Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 152
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Зая обувките са симпатични и определено изглеждат удобни  Peace

# 646
Имам си Чаши!!!!
Качих ги в албумчето да ги видите Simple Smile Супер много си ги харесвам! Снимките не знам колко добре излязоха с телефона в офиса ама не можах да се сдържа! Качих и единия вид подаръчета, които пристигнаха вчера. Това са тези за мъжете Simple Smile ще ги гравираме и обмислям да сменя цвета на панделката ама още не съм сигурна. Тези за жените си идват с бяла панделка Simple Smile

А за грима аз преди време бях казала, че ще си бъда с по-тежък грим. Ще обсъждам още с гримьорката ама искам да си личи - искам силно подчертани очи Simple Smile

seangelova много ми харесва сандъчето!
Зая обувките изглеждат удобни, а и можеш да ги носиш и не само на сватбата. Подкрепям Alady - купувай Simple Smile

# 647
Момичета, не мога да пиша тези дни, защото съм плътно на работа. Днес шефът ми го няма..така че има по голяма вероятност да съм на линия.
Да отг за сайта с поканите... Ще си поръчвам от там. Не съм го направила още, но като им писах, за да обясня положението те ми отг моментално, което ми хареса много.
За жартиера: В ebay.co.uk пишете Garter или Gartier. Едно от двете беше. Хихиххихихи
За роклята, Благодаря ви момичета :* Месля да и добавя няколко пласта тюл отдолу,за да има повече пластове.
Някой гледа ли филмчето Пепеляшка? РОКЛЯТА И Е УБИЕЦ!!!

# 648
  • София
Veti хубави са чашите, в какви цветове щеше да е сватбата,може да смениш панделката с някой от цветовете за сватбата newsm78

# 649
Нямам конкретни цветове, но шаферките ще са в тъмно синьо и най-вероятно ще сложа такава панделка. Чудя се още заради пискюлчето, което е черно ама ще видя. Аз имам в повече като бойки и ще експериментирам Simple Smile

Само за протокола да питам някой друг забелязал ли е нещо нередно с лентичките дето ни броят времето? Че не мисля, от вчера до днес август да се е приближил с два месеца Wink

# 650
Вяра, и на мен ми хареса идеята с букетите от бонбони. Супер е. Simple Smile

Зая, обувките изглеждат много удобни. Щом ти харесват ги вземи. Simple Smile

За грима: И аз не искам да съм с лек грим, защото сватбата е вечерна. Не ми се иска да съм като бяло платно. Simple Smile

Вети
, честито за чашите. Хубави са Simple Smile

Аз писах до сайта за поканите и ми отговориха, че се плаща с наложен платеж на куриера. Не знам тогава защо в сайта им има друга информация, че искат 50 % капаро.  newsm78 Още по-добре. Трябва да се постарая да измисля текста за поканите, за да мога да ги поръчам тези дни, защото ми написаха, че са много натоварени и съответно поръчката ми ще бъде изпълнена другата седмица.

# 651
  • София
Veti ами аз малко се стреснах в 1 момент като я видях моята - трябваше да пише 1 месец и 15 дни,а сега пише 46 дни,което е същото де,ама не знам защо го отброява така  Laughing ,при теб какво се е объркало

# 652
Veti ами аз малко се стреснах в 1 момент като я видях моята - трябваше да пише 1 месец и 15 дни,а сега пише 46 дни,което е същото де,ама не знам защо го отброява така  Laughing ,при теб какво се е объркало

На мен ми пише 2 месеца и 15 дни, а пък датата е 15,08  Laughing Нека не остават само 2 месеца, че ще полудея  #Crazy

# 653
  • София
Veti ами аз малко се стреснах в 1 момент като я видях моята - трябваше да пише 1 месец и 15 дни,а сега пише 46 дни,което е същото де,ама не знам защо го отброява така  Laughing ,при теб какво се е объркало

На мен ми пише 2 месеца и 15 дни, а пък датата е 15,08  Laughing Нека не остават само 2 месеца, че ще полудея  #Crazy

Странна работа  Laughing

# 654
Веси роклята на Пепеляшка е разкош и аз я забелязах.
Днес си избрах плат за шаферките-прасковен сатен и тюл. Купихме и тюл за късметите и панделки.
Харесах си и няколко вида чаши и почти сме се спряли на модел вече.
Мислите ли, че е рано да си направя късметите?

# 655
  • На остров
Вети, чашите не са в мой стил, но е важното на вас да ви харесват   bouquet !

Мис Б не не мисля, че е рано .

Аз съм в застой, но след Великден ще се активизирам надявам се . Накрая ще поръчам всичко он лйан и готово.

# 656

Аз съм в застой, но след Великден ще се активизирам надявам се . Накрая ще поръчам всичко он лйан и готово.

И аз така, решила съм през април да добутаме всичко и то онлайн. През май ще се съсредоточа в сватбата на брат ми (че ще вземат булката от дома) и после ние.

# 657
И книгата ми е ГОТОВА!!! Утре ще ми я пусне с куриер мацката и в четвъртък ще е при мен! Качих снимки и на нея! Въобще съм много доволна от тези два дни  newsm44 newsm44 newsm44

One на мен са ми идеални в стила на сватбата, а и ще стоят перфектно до бокала, който е меден с орнаменти (и който би трябвало другата седмица да е при мен също Simple Smile )

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 14:07 от Veti_iteV

# 658
  • На остров
Вети аз затова казах, че е важно на вас да ви пасват и харесват, не съм искала да те обидя само изразих мнение  Peace . Браво и за книгата, наистина си много активна   bouquet !

# 659
Не съм се обидила - даже напротив yes просто казвам защо избрахме тези в крайна сметка. Бяхме избрали други, които почти не бяха декорирани, но като разбрах, че ще получим бокала като подарък се спряхме на тези. А като ги видях на живо просто се влюбих!!!
А книгата не мога спра да си я гледам Heart Eyes Очаквам като я получа да почна да спя с нея!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт