Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Да добавя за въпросния сайт за поръчка на покани. Първоначално и ние смятахме от него да поръчаме, но харесахме повече покани в друг сайт. Там обаче доста ни бавят и ако продължат ще поръчам и аз от този, защото и моите отзивите са мн.добри!

Ако някой се интересува как изглежда отстъпката в Сватбен център, да каже и ще кача снимка в албума.

# 631
  • София
Mariq91 Много са хубави поканите  Laughing

Ние все още имаме няколко нераздадени,но важното е,че гостите знаят горе-долу къде,какво,кога  Laughing Иначе съм абсолютно "за" за по-ранното раздаване.Ние също отсега си имаме планове за лятото,така че е важно по-отраничко гостите да се осведомени за датата,поне според мен  Peace

Ние бяхме уикендът при бъдещите ми свекъри  Laughing Поне добих малко по-широка представа за броя на техните гости,които уж бяха малко,но започнаха да нарастват изведнъж,ама ще се оправим де  Laughing

Другото около мен е,че днес се свързах с магазина в Асеновград и събота живот и здраве ще отида да ми направят корекциите по роклята,хем да си я взема, хем да си я снимам и да ви я покажа  Laughing А пък петък си записах час за почистване на лицето,дано остана доволна  Laughing

# 632
Mariq Много са хубави поканите и текста е много красив Simple Smile

Да се похваля пак (днес почвам добре Wink ) поръчах преди малко чашите и ми се обадиха, че утре ще са си при мен! Само да пристигнат и ги качвам да се похваля! Много си ги харесвам, а и милото ги хареса, което е много!

# 633
Благодаря ви, момичета. Simple Smile Радвам се, че ви харесват поканите. Simple Smile

Зая,
може да качиш снимката за отстъпките, ако не ти е проблем. Simple Smile

# 634
  • София
Иху! Досега си писах с жената от украсата и съм качила снимка в албумчето(seangelova) какво ще има от едната страна на  нашата маса  ,направо се влюбих  Heart Eyes

# 635
След дълго неписане (имам чувство, че мина цяла вечност), но пък четене:

Веси, роклята има съвсем различен облик с обръча, много много хубаво ти стои! За жартиери думи нямам- можеш ли да споделиш линк с продавача, от който го взе - както и колко ти е струвало?

Seangelova - много ми харесват ангелчетата от украсата, страшно нежно е!

Mariq91, Miss B.
- поканите и на двете са страхотни. Miss B. Честит годеж! Радвам се, че всичко е минало добре. Направили сте мини тренировка за сватбата.

Veti, чакаме да се похвалиш с чашите.

Alady, роклята ти е страхотна, хем принцеса, хем не е супер обемна. Много ми напомня на моята рокля. Медчетата също са станали прекрасни.

Вяра, направила си чудесен избор за рокля, въпреки че която и да беше взела щеше да изглеждаш очарователно.

По темата с букета - аз ще хвърлям моя си - аз така разбирам смисъла на букета. Иначе имам още 2 приятелки, които ще се женят през месец от мен и едната иска да има втори мини букет, който да хвърли, другата казва, че е била на сватби, където се хвърля букет, който им е подарен от някой гост, а истинския букет се хвърлял в течаща река след 1 година. Аз знам, че момичето, което хване букета трябва да хвърли букета в течаща река след 40дни или след 1 година да ми го върне.

За сайта - svatbenipokani. eu - харесала съм от там свещи, сватбено дърво вместо сватбена книга и кутия за пари.

При нас какво се случва: поканите са готови и по-голямата част раздадени. Само родителите ни се мотаят (те трябва да дадат на роднините и тяхните семейни приятели).

Аз съм си измислила прическа. Гримът ми за разлика от повечето булки искам да е опушен и по-силен. Светлият грим не се вижда почти на снимки, а и все пак сватбата ни е вечерна. Но пък още си нямам фризьор и гримьор.

Аз имам рокля, баща ми пък си купи костюм (никога не съм го виждала в такава дреха).

Този уикенд ще пътуваме до Арбанаси за среща с хотела, видеото, агенцията, сладкарницата. Нямам търпение. Много искам вече да си избера цветята и да доуточня декорацията. Продадох си възглавницата за пръстени, която е в албума. Реших, че искам да бъде от истински цветя.

Избрахме шампанско. Доста съм разочарована, че няма среден клас шампанско на пазара. Или някое до 20тина лв. или Моет за 80лв.

За бижутата - реших да бъда само с обици - това ще е нещото назаем от майка ми.
Вълнението ми с булото приключи - от Холидей казаха, че когато дойде роклята ще измерим и ще ми го направят.

Шаферките ме ядосват. Ходихме за мерки за шаферските рокли и имаше много капризи. Споделих идеята си за ленти за моминското и щяха да ме изядат колко грозно било.

Май е това от мен  Hug

# 636
Кис, добре свършена работа. Отсъствието ти от темата поне е било ползотворно. Simple Smile

# 637
Kisses{P},
Бързам да ти отговоря за шампанското. Аз наскоро купувах за една наздравица дето не се и състоя, както и да е. От Била купих за 6-7 лева. Та това е вариант за нещо средно. Simple Smile Имаше и още други варианти за по-малко от 20 лева. Провери там.
Може и някъде другаде да има... не съм гледала.

# 638
  • На остров
Все по хубави неща показвате момичета   bouquet !

Пожелавам много весели и мечтани сватби на всички !

# 639
Здравейте момичета  Hug

Кис - браво - много хубава работа си свършила. Относно решението ти за грима, да ти кажа и аз го мисля същото. И нашата сватба ще е вечерна и мисля грима ми да бъде малко по-силен.

Момичета - всеки ден ви гледам новите неща в албума и ви се радвам  Hug

За букета - аз няма да хвърлям букет. Решила съм да поръчам 5 букета от бонбони и да ги подаря на всичките 5 неомъжени момичета, които ще бъдат на сватбата.Това ще е като пожелание към всяка една от тях да бъде следваща булка Simple Smile

Относно чашите - кумовете казаха, че чашите трябвало те да ги купят, та ние ще ги изберем, а те ще ги платят после. С букета ми ще стане същото

Бижутата - няма да имам. Не обичам да нося такива неща и ще ми е много некомфортно, ако сложа нещо

Относно поканите - ще започнем с раздаването веднага щом ги вземем, т.е. другата седмица. Мисля, че по-рано е по-добре  Peace

# 640
Привет отново! Имах ужасно тежък работен ден, но ви изчетох и съм подготвена:

За всички, които се интересуват- качила съм в албума сватбеното тефтерче с отсъпката от Сватбен център София и Варна.

Качих и една примерна табела, каквато ще забием нейде по пътя нагоре по язовирната стена към ресторанта Laughing

И най-важното днес си харесах и запазих сватбени обувки супер случайно!!! Ще ми ги пазят около месец, за да мине първата проба и да се видя и преценя дали ще отиват на роклята. Много са ми удобни и страшно съм се замислила дали да не ги взема и преди пробата!!! Моля, кажете си мнението bowuu

# 641
Зая, моето мнение, щом е за обувки винаги е - купувай!  Laughing

# 642
seangelova  много хубава украса , много е нежна особено ангелчетата са супер сладки .

Мария , Мис много хубави покани  Simple Smile

Зая обувките изглеждат удобни , купувай ги . Пък и да не паснат , може на работа да си ги носиш .

Относно букета , аз мисля да си хвърлям моя , то нали това му е основното предназначение  newsm78

# 643
  • София
Радвам се,че ви хареса,идеята за сандъчето и и цветята вътре беше моя,а ангелчетата идея на декораторката,но наистина много хубаво се получи  Hug

Вяра не е лоша идеята с букетите от бонбони  Peace

# 644
Петя Димитрова, не е тайна-поканата е правена от бъдещата свекърва-както и преди съм споменавала тя се занимава с правене на бижута, картички и всякакви хенд мейд неща и тя ще прави много от нещата.
За букета-ще имам два-един естетвен моят и един изкуствен в цветовете на сватбата за хвърляне.
Пояснявам защо искам два букета-защото остава много хубав спомен за момичето, което го хване/и тъй като си имам един такъв в къщи и много си го харесвам, хванах го преди една година, на сватбата на която кумувах/.
Освен това моя си букет не искам да хврълям.
Kisses{P} вярно си беше мини тренировка  Laughing Както теб и аз искам опушен грим или поне нещо по-силно, именно защото светлия грим не изглежда никак добре на снимки, не ми отива, а и сватбата ни е вечерна.
Вяра чудесна идея с букетите си измислила  Simple Smile
Само да кажа за обръчите нещо-в пъти по-удобна е роклята с обръч. Роклите с обръч са супер неудобни, спъваш се и едвам ходиш.
Да ви се похваля си харесах модел на чаши-мислим да купим обикновени чаши, високи и да ми ги украси свеки. Модела, който харесах ще го кача в албумчето тези дни.
Утре отиваме за платове да гледаме, за роклите на шаферките. Ще имам и две шаферчета с черни косюмчета.
Избрахме окончателното меню и вече мисля, че нямам съмнения за роклята.  Simple Smile
Утре ще гледаме и кошници, свещи и подобни.
Поканите се почват другата седмица и ще раздаваме по-рано и ние.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 22:48 от Miss_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт