Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 157
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Искам да попитам и тук - някой поръчвал ли е от покани или нещо друго от този сайт:
http://svatbenipokani.eu/. Харесахме си покани за родителите и кумовете от там, но първо исках да събера малко впечатления за да съм сигурна дали са надеждни.

Другото, което исках да попитам знаете ли дали сватбения център в София ще работи през великденските празници? Ако някой ходи тези дни до там, може ли да попита и да помогне с малко информация. [/color]
Аз ще си поръчвам поканите от там. Надявам се да са надежни...

# 616
Тази фирма със същите покани бяха на изложението  Rolling Eyes

# 617
Веси, може ли да ми кажеш как става поръчката? До колкото прочетох се изисква 50 % капаро, което предполагам, че трябва да стане по карта. Ти свърза ли се с тях и бързо ли ти отговориха? А къде се намира магазинът им? Кога трябва да пристигнат твоите покани?

Петя,
за кое изложение става въпрос? Ако си присъствала с какво впечатление остана?

# 618
Става въпрос за сватбеното изложение в х-л Шератон . Момичето , което беше там ми показа много техни модели , които могат да се видят и в сайта . Беше много мила и ми каза , че при покупка  на няколко неща   (покани, книга за пожелания, кутия за подаръци , подаръци за гостите и т.н.) Се прави няколко % отстъпка Simple Smile

# 619
При посещение в Сватбен център Варна консултантите подаряват бяло сватбено тефтерче с химикал, като на една от страниците му е напечатана актуалната им промоция: Ако се поръчат сватбени халки от магазина и примерно тяхното общо тегло е 10 гр., купувачът ползва толкова % отстъпка върху тяхната цена, както и върху цените на всички останали продукти, които са закупени от там Peace
Предполагам в София работят по същия начин.

# 620
  • София
Момичета да ви питам за букетите.Един букет ли ще си имате,който после ще хвърлите или ще имате отделен за хвърляне,че аз сега над това се чудя  newsm78

# 621
Мятам си моя, няма да се занимавам със сто букета  bouquet

# 622
Хей, само красоти из темата! Simple Smile то не че се очаква друго!

maria91, заедно ще отправяме молитви за хубаво време Simple Smile

Miss, честит годеж! Поканите са много нежни.

А този сайт, който споделихте, не е никак лош. Някои неща ми се виждат по-скъпички, но поне има свежи неща.

Колко време преди сватбата ще раздавате покани?  newsm78

Аз към днешна дата мисля да си хвърля моя букет. Какво да го правя иначе? Не обичам сухи букети, така или иначе ще загине. А тези, които продават от изкуствени цветя и се хвърлят... ммм... не ми допадат. Някак ми се променя цялата концепция на хвърлянето на букета. Нали затова се хвърля букетът на булката, той "носи" сватба, а не нещо си Simple Smile Да не засегна някой, просто споделям моето мнение. Не ми харесва и деленето на три букета. Ама, пак си е някакво мое усещане. На повечето сватби, на които съм ходила, или са трите изкуствени китки, или хвърлят някакъв друг. Само на 2 от последните 6 хвърлиха истинския букет.
Който, както го чувства Simple Smile
  bouquet

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 23:50 от vanichkaa

# 623
  • София
 То и аз така си мисля,все пак колко ще оцелеят 2,3 дни  Laughing , ама според майка ми 2 били по-добре и ми беше интересно да видя при вас как ще е  Laughing Иначе определено ще хвърлям истински букет,който няма да се разпада  Peace

# 624
Здравейте, момичета Simple Smile
Тези дни нямах много време за четене, а пък и при мен нищо ново покрай приготовленията.
Поздравления на всички, които си имат рокли вече! Сигурна съм, че са много красиви!

Alady, супер е това с фотосесията!
Miss Bingley, поздравления за годежа!

Гълъби, фенери, заря - аз искам да има заря, но още не съм проверявала подробно.

За датата - искахме да не е много топло и да има достатъчно време за подготовка и така стана септември, а пък 11 е точно 9 месеца след като се сгодихме,а и родителите ми са се оженили на 11 ноември и ми хареса, че ще бъде на тяхното число - те са ми идеал за двойка Simple Smile и така.

# 625
Добро утро мили дами Simple Smile
Беше ужасно натоварен уикенд и нямах никакво време за интернет. Сега ви изчетох и си водих записки какво да напиша Laughing та:

Alady Роклята е много красива! Медчетата са супер сладки и е много добра идея това с монограмите Simple Smile
Веси С правилния обръч изглежда супер царствено!
Вяра Мисля, че съм го казвала и преди ама гърба е прекрасен!
Бингли Честит официален годеж! Винаги ще има за какво да се по изнервиш - важното е, че е минало много добре! Поканите са много сладки!
Мария На мен ми идва малко в повече обема, но това си е лично за мен. Винаги съм харесвала как стоят такива рокли ама ме притесняват обръчите как ще се движат. Ако на теб ти е ок значи давай смело! Simple Smile

Сайта за който питате - ние в офиса сме 2 булки и обменяме сериозно опит Wink Колежката ми си поръча и получи поканата за кумовете от него и сега чака да й стане книгата за гости. Поканата е страхотна! Много добре направена и супер бързо беше готова. И тя си плати цялата сума (от 10лв...) като си я получи. Аз съм харесала покани за родителите и кумовете от същия сайт, но трябва да си намерим хубава снимка, която да сложим вътре - тази която съм хареса е тип книга и на предната корица отвътре се слага наша снимка ако искаме. Слагат я супер добре - не е лепната и даже замазват краищата и така изглежда още по-добре. Поне за мен Simple Smile
Букет ще имам отделен за хвърляне. Моя ще е ръчно правен специално по темата и възнамерявам да е от малкото неща, които ще събират прах докато съм жива Wink
Аз поканите почнах да ги раздавам. Не знам дали е рано, но август повечето хора си правят планове за отпуски и предпочитам да са наясно, че имат ангажимент, с който да се съобразяват Wink
И моята новина е, че днес сутринта ми пристигнаха част от подаръците за гостите!  Party Ще се постарая скоро да ги снимам и да ги кача да ги видите Simple Smile

# 626
  • София

Искам да попитам и тук - някой поръчвал ли е от покани или нещо друго от този сайт:
http://svatbenipokani.eu/. Харесахме си покани за родителите и кумовете от там, но първо исках да събера малко впечатления за да съм сигурна дали са надеждни.

Моите покани за родители и кумове са от там, ето тези:
http://svatbenipokani.eu/luksozna-pokana-kumove-roditeli-bojuri- … enziya-p-640.html
Станаха много хубави, за няколко дни, не съм плащала предварително нищо, всичко беше с наложен платеж като дойде, но все пак това са три покани
Много красиви неща сте качили в албума, всички рокли много ми харесват и медчетата са много сладки  Hug
Веси, видях ги жартиерите, просто в алито въобще няма такива а аз се чудех толкова ли не знам какво да напиша за да ги намеря. Та в ebay много бързо ги намерих, има много красиви, това което си харесах беше 15 паунда с доставката, което в бг пари е около 40 лв и отгоре та се чудя дали ми се дават  Crazy
За букета, аз мисля да имам отделно за хвърляне от естествени цветя

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 10:14 от pepi_mdi

# 627
Здравейте момичета ! Относно букета ще хвърля моят от естествени цветя.И на мен не ми се занимава със сто букета.
Понеже имам проблем със крката реших да съм с ниски обувки и ще ми ги украсят сватбената агенция в тоновете на сватбата.
Относно кумовете да ви кажа развитието - е нямаме си кумове , ама някак си ми е по - леко. Сега ще търсим други. Сякаш камък ми падна от сърцето

# 628

Другото, което исках да попитам знаете ли дали сватбения център в София ще работи през великденските празници? Ако някой ходи тези дни до там, може ли да попита и да помогне с малко информация. [/color]
[/quote]
Кутията за пликове,етикети за ракия,стикери за медчета,номера за масите,шампанското и свещите са ми от там.Мноооого хубава изпаботка са,а материалите чудесни.Виг ми ги в албума ако искаш.
Аз ще хвърлям друг букет.Само се чудя истински или оцкуствин за да си оснане за спомен на който го хване Simple Smile.Моят искам да сш го запазя и след година знам,че се хвърля в река.Така съм чувала...Иначе и аз си мисля,че букета на булката си съдържа в него тази емоция Simple Smile,но ще предам емоцшя и на другия букет.

# 629
Зая, това за отстъпката и аз съм го чувала, защото наши приятели миналата година си купиха рокля и халки от сватбения център е София и си спомням, че ми казаха същото нещо. Значи и в София го има това.

Аз мисля да имам друг букет за хвърляне, макар, че изобщо не ми харесват тези хартиени.
Искам моя букет от естествени цветя да си ми остане за спомен. Аз още си пазя букета, който хванах преди близо 9 години, пък моя няма да си запазя.

vanichkaa, така е. Ще се молим заедно. Simple Smile
Ние мислим да започнем да раздаваме поканите началото на април.

Момичета много ви благодаря, че споделихте вашия опит с този сайт, за който ви попитах. Засега само положителни мнения прочетох, така че явно от там ще поръчаме и ние. Не знам защо пишат, че искат капаро, а на вас не са ви искали. За мен ще е по-удобно всичко да се плати с наложен платеж, при получаването. Все пак и при нас става на въпрос за три покани, не повече.
Ще се обадя да попитам как стоят нещата.

Момичета, качвам поканите за гостите в албума, за да ги видите.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт