Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 23 993
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, благодаря ви за мненията  за роклята.  Hug Оставям си възможността да обиколя и на други места и да пробвам и други рокли.  Ако не се спра не нещо друго, ще мога да се върна и на този вариант.

Miss_Bingley, много приказни покани си имате. Страхотни са.  Hug
Видях, че с теб сме писали и в една друга тема
Скрит текст:
Малки сладки лъжкини  Laughing

Искам да попитам и тук - някой поръчвал ли е от покани или нещо друго от този сайт:
http://svatbenipokani.eu/. Харесахме си покани за родителите и кумовете от там, но първо исках да събера малко впечатления за да съм сигурна дали са надеждни.

Другото, което исках да попитам знаете ли дали сватбения център в София ще работи през великденските празници? Ако някой ходи тези дни до там, може ли да попита и да помогне с малко информация. [/color]

Вчера бях в сватбения център и честно казано не съм очарована нито от роклите  , нито от поканите .
Питах за великденските празници - Ще работят само на 10 Simple Smile Надявам се , че ще ти е от полза тази информация. Харесахме си халки на Сара Трейд - интересното е , че аз си ги бях харесала още преди няколко месеца и не знаех , че има техен магазин в София . Продавачът каза , че те само поръчват от тях , но не бил техен магазина .... Дали ги поръчват от тях ( каталога ми се стори малко странен , все едно пресниман) ? След малко ще пусна снимка на халките, които съм харесала да си кажете мнението  Flutter Има известна надценка на халките някъде излиза с около 200 лв  и си мисля дали да не отидем до гр.Раковски област Пловдив ,таман и ще се поразходим малко  Thinking
Искам да ви попитам нещо за поканите  newsm78 Когато ги печатате , вътре пише ли имената на получателите ? На семейство ли ? Чудя се примерно за брат ми който живее при нашите, все още, отделна ли покана да му напиша ? Или пък не знам  .... Малко е глупав въпроса , но не съм се допитвала до никого и ми е интересно да знам . Все пак и поканата остава за спомен .  Качвам и снимки на поканите  колебая се между двата варианта . #Silly За сега на тях съм се спряла, тъй като искам да е в тон с украсата в ресторанта  Heart Eyes

# 661
  • София
Петя__Димитрова, вторите покани ми харесват повече, и халките са хубави
И моя брат живее с нашите, но аз мисля да му дам отделно покана, все пак е достатъчно  голям ( ние сме близнаци) и вече ако той прецени може да си доведе и приятелката. На моите покани на гърба има два реда където да се напише получателя на поканата и ще ги надписваме на ръка

# 662
  • София
Петя поканите са бонбон  bouquet И нашите халки са от Сара Трейд,доколкото знам те си имат само магазин само в Раковски ( ние ходихме лично да си ги поръчаме и лично да си ги вземем,но може после и по куриер да ти ги изпратят) Иначе май в доста магазини в България работят с тях,но официалният им магазин си е в Раковски  Laughing
 Аз имам 2-ма братя и 2-та са ученици още така че имаше една семейна покана  Laughing Не сме надписвали поканите поотделно  Simple Smile

# 663
Петя, благодаря ти за информацията. Всъщност видях в сайта на сватбения център, че има изнесени датите, в които няма да работят.
Поканите на мен ми харесват. Ех, колко много лилави сватби ще има. Simple Smile
Брат ми ще получи отделна покана, нищо че живее при родителите ни, защото те (родителите) ще имат покани с обръщение към тях самите.

# 664
Относно поканите - аз пиша имената на получателите на ръка на плика. Двете ни сестри ще получат отделни покани. Моята вече живее с приятеля си и те си имат покана. Неговата сестра е още при техните, но сега ще поръчвам покани за родителите така че тя ще си получи отделна Simple Smile

# 665
Петя, аз съм за вертикалните с двете по-тънки панделки на 100%.

Вети, сериозно напредваш. Браво! Simple Smile И всичко върви свързано, аз точно се чудя дали ще успея да обединя Simple Smile

И аз вчера за пръв път влизах да разгледам 2-3 магазина. 100% ще ходя да гледам за рокля май месец или по-натам, сега кампанията е за абитуриентките Simple Smile. Обясниха ми, че ще имат нови колекции и т.н.

Като цяло почти нищо не ми харесва. Как пък нещата не се променят - все едни и същи. Както и да е.
Харесах едни чаши, но не ми дадоха да снимам? Тъпо, няма да им открадна модела Simple Smile

Поръчах тениските, с които ще кажа на приятелките ми. Имаме среща тази седмица. Качих щампата, която направих в албума, че не съм качвала на сайта. Само седи името на сайта, което няма да го има напечатано ест. Това ми е първата снимка в албумчето, дано скоро мога да ви покажа още неща Simple Smile

Hug

# 666
Момичета имам си обувки ! Случайно вляззох в един магазин да ди търся пролетни обувки обаче излязох със сватбени! Сандали са на ниско квадратно токче,малко са бабешки или както бяща ми каза баба ти носеше такива в зората на нейната младост,но ся страшно удобни . Утре ири довечера ще кача снимки в албумчето

# 667
Момичета утре ще идем и до Слънчоглед-магазина да си купим розички от плат за късметчетата и тези дни ще ги почвам да видя как ще се получат.Купих си прасковена органза за тях, не тюл, защото с тюла ми простеят някак. Обаче не знам дали да не взема все пак и малко бял тюл и да го съчетая?
Какво ще кажете по въпроса?
Колкото до чашите-нашите ще ги купуват кумовете и не ми се иска да ги натоварвам излишно. Те обаче много настояха.
Мисля да вземем обикновени чаши,изчистени и високи и да ги украсим-или декупаж или с рози или и двете.На мен тези конусовидните чаши никак не ми харесват.Набелязала съм едни в Малкия Цум, 18 лева коплекта.
Харесах днес и едни обувки в Мегиас-чисто бели с камъчета навсякъде, със средно висок ток, не бяха никак лоши.
Нашите покани ще са поименни-за семействата и отделно за всички останали, която не са двойки или с една фамилия примерно.
Петя__Димитрова тази тема отдавна съм я забравила  Simple Smile нещо съвсем докуча сериала
Днес гледахме и халки-тук ще е труден избора, почти нищо не ми хваща окото.Май ще се върнем в Сватбения център-там имаше едни, които ни харесаха доста.
Влюбих се и в едни тиари-приказни, с перлички, но.....70 лева струват, ще се въздържа засега и ще търся нещо по-приемливо като цена.

silvushka
браво за обувките
Аз нещо се чудя за тази книга с пожелания? newsm78

# 668
Мис Б. И аз съм в чуденка за книгата за пожелания при все че ще има най - вероятно картички,на които ще бъдат написане пожелания.На една сватба ходих и имаше книга и хората се чудеха какво да напишат и се разлистваха назад , та засега така съм я оставила в чуденка....но пък е по практично да са на едно място пожеланията,щото картичките се пилеьт.Чудих се за варианта да си взема една и след сватбата да си залепя картичките в нея,ама знам ли....

# 669
Хахахаха за книгата пишете...и моята пристигнала днес на работа, докато аз си почивам Grinning Утре ще ви я покажа. И да непишат в нея, ще я запълня с картички- хареса ми и я купих  Wink
 Днес си понакупих свещи и реших да разгледам сватбените запаси, които само трупам за предстоящите ръкоделия!
Качих снимка на "сипея" от купени джиджафки, картони, панделки, фигурки, табло, кошници, компас, пътна чанта, свещи и т.н за нашето "пътешествие"  Hug

Мис Б., мисля че комбинацията с малко тюл ще е хубава.

Силвушка, чакам обувките с нетърпение!

Браво, Вети!

Петя, и аз съм за вторите покани!

Като стана дума....днес потвърдихме поканите и ги платихме, трябва да пристигнат в събота на Лазаровден!!!

# 670
Здравейте дами Simple Smile

Предстои ми сватба през септември и искам да попитам дали някоя от вас познава DJ Ивайло Тахчиев? Проверявах на много места в интернет, но за съжаление не успях да открия никакви коментари.
Ще се радвам да чуя и вашето мнение

# 671
По принцип и на мен ми харесва повече вторият вариант с тънките панделки , но много ми харесва и 3Д поканата въпреки , че няма нищо общо като цвят със сватбата ( тя е чисто бяла със златни младоженци ) Ще пусна снимка в албума . Хем искам да е по различна , хем и пък с цвят ...
А за книга съм категорична - Няма да има . По скоро ще кажа на единият видео-оператор по време на Welcome drink да запише пожеланията на гостите . Мисля , че ще стане доста интересно  Laughing

# 672
Miss_Bingley, всъщност аз ти писах за темата за сериала, но няма значение.  Wink
Нашите късметчета са само от тюл. Съчетахме бял и лилав и така много ми харесват. Качила съм ги в албума.
Аз много искам книга за пожелания и със сигурност ще имаме. Надявам се хората да напишат по нещо, а ако не, здраве да е.

# 673
 И аз на всяка манджа мерудия Simple Smile
silvushka, честито за обувките.

Видях на няколко места алтернативи на книгите.

1. пъзел, на които се пише и после да се сглоби.
2. Дървени плочици, които се слагаха в една ваза
3. на мен много ми харесва и вече си мисля как да го реализирам - "картина", която обединявана от пръстовите отпечатъци. Ще кача снимка в албума, за да ви покажа, ако не се сещате. (wedding fingerprint) Има много готини идеи. Ако някой се интересува, Studio DaDa предлагат такива, но са към 100 лева.  Аз за момента мисля да го реализирам с помощта на приятелка, но да видим.
4. изрязани някакви формички от картон - сърце или нещо тематично, които ги слагаха на нещо като простор.
5. подложки за чашки, които видях в amazon май. И беше да се напише съвет.

Намерих снимка на чашите, които харесах онзи ден. Качвам ги в албумчето за мнение.
Също си харесах едни свещи, които са от истински пчелен восък. Само ме притеснява дали ще издържи, но щом са ги преценили?  Аз много обичам еко неща и вече обмислям как да включа такива идеи. Simple Smile
http://arkobo.com/shop/3962/%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD … 0%B5%D1%82%D0%B0/

# 674
  • София
vanichkaa, ние ще имаме картина дърво на което гостите ще оставят своите отпечатъци, даже вече е готово има го в албума. Ако говориш за същото на нас ни струва 20 лв и 22 за рамка, какви са тези 100 лв? ако искаш да ти пратя линк на сайта

Общи условия

Активация на акаунт