!! Praynig

# 611
Mомичета благодаря ви!Получи се едно прекрасно тържество.Имаме много букети и подаръци.
Беше малко лудница,поизнервих се,но всичко се получи много добре.
Сутринта седнахме и избрахме менюто и направихме груба сметка на бюджета.
Имам си покана.Качена е,можете да я видите.
Много,много си я харесвам.

# 612
Момичета браво на вас! Ентусиазирате ме! Simple Smile Трябваше по-рано да посетя форума, но нямаш как.  Crazy  Hug

# 613
Mомичета благодаря ви!Получи се едно прекрасно тържество.Имаме много букети и подаръци.
Беше малко лудница,поизнервих се,но всичко се получи много добре.
Сутринта седнахме и избрахме менюто и направихме груба сметка на бюджета.
Имам си покана.Качена е,можете да я видите.
Много,много си я харесвам.
smile3521 Честито много е красива  newsm10 От къде ги поръча, ако не е тайна ?
Аз мисля , че вече знам каква рокля искам и юни месец живот и здраве ще отскоча до Асеновград - вече реших ще си я шия по мой си модел  newsm03

# 614
Момичета, благодаря ви за мненията  за роклята.  Hug Оставям си възможността да обиколя и на други места и да пробвам и други рокли.  Ако не се спра не нещо друго, ще мога да се върна и на този вариант.

Miss_Bingley, много приказни покани си имате. Страхотни са.  Hug
Видях, че с теб сме писали и в една друга тема
Скрит текст:
Малки сладки лъжкини  Laughing

Искам да попитам и тук - някой поръчвал ли е от покани или нещо друго от този сайт:
http://svatbenipokani.eu/. Харесахме си покани за родителите и кумовете от там, но първо исках да събера малко впечатления за да съм сигурна дали са надеждни.

Другото, което исках да попитам знаете ли дали сватбения център в София ще работи през великденските празници? Ако някой ходи тези дни до там, може ли да попита и да помогне с малко информация. [/color]

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 22:08 от mariq91

Общи условия

Активация на акаунт